Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ozgur Gitar


arayadis

Öne çıkan mesajlar

Selamlar daha öncede Guthrie Govan ve Dream Theater sololarımı yayınladığım bir başlık açmıştım, konu kirliliği olmaması için bundan sonraki yayınlayacağım videoları tek başlık altında açmak istedim.

Kısaca ben Özgür(ArAyA)canlı olarak Starcraft 2 yayınları yapıyordum. Son zamanlarda oyunbazlığa bir ara verip :) uzamanlık alanım olan gitara geri dönüş yaptım ve youtube kanalımda gitar solo, gitar eğitimi, ekipman tanıtımı... videoları yapmaya başladım.

Bu konu altında bana gitar, ses kayıt teknolojileri vs. her konuda danışabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Umarım çalışmalarımı beğenirsiniz.

Son çalışmam:



youtube
facebook
soundcloud
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler. Yeni çalışmam ALS hastalığına yakalanıp pes etmeyen Jason Becker'ı anmak ve küçücük de olsa destek olabilmek için çektiğim video umarım beğenirsiniz. Eğer Jason Becker'ı tanımıyorsanız Jason Becker Not Dead Yet filmini satın alabilir veya internetten araştırabilirsiniz. (Kendinize çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz:)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler.. Amacım can sıkmak değil tam tersine sizi gaza getirmek:)

7 telli gitar ekstradan bir tel sağlar ve çalımınızın sertleşmesini yumuşamasını etkilemez, bu yüzdende bir çok 7 telli kullanan jazz ve fusion gitaristi vardır.

Google'dan veya youtube dan milyonlarca egzersiz bulabilirsiniz... Ama önemli olan o egzersizi nasıl çalıştığınızdır. Benim önerilerim çok çok yavaş ve metrono ile çalışın, parmaklarınız her zaman dik basın ve çok kuvvetli bir şekilde baskı yapın, her hatanızda egzersizin başına dönün...
Bunlarla ilgili videolar yapmayıda düşünüyorum bakalım neler çıkacak:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...