sadman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 iyi ben de veteran oyunculara karşı sürekli dayak yemeye mecbursun diyorum, eğer karşıdaki ne yaptığını biliyosa. nesi yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 RRa said: pvp de balans olmadığını, bir iki sayfa önce söyledim zaten. mass pvp oyunu diye sallayan yok Sizin kadar bu oyunla bilgili olmayabilirim ama . Böyle bir oyunda neye göre balance dan bahsedebilirsiniz ? önemli olan skill kombinasyonları . Ve her ırk her tür aynı skilleri kullanabiliyor ? bu oyunda bence oyunculuk senin dedigin balanceın cok önune geçmiş gibi . Taş makas kağıt misali aralarında denge varmı ? Ama herşeyden önde şu an oyun mass pvp icin duruyor mega server de bundan . Arenalar acılınca . Bu tür söylemler çogalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 balans dediğimiz olay, 4 classdan birinin bir diğerine avantaj sağlamaması olabileceği gibi, taş-kağıt-makas dediğimiz her classın bir diğerine antisinin olması da olabileceği gibi, oyundaki muhtemelen tercih edilebilecek speclerin de birbirine balansı olabilir. bu oyunda ben bir balans olduğuna inanmıyorum, ihtiyaç olduğunu da savunmuyorum. eğer ki oyunda düel, arena hatta belki battleground olsaydı o zaman ihtiyaç olabilirdi. eleştirmedim yani ama yok bence. çünkü çok op speclerin olduğunu görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 RRa said: balans dediğimiz olay, 4 classdan birinin bir diğerine avantaj sağlamaması olabileceği gibi, taş-kağıt-makas dediğimiz her classın bir diğerine antisinin olması da olabileceği gibi, oyundaki muhtemelen tercih edilebilecek speclerin de birbirine balansı olabilir. bu oyunda ben bir balans olduğuna inanmıyorum, ihtiyaç olduğunu da savunmuyorum. eğer ki oyunda düel, arena hatta belki battleground olsaydı o zaman ihtiyaç olabilirdi. eleştirmedim yani ama yok bence. çünkü çok op speclerin olduğunu görebiliyorum. Dedigim gibi çok iyi bilmiyorum tam mekaniklerini Bu arada 5 saat sonra açılacak diyorlar server icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 5 saatse, yarın görüşürüz :) bende çok bilmiyorum ama emperoru bile kesiyorlar, sorun değil, mass pvp oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 RRa said: balans dediğimiz olay, 4 classdan birinin bir diğerine avantaj sağlamaması olabileceği gibi, taş-kağıt-makas dediğimiz her classın bir diğerine antisinin olması da olabileceği gibi, oyundaki muhtemelen tercih edilebilecek speclerin de birbirine balansı olabilir. bu oyunda ben bir balans olduğuna inanmıyorum, ihtiyaç olduğunu da savunmuyorum. eğer ki oyunda düel, arena hatta belki battleground olsaydı o zaman ihtiyaç olabilirdi. eleştirmedim yani ama yok bence. çünkü çok op speclerin olduğunu görebiliyorum. Su op specler neler acaba, bi tame acacam cunku kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 orengin ben v3 olmak uzereyim pvp de sen ve arkadasin beni kesersiniz. level 30 olsaniz yeter. isini bilen grup akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Anlatmak istediğim, 1v1'de veya 24 kişilik full veteran bi raidin 100 kişilik pug gruba dalıp 10 saniye içinde ortalığı darma duman etmesi gibi durumlar.. Dominion tarafı olarak biz ha bire bu şekilde dayak yiyoruz köprü üstünde. Halbuki işini bilen iki vetran raid karşılaştımı, efendi efendi vuruyolar birbilerine, taktik yapan kazanıyor. Şikayet etmiyorum zaten böyle olması gerekiyor da veteran/fresh pvper farkının "o kadar da değil" diyerek geçmek saçma. Neyse server açılmış enough talking:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Yani bosverelim lafi.. Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://images.mmorpg.com/images/galleries/full/162014/9fd4b45b-a69f-46c5-8450-65291890674b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mosquito said: RRa said: balans dediğimiz olay, 4 classdan birinin bir diğerine avantaj sağlamaması olabileceği gibi, taş-kağıt-makas dediğimiz her classın bir diğerine antisinin olması da olabileceği gibi, oyundaki muhtemelen tercih edilebilecek speclerin de birbirine balansı olabilir. bu oyunda ben bir balans olduğuna inanmıyorum, ihtiyaç olduğunu da savunmuyorum. eğer ki oyunda düel, arena hatta belki battleground olsaydı o zaman ihtiyaç olabilirdi. eleştirmedim yani ama yok bence. çünkü çok op speclerin olduğunu görebiliyorum. Su op specler neler acaba, bi tame acacam cunku kesin sorc + 2h nb assasin + bow / birde sniper hali var, snipe skili + mark targetlı dk + fire staff nb shiponing + desc staff nb + 2h baya var, güzel templar buildleri var, grubun içine girip dağıtan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 DK+Fire Staff kas diyrodu herkeste full stam gideyim diye dk + bow yaptım. acaba geri mi dönsem ben de bir de Dark elf'im yani esasen stafftan dönmemek gerekti... http://i.hizliresim.com/8nkABd.png Bir çok kitap gördüm, bir çok geyik quest ama şu kitap kadar hiçbirine gülmedim. Çok anlamsız ama komik ya asdf Sheo adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 j ye basıyorsunuz sağda yukarıda cadwells almanac diye bir bölüm var oradaki tüm bölgeler tikli olacak yoksa rank 6-10 haritasına geçemiyorsunuz haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Oo thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Sylian said: http://images.mmorpg.com/images/galleries/full/162014/9fd4b45b-a69f-46c5-8450-65291890674b.jpg http://diaryofawhinyguy.com/wp-content/uploads/2013/11/3749-i-see-what-you-did-there-no-text.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 İlk hafta satışları.; Eso : http://www.vgchartz.com/weekly/41735/Global/ 253k Swtor : http://www.vgchartz.com/weekly/40902/Global/ 1.4m Gw2 : http://www.vgchartz.com/weekly/41154/Global/ 849k Doğruluğundan emin değilim ancak mmorpg.com'da dediklerine göre bazı ülkelerde box fiyatları 20 dolar düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 oh, kötüymüş eğer doğruysa. çabuk patlamasa bari 1yıl idare etse yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bunlar kutu satışları sanırım dijitale döndü millet swtorda alamıyorduk hep yurtdışından getirtdiydik genel olarakta kutu satışları daha fazlaydı o zaman. En nihayetinde kaçınılmaz son aylık ödemeyi kaldırıp b2p yapacaklar düzgün birşey yaparlarsa kurtarırlar. Wildstar o konuda akıllılık yapıyor oyuncu kaybetmeye başlamadan kurdu sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Usa preorderi konsol dahil 247k imis geri dunyada bu olsa 500k kutuyla 750k.. De vgchartz pek guvenilir diilmis. Sanki milyon olmustur otu boku herseyi toplam. daha satarmi aylik odemeye kim kalir bundan bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bence konsollar sayesinde oyun patlamicak ya konsollar baya götürür gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 restoranta kafa sayarak ciro hesabı yapan türk matematiği olmuş tam hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 3! oldum :) ahah wolas yazarken ne diye 2.7 vs yaziyor diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar