Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

herhangi bi browsera yapıstır, ie en garantisi, sonra go

browser değil herhangi bi windows penceresi yeterli.
ie'yi açmak için 2 saat beklemeyin, size de yazık.
Mesaj tarihi:
Catze said:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Mh46p-Cuacj-te6t4-jGUeq-MOBJC

şurdaki wolf lel nedir ya

http://steamcommunity.com/id/blazeyeeetheking/

800 saat cs'si var herif ağır hile yapmıyor mu ? nasıl tutuyorlar bu adamları oyunlarda, özellikle 4-1 ken açıyor orda 1 kaç saniye durup ondan sonra zaten awp ile dürbünsüz ace fln nefret ediyorum şu oyundan hilecileri yüzünden kaç gündür karşıya sürekli hileci geliyor ya bıktırdı yeminle

abi kafadan 4-1 olan o roundta bile shortta adam seni görmüyo arkasındaki vuruyor. sonrasına bakmadım açıkçası ama temiz gibi.
Mesaj tarihi:
mouz alır da oran çok kötü 60-40 falan olması lazım

bi de p90 module'ün factory new skin markette 55 cent, bette value 1.18$. 1 tane win olarak geldiydi, 3 tan de marketten aldım basacam hepsini sdf
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Catze said:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Mh46p-Cuacj-te6t4-jGUeq-MOBJC

800 saat cs'si var herif ağır hile yapmıyor mu ? nasıl tutuyorlar bu adamları oyunlarda, özellikle 4-1 ken açıyor orda 1 kaç saniye durup ondan sonra zaten awp ile dürbünsüz ace fln nefret ediyorum şu oyundan hilecileri yüzünden kaç gündür karşıya sürekli hileci geliyor ya bıktırdı yeminle

abi kafadan 4-1 olan o roundta bile shortta adam seni görmüyo arkasındaki vuruyor. sonrasına bakmadım açıkçası ama temiz gibi.

Olay zaten sonrasında hepiniz oraları izleyip adam temiz diosunuz ;)) imdat sdfdff
Mesaj tarihi:
daha ben 3 yapabildim,2. günü 6 yapan varmış falan dendi ama asdasd bizde şans yok galiba

edit: abi ayrıca şu bet yapılan siteye,şu yeni itemleri koyamıyomuyuz? twitch tvden giveaway geyiğine bişeyler kazandım gözükmüyo onlar orda
Mesaj tarihi:
Catze said:

Liebe said:

Catze said:

Olay zaten sonrasında hepiniz oraları izleyip adam temiz diosunuz ;)) imdat sdfdff

Dur bekle, tüm roundları izliyip analizi koycam şimdi buraya. wait for it....
Mesaj tarihi:
bildiğin 6 saattir bir bet aldırmadı bana lan, donate falan diyor para mı istiyor ibneler ne ...

hayatımda bir kere bet aldım, onu da demek ki şansa almışım bu sistemde ...
Mesaj tarihi:
Dediğin olayı 1-7 iken yapıyo, ama adam tünelden b'ye dalıyo ve 1 metre önünden yapıyo, şöyle bişey yapmıs olabilir, crosshairin ortasına monitörde siyah bi nokta yapıstırmıstır, ki benimde yaptıgım gibi, o yüzden size "ohaaaaaaa hackeeeeer" demekten başka bişey kalmıyo. 13-2'ye kadar izledim, adam rankinin hakkını vermiş, oyunda tedbirli oynuyo, bakabildiği her köşeye kutu arkasına bakıyo ki sırf bu yüzden 3-5 kere ölmüşlüğü var, t-base den awp ile kapıya bakarken kapı bosluguna değil, daha sola nişan alıyo o yüzden leylek gibi zıplayanlar 20 hp b ye girmek zorunda kalıyo yada ölüyo, adamın boşa günahını aldın, gayet temiz, böyle oyunlardan sonra şüphelendiğim kişileri ekleyip öteki maçlara beraber giriyorum ben, düşman değil dost kazanmıs oluyorum.

bide 2-12 iken 20hp takım arkadasını kafasından vurmanıda hiç yakıstıramadım, asıl problem matchmaking arada 3-5 maç win streak yapan silverları gold nova ve üst gruplara atması.

eyyorlamam bu kadar.
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

Dediğin olayı 1-7 iken yapıyo, ama adam tünelden b'ye dalıyo ve 1 metre önünden yapıyo, şöyle bişey yapmıs olabilir, crosshairin ortasına monitörde siyah bi nokta yapıstırmıstır, ki benimde yaptıgım gibi, o yüzden size "ohaaaaaaa hackeeeeer" demekten başka bişey kalmıyo. 13-2'ye kadar izledim, adam rankinin hakkını vermiş, oyunda tedbirli oynuyo, bakabildiği her köşeye kutu arkasına bakıyo ki sırf bu yüzden 3-5 kere ölmüşlüğü var, t-base den awp ile kapıya bakarken kapı bosluguna değil, daha sola nişan alıyo o yüzden leylek gibi zıplayanlar 20 hp b ye girmek zorunda kalıyo yada ölüyo, adamın boşa günahını aldın, gayet temiz, böyle oyunlardan sonra şüphelendiğim kişileri ekleyip öteki maçlara beraber giriyorum ben, düşman değil dost kazanmıs oluyorum.

bide 2-12 iken 20hp takım arkadasını kafasından vurmanıda hiç yakıstıramadım, asıl problem matchmaking arada 3-5 maç win streak yapan silverları gold nova ve üst gruplara atması.

eyyorlamam bu kadar.

cs 3.75 iken 10 tane alıp full cheat oynamıştım senin gibiler yüzünden baya zor banlanmıştım, bu adamın aynı yaptıklarını yaptığım için bana baya bariz geliyor hile yaptığı, 8-1 de tüneldeki adamı duvardan takip edip b ye direk crosshairi çevirmesi sonrasında bende hile yok demek için öbür tarafa bakıomuş gibi yapması, her el ortadan b ye gidenleri mutlaka vurması ( ki o kadar cs maçı izlemişimdir şunu yapan awp hiç görmedim, alsınlar o zmn bu adamı birileri kayıp yetenek yani :D ), uzunda dementiumla 1vs2 veya 1vs1 kalıp crosshair ile direk kapıdan dementiumu izlemesi, zıplayarak deagle headshotlar vs. vs., artı o ekran ortasına kağıt yapıştırma fln geç onları ya, kağıt yapıştırınca koşarken zıplarken o noktaya atmıyor silah, hadi 1 kere yaptın ok, hadi 2 de oldu ona da ok, 4 kişiye yapıo herif orda, bizim elemanı da vurdum zaten bi işe yaramıodu oyun başlarında fln tavana bakıp duruyordu :D
Mesaj tarihi:
ne pislik bi oyunmuş bu cs asdasdas

applev0dka said:

cs lounge'ye üye oldum sonunda bakalım biraz bet işine sdsfs

bu 0,36 for 1 diyor mesela.

1 dolarlık item koyunca 0,36 dolar değerinde bişey geliyor dimi ?

evet abi öyle olması lazım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...