Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hehe ya bu arada archeage'de elemanın teki guild ismimi sordu (whisper yaptığı için göremio)dedim annen inc. adam hıı amen inc mi iyi o fln dedi, yok dedim annen annen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ajdarda yıllardır var ? Birde simdi mesala bir turk oyuncu gorunce soyle mi wishper atiyor: annene girebilirmiyim ? girmek isteyen bir arkadasim daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dese sinirden klavyeyi kemirirsin sen di mi? fgdfgdf gel sen guilde gel. edit: az kassan "daha"yı bile bitişik yazacakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 klavyeden degil telden yaziyorum da kasamam simdi typo. yok ben annene girmem saol genede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ahahahah peki peki seni minik ergencik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bi guest pass e ben girebilirim annene ya, haftaya da, asıl accle girerim yani. np. her halükarda girebilirim. whisplere ve girmek isteyenlere de açığım yani güzel bi teklifle gelirlerse. ideoloji olarak da kapılır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ergencik ? :D patideki ironiye bitiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Dei said: bi guest pass e ben girebilirim annene ya, haftaya da, asıl accle girerim yani. np. her halükarda girebilirim. whisplere ve girmek isteyenlere de açığım yani güzel bi teklifle gelirlerse. ideoloji olarak da kapılır gibi. guest passlarımı nereden öğreniyorum bana söylesin vereyim bi tanesini sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bende bulamadım guest keylerimi... Your Serial Code has been activated maili altındaymış. altındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Xaenin said: Abi Whitevale müzikleri ve zone story'siyle baya mutlu etti beni ya, niye öyle dedin exile baslangic questleri ve ordaki exile mekani cok kotu. cok yavas bi zone ilk 2-3 lvl oyundan soguttu bizi. guildden bir arkaasin gaziyla devam ettik whitevale'den sonra ki zone cok iyi diye cidden farside'a gecince bir oh cektirdi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kaçta geçiyoruz oraya? biz yaşlı gibi günde 1 level alabildiğimiz için, kaç hafta sürecek diye meraklardayım. attığım taş da başlara denk gelsin inşallahyarabbeeemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 FUCK YOU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 İsteyen istediği yere "girer" niye bu kadar dert ettiniz ki yahu? Bak adam fakyu demiş ban pls!!!111!!2bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=efN8lXWrgDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 farside'a biz 29. levelin ortalarina dogru gecmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Guest olarak oynarken guilde girebiliyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 nayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 nolamaz :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Mosquito said: hehe ya bu arada archeage'de elemanın teki guild ismimi sordu (whisper yaptığı için göremio)dedim annen inc. adam hıı amen inc mi iyi o fln dedi, yok dedim annen annen. Abi Archeage'de biri sormuştu ne demek guild adı diye, direk Yomama Inc. diye çevirdim ben, ihracata girersek şirket adı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 niye zenciyiz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Beyler,ANNEN'e alternatif olarak international guilde girmek isteyen varsa 30+ aktif üyesi ile raid progress yabacak casual bir guilddeyim. Yardımcı olurum. Oyun içi nick : Shopar. Ravenious/Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 annene alternatif vermeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 INFIDEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ravenious domi de kalsaniz iyiydi ya, neden exile a gectiniz ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar