toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 risk yok mu bu iste? gidip yaptırasım geldi vallahi.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yok risk, özele gittim ben galata alman, yksigorta 20tl. ssk ile özel 60 falan galiba, devlet beleş. devlette sait çiftçi baya iyi bomboş hastane netten alınan randevulara uyuyorlar bi de. tam saatinde işin halloluyor
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Wolas said: tebrikler artık kulağın falloş oldu bundan sonra temizlemeden duramayacaksın. çoçuk oyuncağı sanıyorsunuz temizlemeyi ohh temizledim rahatladım demi sen gör bundan sonraki yaşamını http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/at+the+bottom+_2ef3ee90975f1f5a847110d7b8fa2fc1.png
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hayır anlamadığım olay şu bağımlısı olursun yılda bir ayda bir vs zırvaları. lan her gün iki günde bir duş alıyoruz. ona niye demiyosunuz temizlik bağımlısı oldunuz diye. evde süpürge falan yapıyoruz ne bileyim. olun bağımlısı daha iyi duyarsın işte ne olabilir yani skdfm
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Voys said: o kadar fark edıyor mu cıdden ya? bi de bi kere temizletince her sene temizletmek gerekiyormuş diyollaaaağ o şöyle temiz halini arıyosun bi kere temizletince. O yüzden hep temizletmek istiyosun.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 PrudenT said: hayır anlamadığım olay şu bağımlısı olursun yılda bir ayda bir vs zırvaları. lan her gün iki günde bir duş alıyoruz. ona niye demiyosunuz temizlik bağımlısı oldunuz diye. evde süpürge falan yapıyoruz ne bileyim. olun bağımlısı daha iyi duyarsın işte ne olabilir yani skdfm Ne diyon hacım sen biz ayda bir çimiyoz. Beyler barajları kimin kuruttuğu belli oldu.
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kulağınıza giden yol 5 şeritli otoban gibi açılıyor be her türlü toz ,bakteri o otobandan yaldır yaldır kulağın iç kısmına kadar gidiyor. Yani ilk bakışta mantıksız geliyor olabilir ama oradaki kir tabakası kulağın iç kısmını blokluyor, koruyor. kulak temizletmenin sıklığı ile kulakta oluşan rahatsızlıklar orantılı olarak artıyor bilginize, araştırabilirsiniz.
Nekro Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ben bagimlisi olmayayim diye iki haftada bir dus aliyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bursa kbb neresi iyi biliyon mu sigıl acıbademe mi gitsem
Certhas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bir kere temizletince hep temizletmek gerekiyormuş deniliyor ayda bir gidin işte. 20tl imiş 12 ay gitseniz masrafı 240tl.
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 mümkün olsa biraz daha az duyayım derim , çok uyku problemi çekiyorum lan. en ufak çıtırtıda uyanıyorum. askerde ne yapacam acaba
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 askerde uykun kıymetli olur şımarmazsın böyle, alışırsın
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kulak tıkacı alcan ama macun yada silikon değil sünger olanından. en iyisi o.
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yıllarca yatılı okulda kaldım ama odalar 8 kişilik filandı. yatarken bir elimle kulağımı kapatır öyle uyurdum , bu alışkanlığı bırakmam yıllar sürdü :) dediğin gibi kıymetli olur umarım :)
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 mahoolmez said: mümkün olsa biraz daha az duyayım derim , çok uyku problemi çekiyorum lan. en ufak çıtırtıda uyanıyorum. askerde ne yapacam acaba askerden önce şuan olduğu kadar ses problemim yoktu askerde kulak tıkacı kullanmaya başladım o günden beri de halen kulak tıkacı ile yatıyorum ve ona rağmen sesleri duyar oldum askerde artık nasıl bir konsantre olduysam ulan dolabımı karıştırıyorlar boynumdan cüzdanımı çekecekler falan diye öle gitti
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sordum onu doktora , 6 ayda 1 ideal dedi. olm eve geldim, sağ kulak temizlenmedi cuma olacak, kasa sağ tarafta fan sesini soldan duyuyorum mal mal sola baktım 2 saat nerden geliyo bu ses diye sdhfdf
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi kulağımı inanılmaz pis ve tıkalı hissediyorum suan. hemen randevu alıp gidicem
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 NolaxThensbane said: bursa kbb neresi iyi biliyon mu sigıl acıbademe mi gitsem Devlet hastanaesinde yaşlı bi amca vardı kbb'ci, iyiydi o ama adını hatırlayamam. Lan kbb ci dediğin ne kadar kötü olabilir ki. Sümükle tatakla uğraşan doktor sonuçta.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Certhas said: bir kere temizletince hep temizletmek gerekiyormuş deniliyor ayda bir gidin işte. 20tl imiş 12 ay gitseniz masrafı 240tl. rusa gitsen 200 bi kere gittin mide hep gitmek isticeksin :/
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Kulakçı virali lan resmen, allah belanızı versin :(
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 özel hastanede kaç kuruş bu sigortasız falan
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ssk bile yoksa hastanesine göre değişiyor ama min 60-100 arası sanırım. devlette de kbb iyidir çok bi yetenek isteyen şey değil
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 şuan psikolojik olarak çok etkilendim ve cidden kulaklarımdan rahatsız olmaya başladım sdfds doktor da ulan senin kulaklar temizmiş demez umarım.
Öne çıkan mesajlar