Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

pvp de balans olmadığını, bir iki sayfa önce söyledim zaten. mass pvp oyunu diye sallayan yok

Sizin kadar bu oyunla bilgili olmayabilirim ama . Böyle bir oyunda neye göre balance dan bahsedebilirsiniz ? önemli olan skill kombinasyonları . Ve her ırk her tür aynı skilleri kullanabiliyor ? bu oyunda bence oyunculuk senin dedigin balanceın cok önune geçmiş gibi . Taş makas kağıt misali aralarında denge varmı ?
Ama herşeyden önde şu an oyun mass pvp icin duruyor mega server de bundan . Arenalar acılınca . Bu tür söylemler çogalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

balans dediğimiz olay, 4 classdan birinin bir diğerine avantaj sağlamaması olabileceği gibi, taş-kağıt-makas dediğimiz her classın bir diğerine antisinin olması da olabileceği gibi, oyundaki muhtemelen tercih edilebilecek speclerin de birbirine balansı olabilir.

bu oyunda ben bir balans olduğuna inanmıyorum, ihtiyaç olduğunu da savunmuyorum. eğer ki oyunda düel, arena hatta belki battleground olsaydı o zaman ihtiyaç olabilirdi.

eleştirmedim yani ama yok bence. çünkü çok op speclerin olduğunu görebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

balans dediğimiz olay, 4 classdan birinin bir diğerine avantaj sağlamaması olabileceği gibi, taş-kağıt-makas dediğimiz her classın bir diğerine antisinin olması da olabileceği gibi, oyundaki muhtemelen tercih edilebilecek speclerin de birbirine balansı olabilir.

bu oyunda ben bir balans olduğuna inanmıyorum, ihtiyaç olduğunu da savunmuyorum. eğer ki oyunda düel, arena hatta belki battleground olsaydı o zaman ihtiyaç olabilirdi.

Dedigim gibi çok iyi bilmiyorum tam mekaniklerini
Bu arada 5 saat sonra açılacak diyorlar server icin .
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Su op specler neler acaba, bi tame acacam cunku kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatmak istediğim, 1v1'de veya 24 kişilik full veteran bi raidin 100 kişilik pug gruba dalıp 10 saniye içinde ortalığı darma duman etmesi gibi durumlar.. Dominion tarafı olarak biz ha bire bu şekilde dayak yiyoruz köprü üstünde.

Halbuki işini bilen iki vetran raid karşılaştımı, efendi efendi vuruyolar birbilerine, taktik yapan kazanıyor. Şikayet etmiyorum zaten böyle olması gerekiyor da veteran/fresh pvper farkının "o kadar da değil" diyerek geçmek saçma.

Neyse server açılmış enough talking:P
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

RRa said:

Su op specler neler acaba, bi tame acacam cunku kesin

sorc + 2h
nb assasin + bow / birde sniper hali var, snipe skili + mark targetlı
dk + fire staff
nb shiponing + desc staff
nb + 2h

baya var, güzel templar buildleri var, grubun içine girip dağıtan filan
Sosyal ağlarda paylaş

DK+Fire Staff kas diyrodu herkeste full stam gideyim diye dk + bow yaptım. acaba geri mi dönsem ben de

bir de Dark elf'im yani esasen stafftan dönmemek gerekti...

http://i.hizliresim.com/8nkABd.png

Bir çok kitap gördüm, bir çok geyik quest ama şu kitap kadar hiçbirine gülmedim. Çok anlamsız ama komik ya asdf

Sheo adamım
Sosyal ağlarda paylaş

İlk hafta satışları.;

Eso : http://www.vgchartz.com/weekly/41735/Global/ 253k

Swtor : http://www.vgchartz.com/weekly/40902/Global/ 1.4m

Gw2 : http://www.vgchartz.com/weekly/41154/Global/ 849k

Doğruluğundan emin değilim ancak mmorpg.com'da dediklerine göre bazı ülkelerde box fiyatları 20 dolar düşmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar kutu satışları sanırım dijitale döndü millet swtorda alamıyorduk hep yurtdışından getirtdiydik genel olarakta kutu satışları daha fazlaydı o zaman.

En nihayetinde kaçınılmaz son aylık ödemeyi kaldırıp b2p yapacaklar düzgün birşey yaparlarsa kurtarırlar. Wildstar o konuda akıllılık yapıyor oyuncu kaybetmeye başlamadan kurdu sistemi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...