mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Eso uzun bir suredir grind'di, questle leveling yeni degil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Bu oyunda grind yapmak tamamiyle zaman kaybı. Yukarıdaki videoda anlatılan olayı da denedim ve bir artısını göremedim. Ayrıca Grind yapacaksanız Cyrodil'deki public dungeonlarda yapmanızı öneririm. Normal world'e göre 3 kat daha fazla exp alıyorsunuz. Yine de Leveling için quest ve dungeon yapmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bide caldwell görevlerinden skill puanı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Simdi onerilmiyor ama 1-2 yil once VR falan oldugu donem grind cok popiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 yani questler cok bayik geliyor. wowun simdiki zamaninda oldugu gibi instance a girip lvl filan atlayamıyor muyuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Dungeon finder ile de level atlaniyor. Hem reward xp ve item veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Yeni quest line nasıl morrowind de oynamaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Bunun hype i bitti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 ya ben kurcam tekrar da hdd'de yer yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Benim potato bu oyunu kaldırmıyor artık ya cyrodiil gibi kalabalık yerlerde baya can çekişiyor :( Ucuz yollu bi çözüm arıyorum. 40-50 kişi aynı ekrana girince slideshow'a dönmesin yeter, medium ayarda da oynarım. Ne alim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Ucuz yolludan kastın ( limit ) nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 oyunda da belirtiyor radeon 6850 olcak en düşük, ben eski pc ye kurmuştum bunu 6850 var onda yüksek ayar 40 fps üstü oynuyodum şu an para bile etmez karttır sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Oyunun normal ortamlarında sorun yok da Cyrodil durumu bambaşka bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 evet hatırladım :) oraya gerekiyor şağlam bir şey 100 kişi birbirine girince normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ben oyunu şu haliyle oynayamam çünkü delikanlı bir insan olarak One Tamriel in üzerine başka expansion kuramam. Tek vatan, tek devlet, tek bayrak cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Elder Scrolls Online is celebrating 10 million unique players. Adamların o kadar oyuncusu yok ama 10 milyon satmışlar demek oluyor. hey maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Ben hala aktif olarak oynuyorum, herhangi birşeyi yaparken çok beklemiyorsun, dungeon ya da bölgede bir boss öldürmek için vs. Aktif oyuncu sayısı sıkılmamak için yeterli halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 The Clockwork City https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/news/post/26211?Announcing-the-Clockwork-City-DLC-Game-Pack-Release-Dates! Hazırlanmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 12$ a ESO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/381369/free-nix-ox-mount-for-morrowind-owners/ morrowind varsa beleş mount veriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 BEYLER morrowind indirime girmiş, ben alıyorum sanırım 3-4 kişi geri dönme potansiyelimiz var, kimler aktif oynuyor su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ben başladım dün, xeno var, zaugna var, falrod gelebilirim gibi konuştu dün. gördüğüm kadarıyla annen inc.'de baya pati varmış, haydin dönün geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Morrowind nerde indirime girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 orjinali 30tl olmuş steamde, alsam oynatır mı? Wow'u kapadım 2 ay önce, BFA gelene kadar oyalar mı, tekil yapacak şey var mı illa guild vs lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=sCdHwOC0lLE?feature=oembed" width="459"> Morrowind almamış olanlar pre-order yaparlarsa Morrowindi bedavaya veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar