Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynen hareket ederken vs. dikkat dağıtmasın diye sabit ile oynuyorlar.
Fakat bunu yapan insanlar hareketler ve atış sırasında crosshairin nasıl açıldığını, sprayın nasıl yapıldığını vs. biliyorlar.

Oyunda yeniysen ilk başta orjinal crosshair ile biraz takılmak iyidir.
Daha sonra sabit crosshaira geçildiğinde sv_cheat 1 ve sv_showimpact 1 ile en çok kullandığın silahların spray lerini çalışmakta iyi olabilir.

Pratik yapmak için deathmatch vs. uğraşmaya gerek yok.

Atolyeden şu haritayı indirip çalışılabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=T0VvR2-j9_c
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

http://mms.businesswire.com/media/20140408005597/en/410698/5/G502_white_background_highres.jpg

su anda kullanmaya basladim. elmalari elmalarla karsilastirmak adina yalniz logitechler icinde degerlendirecegim. g500 ilk seri sahibi birisi olarak sunlari soyleyebilirim:

oncelikle burada anlatacagim boyut, agirlik vb durumlar teknik veri karsilastirmasi degil, bana verdigi hissiyattir. dolayisi ile "yanlis biliyorsun ayni boyutlardalar" gibi seylerler gelmeyin rica ediyorum, kastettigim dedigim gibi nasil hissettirdigi.

*g502 nin elde kavrama hissiyati daha kucukmus gibi. g500 le ustuste koydugumda ustten ayni boyuttalar ancak altta g502 nin tabani cok cok daha dar. g500 buna gore cok daha yuksekmis gibi hissettiriyor. dolayisi ile genel olarak kavrama bakimindan g502, g500 den baya bir daha ufak hissiyati veriyor. kavrayarak ya da parmak ucu mouse kullanmayi sevenler icin cok daha iyi bir secenek g500.

*g500 u tum agirliklar takili kullaniyordum, g502 de tum agirliklari taksam bile karsilastirildiginda yarisi kadar falan agirlikta herhalde. ayrica g500 un agirlik sisteminde eger agirligi esit dagitmiyorsaniz yon icin ince ayar yapmak cok zordu, bunda o is cok daha basit olmus. ancak g500 unki agirligin miktari ve adedi bakimindan daha ozgur bir sistem gibiydi.

*competitive de sensor acisindan bir fark gormedim. benim icin bir degisiklik yaratmadi. hatta agirlik ve boyuttan dolayi ve kavrama farkliligindan dolayi alisma doneminde olumsuz bile etki edecek. 12bin dpi zaten marketing yalani, g400, g500s, g500 gibi bir mouse u olan birisinin cok bir fark yasayacagini en azindan sensor acisindan dusunmuyorum. degisik dpi - sens kombinasyonlarinda deneyip bu konuda bir geri donus yaparim.

*g500 le kiyaslandiginda skateler mukemmel. steelseries uzerinde tereyag gibi kayiyor. beni sens dusurmeye zorlayacak, zira nisan almakta bu yuzden zorlaniyorum su anda :) gercekten cok iyi olmus o konuda. ancak bunda skate e ek olarak biraz g500 un alistigim agirligina cikamamis olmamamin da etkisini hissediyor olabilirim. cok agir kullandigim icin digerini daha fazla bilek eforu sarfediyordum. bu mouse la ayni derecede efor sarfedersem skate lerin de etkisi ile kayip gidiyor.

bence sorunsuz calisan, ariza vs derdi olmayan iyi bir logitech iniz varsa buna gecis degmez. bu boyut ve agirlik hosunuza gidiyorsa ancak bir yarari olacaktir. yoksa upgrade icin bir sebep gormuyorum.

muhtemelen g500 u hic degistirmesem de olurmus. bana olumlu bir etki yaratmayacak.
Mesaj tarihi:
G502 ile 1-2 yorum daha yapayım.

Alışamadım :D. G400'den sonra daha ağır geldi kesinlikle. Altta ki kapağını dahi çıkarınca ağır geliyor. Alışma meselesi olabilir tabi. Sens'te aynı demiştim G400 ile ama değilmiş, oyunda anladım. Algoritma farklı.

Birde G502'nin G500'den ince olduğunu düşünmüyorum, aksine sağ ve solda tutulacak kısımlar G400'den çok az daha büyük.

Bana sorarsanız G500'ünüz var ise sensör'ünden dolayı G502'ye geçilir ama G400'ünüz varsa değmeyebilir diyebilirim. Ben dediğim gibi ekstra tuşlar, tilt wheel falan gibi şeyler yüzünden geçeyim diyordum ama ağırlık resmen mahvetti beni. CS'de resmen G400 ile perfect aim'e ulaşmıştım yıllardan sonra, g502 ile uçtu gitti, bitti olay.

Benim gibi bir oyuncu için değişiklik felaket birşey. Binbir çeşit ayar ve denemeden sonra alışıyoruz da oynuyoruz. Ama işte asıl oyuncular, GERÇEK prolar toplu mouse versen bile oturuyor, konsola sens giriyor oynuyor adam.

Herneyse. Mouse kötü değil, harika. Ama bana uymadı gibi. Birkaç gün daha denerim, alışamazsam satarım.
Mesaj tarihi:
la benim 5. oyunumdu smurfle ben yine huhe hueeh diye girdim mm'e 35-40 kill ala ala gelince.

1 adam oyun basi cikti 4 vs 5 kaldik .
ama ne dayak yiyoruz haddi hesabi yok.
oyun bitti bi baktim karsisi 5 serif sdhgsdah
Mesaj tarihi:
hayır madem birini boostlayacaksın, bari 4 kişi girin yanınıza da o adamı alın yahu. gelip bir adam bir arkadaşını alıp yanına giriyor oyuna, takım otomatik 4 kişi. tüm sessionda 1 puan aldı arkadaşı. kick diyoruz "nööö" basıo otomatik. abv böyle tiplerin.
Mesaj tarihi:
yeni mouse a alisacagim derken cift tufekten sirmasiz tek tufege indim. daha novalara kadar yolum var. adam vuramadikca vote aciyorlar sinirim bozuldu zaten :p nova 2 gibi alisirim artik.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

yeni mouse a alisacagim derken cift tufekten sirmasiz tek tufege indim. daha novalara kadar yolum var. adam vuramadikca vote aciyorlar sinirim bozuldu zaten :p nova 2 gibi alisirim artik.

Aynen. Eagle master olmama ramak kalmisken nerdeyse cift ak ye dusucem. Bari rutbe atlaip oyle alsaydim.
Mesaj tarihi:
şu son 2 3 haftadır böyle saniyenin yarısı kadar gecikme yaşıyorum ben. mesela yüksek bi yerden atladıktan sonra gücüm hemen düşmüyor saniyenin yarısı kadar zaman geçtikten sonra gücüm düşüyor yani bi gecikme var. veya kapı arkasında strafe yaparken öldüğümde kapının arkasında olmuyorumda kapının ortasında oluyorum. yani bi sanki böyle 1 kare geriden geliyor oyun.

siz karşılaştınız mı hiç böyle bir şeyle ? dns kullanıyorum acaba ondan olabilir mi diye düşünüyorum ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...