bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 gameplay daha keyifli controller ile. konsolun laid back sürüşüyle de daha güzel ek olarak. atıyorum bf oynarken competitive olduğu için aim alıyorsun, her daim tetiktesin, işte mikro odaklanıyorsun fln. batman gibi oyunlarda zaten kombolar veya kombatlar çok basit. tek tuşa basarak dövüyorsun ve kendi kendine targetlıyor, sen sadece yön veriyorsun. bunu rahat ve kontrolle oynamak daha keyifli anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 pc patch cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 di said: DA2019 said: bingildak said: batman tam bir konsol oyunu ya. bana da pc saçma geliyor. Şu çok doğru. Witcher 3 bile konsol oyunuydu. Su cok sacma bi beyan ya. Ya da demek istediginizi anlamadim. Tam bir konsol oyunu ne demek abi? Oyunu PC de controller ile oynayinca ne farki kaliyo? Abi menüler vs Skyrimi bile öyle yapmıştı adamlar. Fallout4ü PCye preorder ettim, yanlış mı yaptım bilmiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 bende bunu yazacaktim. herhangi bir aaa oyun artik press enter veya press space diye aciliyor ya :D menusu, inventorysi, karakter ekrani, vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Fallout pc'de oynanır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 gamepadle veya mouse ile oynanacak oyun türü var. konsol pc diye ayırmaya gerek yok. batman mesela, işte o tarz hedef alma olmayan tps oyunları beni gamepad ile oyna diye bağırıyor genelde. onları pc'de oynuyosam gamepad ile oynuyorum. o yüzden pc'ye de çıkan bi oyun varsa asla gidip konsolda oynamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 DA2019 said: Abi menüler vs Skyrimi bile öyle yapmıştı adamlar. Fallout4ü PCye preorder ettim, yanlış mı yaptım bilmiyorum. :( bir extended script ve bir adet skyui benzeri menu&inventory modu, ve bitti. pc de aldigina yatar kalkar dua edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 di said: DA2019 said: bingildak said: batman tam bir konsol oyunu ya. bana da pc saçma geliyor. Şu çok doğru. Witcher 3 bile konsol oyunuydu. Su cok sacma bi beyan ya. Ya da demek istediginizi anlamadim. Tam bir konsol oyunu ne demek abi? Oyunu PC de controller ile oynayinca ne farki kaliyo? Grafikleri daha iyi oluyor. Which is unacceptable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 bu ay sonu PC icin acilcak tekrar oyun, bunlarda dlcler: OCTOBER Batman Classic TV Series Batmobile Pack Batmobile Track #1: Batcave Set Batmobile Track #2: Penguin’s Dockyard Classic TV Series Catwoman Skin Classic TV Series Robin Skin 1970s Batman Themed Batmobile Skin Crime Fighter Challenge Pack #3 AR Challenge: Chemical Reaction AR Challenge: Stage Fright AR Challenge: Cauldron Speedway TT AR Challenge: Guardians AR Challenge: Precinct AR Challenge: Vertigo Free Updates Character Selection in AR Combat Challenges Optional Hard difficulty in AR Combat and Batmobile Combat Challenges NOVEMBER 2016 Batman v Superman Batmobile Pack 2016 Batman v Superman Batman Skin 2016 Batman v Superman Batmobile Wayne Tech Pack Track #1: Proving Ground Track #2: Waynetech Loop Arkham Episode: Catwoman’s Revenge Includes 1 story mission and 2 AR challenge maps Arkham Episode: A Flip of a Coin, starring Robin Includes 1 story mission and 2 AR challenge maps Arkham Episodes AR Challenge Update including maps from GCPD Lockdown Robin and Batmobile Skins Pack Robin Themed Batmobile Skin Original Tim Drake Robin Skin Riddler Themed Batmobile Skin Crime Fighter Challenge Pack #4 AR Challenge: Clockwork AR Challenge: Credit Crunch AR Challenge: High Flyers AR Challenge: Quarantine AR Challenge: Wild Cat AR Challenge: Divine Intervention Free Update Character Selection in AR Invisible Predator Challenges DECEMBER Season of Infamy: Most Wanted Expansion Mission: Beneath The Surface (Killer Croc) Mission: In From the Cold (Mister Freeze) Mission: Wonderland (Mad Hatter) Mission: Shadow War (Ra’s Al Ghul) 2008 Movie Batman Skin Original Arkham Batmobile Crime Fighter Challenge Pack #5 6 TBC AR Challenges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 host! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 sebil mi dlc'ler, "pardon hacılar" hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 paralıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 season pass ile geliyor işte dlcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 bugün gireyim dedim, girdim 1 dakika geçmedi exe hatası verdi oyun kapandı asdasdasd bir oynayamadık tiz zamanda düzelse de aksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Oooh hadi yine iyisiniz 28 Ekimde çıkacakmış PC için 4 ay çok bir şey değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 6 patch sonra optimize olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sfdsfds - the results suggest that Batman: Arkham Knight today has seen no further improvements from its interim patch back in September. The only noticeable changes were the addition of support for add-on and season pass content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ps4'te oyniyim diyorum ben bu oyunu da, her oturusumda 30 dk oynayip, kontrollere alisamayip birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Hala oyundan memnun olmayan bilgisayar oyuncuları ( Steam) oyunu oynadıkları süreden bağımsız olarak oyunu iade edip paralarını tam olarak geri alabilirler. Warner Bros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 fizban said: ps4'te oyniyim diyorum ben bu oyunu da, her oturusumda 30 dk oynayip, kontrollere alisamayip birakiyorum. su mesaji attiktan sonra biraz daha sans verdim oyuna, ne kadar iyi ya. new game+ olayi olmasa manyak gibi kasip platine giderim 1500 saat oynaiyp. dansli muzikli sahne https://www.youtube.com/watch?v=3sRPEtlG2gU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 benim oynadığım en iyi sp oyunlardan biriydi bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 oyunun fiyati artmis steamde 150 papel. aral yedi bir nane herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bingildak said: benim oynadığım en iyi sp oyunlardan biriydi bu yıl. Yanına yaklaşacak oyun çıkaramadı ki gerizekalı firmalar bu yıl galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 w3 var işte ben oynamadım ama herkes öve öve bitiremiyor. f4 çıktı. mgs çıktı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Hee w3 olabilir evet. Fallout 4 ve MGS tırto malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar