Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Abi profesyonel photoshoottan fotoğraf koyup kadına güzel demek gerçekten okumuş etmiş insana yakışan bir davranış değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Al o zaman bu sokakta çekilmiş hali, kadın güzel abi niye tartışıyoruz ki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Abi kadinin agzini bir tek sukru ve ben mi goruyoruz gercekten fjdjdkskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 tek bir soru sorucam beğenmeyenlere. silkelermisin silkelemezmisin? nedir abi kriterleriniz yuvarlak,elips çenemi/ağızmı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Dün izledim ilk bölümü sonunda. Bence harikaydı dizi ama dedikleri gibi kadının ağzı çok batıyo. Bi bu kadının ağzı bi de Arrow'daki Sarah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Abi pardon da Katie Cassidy ye laf yok. Biz onu ilk supernaturalda gördük ve beğendik. Arrowdan çook önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 eski gothamdan yerler koysalar ufak tefek, görsek ucundan böle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 DA2019 said: Al o zaman bu sokakta çekilmiş hali, kadın güzel abi niye tartışıyoruz ki bunu. Tartışma geç, buradaki insanları tanımış olman lazım, çirkin dedikleri kadınların yarısı kadar güzel sevgiliye sahip olmamış/olamıcak insanlar klavyeden yardırıyor,nothing special. Güzellik göreceli tamam da,bu kadar değil ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 DA2019 said: Abi pardon da Katie Cassidy ye laf yok. Biz onu ilk supernaturalda gördük ve beğendik. Arrowdan çook önce. Sarah diyorum Laurel değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Hıı ben de atladım hemen. O kızın çenesi sıkıntı abi ağzı falan değil. :( Ki estetik falan olup da hallediliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 WoodsOfYpres said: Tartışma geç, buradaki insanları tanımış olman lazım, çirkin dedikleri kadınların yarısı kadar güzel sevgiliye sahip olmamış/olamıcak insanlar klavyeden yardırıyor,nothing special. Güzellik göreceli tamam da,bu kadar değil ahah. Aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Komik olmayın çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kimse izlemio galiba ama 4. bölüm de güzeldi smooth gidio dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bruce Wayne'in asla ölüp diziden siktirip gitmeyeceğini bilmek çok heves kırıcı ya. O ince boynunu çat diye kırasım geliyor her gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bir de Barbara'nın 3 çocuklu aile yetiştirmeye müsait çenesi var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Onun da ölmeyeceğini bilmek çok büyük sıkıntı. Onu öldürüp başka Barbara ile evlense bari de oradan yırtsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 spoiler vermesene amık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bruce gerçekten sinir bozucu ya çük kadar boyuyla bık bık atarlanıyor sus amk demiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 4. de güzeldi, bi yandan ana hikaye devam ederken bi yandan da ilginç yan karakterler ekleniyor her bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Dizi o kadar kötü ki, Gotham City ile Arka Sokakların birleşiminden doğmuş gibi. 4. bölümden sonra rafa kaldırdım tamamen. Bu kadar klişe diyaloglar, mantık hataları ve hatta tamamen mantık yoksunluğu paçalarından akıyor dizinin. 4. bölüm (Belediye başkanın hayatı tehlikede, ölüm tehdidi almış ama kapı çalınca kendisi açıyor, evden kaçmaları lazım ama yine de ön kapıyı kullanıyorlar. Hele o Gladwell denen adamın tüf tüf gibi sopayla adam öldürmeye kalkışması *wooaw*. Bu kadar mı zorlama olur bir kiralık katil tiplemesi. Ayrıca o kadar gizemli bir kişilik ki ilk sorduğun insan bile ismini, oturduğu yeri biliyor, yani hapisanedeki adam bile çalıştığı yeri falan biliyor o derece mmfs enfes) kedi kadının çirkinliği ve böyle boş boş beylik laflar, kötü oyunculuklar, vasat tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Fıstık gibi dizi işte izleyin oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ben baya hayranım ya diziye. 4 bölüm oldu Ivy'den ses seda yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 penguen izletiyor şimdilik. kafaya şişeyi ne zaman sokacaklar merakla bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 DA2019 said: Hıı ben de atladım hemen. O kızın çenesi sıkıntı abi ağzı falan değil. :( Ki estetik falan olup da hallediliyor bu. çenesinde lokma çıkmış resmen üstüne biraz şerbet bide beyaz peynir mükemmel kombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar