diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 işim gereği kamyoncularla çok fazla diyalog halindeyim. yarım saat önce bitanesi geldi yanıma ,2 günden beri yoldaymış , yükünü boşaltmış , geçerken yanıma uğramış. diyalog aynen böyle geçti abartısız 10 dakika falan konuştuktan sonra; -neyse can ben kalkayım bilader. eve giderim , yengene iki posta kayarım , bi duş alırım misler gibi yatarım. nutkum tutuldu , adama hoşçakal falan diyemedim.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 senin yengenden bahsetmiyor, panik yapma.
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 olum bu görüntüleme sayısı ne lan?
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sanki adam; ''iki gündür yoldayım, eve gideyim, duş alır yatarım.'' dese sende içinden ''yengeye kaymıcan sanki çakal'' demicen.. adam ne güzel sen fesatlık yapmadan söylemiş açık açık..
pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 diaboliq said: olum bu görüntüleme sayısı ne lan? lol erotik hikayeler sayfası gibi
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 diaboliq said: olum bu görüntüleme sayısı ne lan? ahahahah noluyo lan
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 diaboliq said: olum bu görüntüleme sayısı ne lan? hikayen tutmuş, gazetemizin erotik sayfalarında çalışmak ister misin?
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sanki adam "eve gidip bir dilim tete de moine ile mahsenden bir şişe 1865 Chateau Lafite açıp frank sinatra dinleyeceğim. sonrasında yengenle salonun ortasında şaraptan ve aşktan başımız dönüp bir kanepeye yığılıp aşk yapacağımız o ana kadar dans etmek istiyorum." demiş.
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yalnızca tatmin gereci olarak görülen kadın düşünsün onu
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 haha bu sabah bende telefonda bi dialog yaşadım da iş ile alakalı nazikçe si..tri çekip kapattım.. sen sen ol kamyoncu tırcı tayfası ile çok yüz göz olma.seviyeyi koru.çok çakal lan adamlar bildiğin gibi değil
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 imamizer said: sanki adam "eve gidip bir dilim tete de moine ile mahsenden bir şişe 1865 Chateau Lafite açıp frank sinatra dinleyeceğim. sonrasında yengenle salonun ortasında şaraptan ve aşktan başımız dönüp bir kanepeye yığılıp aşk yapacağımız o ana kadar dans etmek istiyorum." demiş. Anşante
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Diaboliq alış böyle şeylere. Gün gelicek " yenge vermiyor mu niye bu kadar sinirlisin " diye sorulacak sana.
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 imamizer said: senin yengenden bahsetmiyor, panik yapma. Critledi adam :)
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 buradaki dürüstlük beni rahatsız. iki osbir patlatır donuma siler yatarım gibi laflar duymuştuk ama yengene iki kayarım nedir abi. godoşmusunbiladersen diye çıkışaydın keşke
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ne var abi bunda niye bu kadar yüklendinizki kamyoncuya. görende hiçbiriniz sevişmiyor zannedecek hey allahım ya...
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 godoşluğu sezimle gökalp. godoşluğa odaklan
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hayır o adam godoş değil. açık sözlü mert ve cesur bir kamyoncu
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Vingthor said: godoşluğu sezimle gökalp. godoşluğa odaklan Naptın dün
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 afedersin yengene iki posta çakıp yattım.
Öne çıkan mesajlar