Ryzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bende artık bir paticik üyesiyim ve bundan gurur duyuyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Selam Onur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 hoşgeldin harun abi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 RYZER DUR ALLAH AŞKINA ZATEN ORTALIK KARIŞIK... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 niye gurur duyuyorsun? ben birine buraya üye olduğumu söylemeden önce sekiz kez falan düşünüyorum sdfds. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 abi ofiste bi gün yanımdaki arkadaş browser tab'ın üstünden yanlış okuyup "patrick.com ne yahu? (patrik diye) " diye sordu da sevindim lan paticik olduğunu göremedi diye. fasdf patrick.com'da iyiymiş yalnız. hadi sitenin adı patrick.com olsun. hoşgeldin bu arada tabi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 arcane said: niye gurur duyuyorsun? ben birine buraya üye olduğumu söylemeden önce sekiz kez falan düşünüyorum sdfds. Bilmem o bölümü düşünmeden yazdım sanırım dsfsdfgsdfgsdfsd. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Aysel bize kendinden bahset biraz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Hoşgeldin müjgan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 selam tatlim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 arcane said: niye gurur duyuyorsun? ben birine buraya üye olduğumu söylemeden önce sekiz kez falan düşünüyorum sdfds. bazen anneme diyorum işte "bizim paticiklerle buluşuyoruz" falan diye bi ara yine öyle paticikten bahsedince bi an duraksadı "orası çocuklar için değil mi yav?" dedi içim kan ağladı bilae :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sibel sex lazım olursa özel mesaj atarsın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 benim mesaj kutum dolu buraya yaz direk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ulan şimdi düşününce hakkaten ben de söylerken tereddüt ediyorum lan. hele modum falan diyince. yok yok ismi değiştirmemiz lazım, müdüre çıkayım ben bir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 SELAM HOŞGELDİN KARDEŞ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 utanmadım da gurur da olmamış Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yıllaar önce pati uo'da oynarken kafeden tanıdıgım bi ark nerde oynuon diye sorunca pati uo demiştim. adam kahkaha atmıştı o ne lan diye. lan hakkaten dedim. o an farkettim. düşünsene pati uo. uo bide böyle ağır ismi olur uo serverlarının. SİLVER SERPENT. SYLVERİA gibi falan. o yüzden birine paticik demekten utanmamayı ben çok alışmışlığımıza veriyorum. tamamen dışardan hiç forum internet bile bilmeyen birisi olarak bunu duymayı falan deneyin abi anlayacaksınız. paticik. pati. kedicik. patişler. patişcikler. mini mini patiler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 maviboncuk.com karamelbagcik.com makrameveoyunlar.com minnuosforumlari.com sevimliayilarforumu.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 https://www.zambaksatis.com/modules/catalog/products/pr_02_3255_max.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kiz miymis? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 özelden yürümüyelim sex yapılacaksa orgy olsun hoşgeldin buse Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.