Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi ben bu bana çıkan kutuları satamıyodum . Topluluk pazarı kullanıcılarını dolandırıcılıktan korumak için, katılımcıların ilki en az 30 gün önceden olmak üzere 1 yıl içerisinde steamden alışveriş yapma şartını koştuk. Hesabınız bu şartlara uymamaktadır''. Diyodu gittim 99 centlik bişiler aldım

Yanlış anlamadıysam 30 gün sonra ne var ne yok satabilirsin demek sanırım bu? Baya birikti artık okutiim bari dedim gittim aldım 99 centlik bişiler , şimdi kısmetse 30 günüm dolsun heralde bi 10 dolar falan çıkartırım gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Şimdi ben bu bana çıkan kutuları satamıyodum . Topluluk pazarı kullanıcılarını dolandırıcılıktan korumak için, katılımcıların ilki en az 30 gün önceden olmak üzere 1 yıl içerisinde steamden alışveriş yapma şartını koştuk. Hesabınız bu şartlara uymamaktadır''. Diyodu gittim 99 centlik bişiler aldım

Yanlış anlamadıysam 30 gün sonra ne var ne yok satabilirsin demek sanırım bu? Baya birikti artık okutiim bari dedim gittim aldım 99 centlik bişiler , şimdi kısmetse 30 günüm dolsun heralde bi 10 dolar falan çıkartırım gibime geliyor.

yeni çıkan şeyleri çıktığı anda düşürüp satarsan para edersin, elindeki item'ların cogu 0.02 filan değerinde olabilir. Baktın mı? Hayal kırıklığına uğrama diye soyliyuim dedim :)
Mesaj tarihi:
vallahi tadı yok oyunun.

bunun bir öncesi de 12 maç kazanmış eagle master+ supremlerle oyundaydım. adamların bottan farkı yok. gerçekten account satın alıyorlar ya da booostluyorlar bunları.

yani hem yenildiğine üzülüyorsun hem takımına karşına gelen adamlar başka rütbelerde.

bir de bunun izleyen versiyonları varki, haftalarca ban yemeyenler.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198033587578/ , örneğin bu bayadır ban yemedi.

http://i.hizliresim.com/glWnEb.jpg
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

yeni çıkan şeyleri çıktığı anda düşürüp satarsan para edersin, elindeki item'ların cogu 0.02 filan değerinde olabilir. Baktın mı? Hayal kırıklığına uğrama diye soyliyuim dedim :)

Yok be dalga geçiyorum taş çatlasın 1 dolar falan çıkar. Bi şu huntsman case var o da 30 gün sonraya allah kerim 2 cent falan olur.
Mesaj tarihi:
kendi rütbendekilerle kazandıkça daha yüksek rütbelilerle aynı sekilde daha yüksek rütbelilere karsı oynuyosun sürekli, kazandıkca yükseliyosun
Mesaj tarihi:
bu denklem takımında ruslar yoksa geçerli tabi.

sen oyunda 1 ace, 2 tane 4 kill round yap. takımın gitsin malca hatalar yapsın kaybet sonra rütbe düş..

kaydetmediysek eski oyunların replayı izleyemiyoruz dimi
Mesaj tarihi:
dust2 ve infernoyu haritalardan cıkarınca rus ve türklerden kurtuldum demisti biri, denedim onayladım, cıkarın kurtulun. nuke cache vertigo ve mirage koydum, on numara bes yıldız maclar dönüyo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...