Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben open betaya kadar almayacağım

son halini bir göreyim, kafama yatarsa o zaman alırım

development son 2-3 aydır çok iyi gidiyor fakat çok temel şeylerde hala belirsizlik var.

yeni UI bir gelsin,
optimizasyonlar iyicene bir yapılsın,
oyunu 250 ping altında bir oynayalım,
classları release haline getirsinler,

sonra bakarız.
Mesaj tarihi:
fiyat konusu sorun diil yani :P

75 dolares 10 inventory plus. birde guild ismini reserve ediyorsun preorderda.

parasi olan one cikiyor !! parasiyla onceden guild ismini reserve edebiliyorrr.

grrrr..
Mesaj tarihi:
guild ismi ???? yillarca ismi belli olan adamin guildinin ismini kapip pislik yapicim. parasi olan once cikiyor.. sektor ne hale geldi mirim :)

takiliyorum be ya. al birini vur otekine yani.
Mesaj tarihi:
yani.. para varsa sonunda hepsi ayni.

nerden parayi kapsak meselesi hep.

ev veriyim, inventory veriyim, ismi kap guildi yap, race al, at al, dana al inek al sutunu sag, extra item, extra nick, extra gem, uzar gider.

neler almadik. bi ise yarasalar bari.
Mesaj tarihi:
adam bir şey verecek zaten, verdiğin şeyin ne kadar ulaşılabilir olduğu, ne zorlukta ulaşılabilir olduğu ve kısıtlama olup olmadığı önemli.

detaylı açıklardım ama gerek görmüyorum çünkü anlayan zaten başından bunu anlardı. olay digital'de ekstra bir şey veriyorlar değil, verdikleri şeylerin niteliği.

konuya dönünce, 48 dolar + 20% indirim olayı iyiymiş ya 38.4 dolares e geliyor. ben 40 dolardan çıkartsalar iyiydi diyorum, indirimle 40 doların altına geliyor. mantıklı olmuş fiyatlandırma bu şekilde.
Mesaj tarihi:
PLOCVS-G2T5YX-DATY6M %20 indirim gmg den

%25 inidirm codelarida gonderiyormus gmg ama bekliyemicem, bunlark kisiye ozel oluyor tabii

deluxe aliyorum

http://www.greenmangaming.com/wildstar/
Mesaj tarihi:
bingildak said:

konuya dönünce, 48 dolar + 20% indirim olayı iyiymiş ya 38.4 dolares e geliyor. ben 40 dolardan çıkartsalar iyiydi diyorum, indirimle 40 doların altına geliyor. mantıklı olmuş fiyatlandırma bu şekilde.

Nerede bu fiyat yav?
Mesaj tarihi:
bir sitede gördüm direkt satış linki yoktu ama 48 dolara gmg linki vardı, bulamıyorum şimdi hangisi

satış fiyatına 20% indirim uygulayıp yazmışlar fiyatı, bende baz fiyat o üzerine ekleniyor sandım. gmg'den bahsediyormuş. onlarda dolares versiyonu olduğu için.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...