Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 http://i.imgur.com/sasUvpc.jpg Sokakta oldurulen kediden cok daha farkli bir yerde bu benim icin, insanlar bunu hayvani paralar vererek (bizim tarhanaya kiyasla en azindan) satin aliyor, ve hepsi de bunun farkinda. Lan, madem olduruyorsun, hepsini ye hayvanin. Nasil saygisizlik, nasil pislik bir davranistir bu? Avlanmaya karsi oldugunu sanmiyorum ender vegan disinda insanlarin ama koca hayvani oldurup, %2'lik bir kismini alip, kalanini atmak ne demek? Avlanmanin da bir onuru vardir. Hic bir noktasini ziyan etmezsin senin icin olen hayvanin. Yiyemedigin kismini evinde kedine verirsin. Bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 o kadar az yemişler ki hayvanı öldürmeseler de olurmuş, ısırık alıp geri salsalar iyileşir hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yemiyorlar , yüzgeçlerinin bazı şeylere iyi geldiğine inanıyorlar galiba. gergedanları boynuzları için avlamak gibi bir şey herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Yemek için avlamış normal insanlar olsalardı, sonraya saklarlardı. Avdan gelen besinle geçim sağlayan, karnını doyuran adam bunu yapmaz. Bu büyük ihtimal yüzgeci veya keyfi için vurmuşlar. Zaten parası olan karnı doyan bir herif yapmıştır. Böyle saçma sapan şeylerle para kazanan insanlara gram sempatim yok. Hayvandan aşağı tipler. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1924903_10152267473078454_1329059074_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Corba yapiyorlar: http://en.wikipedia.org/wiki/Shark_fin_soup USA'de 60-70$'a gidiyormus tabagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 çok enteresanmış gerçi çinden çıkma olunca şaşırmıyor insan da bilmediğimden soruyorum köpek balıklarının başka bi tarafı yenemiyor mu peki? geri kalanının böyle atılması çok mantıksız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 2009'da 450 grami 300$'a satiliyormus yuzgeclerin. Eti yeniyor bu arada, etini satana kadar (agir bir de, 1 ton cekiyorlar bazen) yenisini yakalayip yuzgecini almak daha kolay ve karli geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yenir, hatta dardanelin ton balığı konservelerine köpekbalığı etinin karışmış olduğunu bile duydum. avladıklarında bunu da atalım diye atıyorlarmış diye iki farklı yerden duymustum. köpekbalıkları diğer kemikli balıklar(çipura, levrek, tuna) gibi evrim geçirmediği, kıkırdaklı bir balık olduğu için boşaltma sistemi iyi gelişmemiştir. bunun sebebi olarak da vücudundan üreyi tam olarak atamamakta bir kısmı etine karışmaktadır. dolayısıyla iyi ve kaliteli bir eti yoktur. ancak yenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 çünkü bu dünya düzeninde ne kadar kaliteli olduğuna bakmaksızın bir de çin gibi köpek eti yiyen bir milletin köpek balığını atması çok garibime gitti. neyse teşekkürler açıklamalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Kopek balıgı eti güzelde çok uğraşlı dövmek lazım kanı tamamen akıtmak lazım sonra bir şeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Yedin mi la daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Mersinde eskiden yaparlardı sanat evinde, kılıç falan diye satıyorlardı hatta ahah. İyi hazırlanırsa kılçıksız mılçıksız çok güzel bi eti var ben beğenirim. Bide sanırım tonajdan ucuza geliyor et, adında köpek var diye yenmeyecek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 vahşi hayvanlara yapılanlar, petlere yapılanlardan daha çok üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 e bunun hadi marketi varmis. O trol aglarina yakalanip olen yunuslarin haddi hesabi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 GERGE said: Sokakta oldurulen kediden cok daha farkli bir yerde bu benim icin, insanlar bunu hayvani paralar vererek (bizim tarhanaya kiyasla en azindan) satin aliyor, ve hepsi de bunun farkinda. Lan, madem olduruyorsun, hepsini ye hayvanin. Nasil saygisizlik, nasil pislik bir davranistir bu? Avlanmaya karsi oldugunu sanmiyorum ender vegan disinda insanlarin ama koca hayvani oldurup, %2'lik bir kismini alip, kalanini atmak ne demek? Avlanmanin da bir onuru vardir. Hic bir noktasini ziyan etmezsin senin icin olen hayvanin. Yiyemedigin kismini evinde kedine verirsin. Bu ne? dogada hicbisey ziyan olmaz relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 GERGE said: 2009'da 450 grami 300$'a satiliyormus yuzgeclerin. Eti yeniyor bu arada, etini satana kadar (agir bir de, 1 ton cekiyorlar bazen) yenisini yakalayip yuzgecini almak daha kolay ve karli geliyor sadece.kim diyor eti yeniyor diye ya vedat milör gibi olursun civadan yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 HoeZ said: GERGE said: Sokakta oldurulen kediden cok daha farkli bir yerde bu benim icin, insanlar bunu hayvani paralar vererek (bizim tarhanaya kiyasla en azindan) satin aliyor, ve hepsi de bunun farkinda. Lan, madem olduruyorsun, hepsini ye hayvanin. Nasil saygisizlik, nasil pislik bir davranistir bu? Avlanmaya karsi oldugunu sanmiyorum ender vegan disinda insanlarin ama koca hayvani oldurup, %2'lik bir kismini alip, kalanini atmak ne demek? Avlanmanin da bir onuru vardir. Hic bir noktasini ziyan etmezsin senin icin olen hayvanin. Yiyemedigin kismini evinde kedine verirsin. Bu ne? dogada hicbisey ziyan olmaz relax Sigir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 glucosamine üretiyolar glaiba bi de kıkırdağından. eklemlere iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 umarum bunu yapanlar denize düşüp köpek balıklarına yem olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Killer said: glucosamine üretiyolar glaiba bi de kıkırdağından. eklemlere iyi geliyo gerçek bir sporcu beslenmesi uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 katil balinalar da, bilmem kaç tonluk gri balina yavrusunu avlayıp ciğerini yiyip bırakıyorlar şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 tiLi said: Killer said: glucosamine üretiyolar glaiba bi de kıkırdağından. eklemlere iyi geliyo gerçek bir sporcu beslenmesi uzmanı o başka bişey miydi lan yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yok olm doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 kolum kırıldığında 6 ay kullanmıştım ben yararı oldumu bilemem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar