mardox Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 temiz gözüküyor, low levelsa iyi. 2 tuş spam ama telegraphlar eğlence katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ilk dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 low level dungeon ise baya iyiymiş. son boss güzel geldi. heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Fiyatlar da açıklandı. TRde playstore satıyor 120 ve 150 TL olmak üzere. GMG yüzde 20 indirim kuponu ile sanırım 10 tl daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben open betaya kadar almayacağım son halini bir göreyim, kafama yatarsa o zaman alırım development son 2-3 aydır çok iyi gidiyor fakat çok temel şeylerde hala belirsizlik var. yeni UI bir gelsin, optimizasyonlar iyicene bir yapılsın, oyunu 250 ping altında bir oynayalım, classları release haline getirsinler, sonra bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 fiyat konusu sorun diil yani :P 75 dolares 10 inventory plus. birde guild ismini reserve ediyorsun preorderda. parasi olan one cikiyor !! parasiyla onceden guild ismini reserve edebiliyorrr. grrrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 evet 2. hubda 1 silver'a satılan çantayı vermişler, pay to win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 guild ismi ???? yillarca ismi belli olan adamin guildinin ismini kapip pislik yapicim. parasi olan once cikiyor.. sektor ne hale geldi mirim :) takiliyorum be ya. al birini vur otekine yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 vurulacak bir durum yok elma ile armutu birbirine karıştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ahahah :) akp kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Eskiden karakter isimlerini kapatıcaz diye earlyaccess e girerdik. Şimdi guild name mi kapatıyorlar vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Swtorda öyledi abi ne çabuk unuttunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 yani.. para varsa sonunda hepsi ayni. nerden parayi kapsak meselesi hep. ev veriyim, inventory veriyim, ismi kap guildi yap, race al, at al, dana al inek al sutunu sag, extra item, extra nick, extra gem, uzar gider. neler almadik. bi ise yarasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 adam bir şey verecek zaten, verdiğin şeyin ne kadar ulaşılabilir olduğu, ne zorlukta ulaşılabilir olduğu ve kısıtlama olup olmadığı önemli. detaylı açıklardım ama gerek görmüyorum çünkü anlayan zaten başından bunu anlardı. olay digital'de ekstra bir şey veriyorlar değil, verdikleri şeylerin niteliği. konuya dönünce, 48 dolar + 20% indirim olayı iyiymiş ya 38.4 dolares e geliyor. ben 40 dolardan çıkartsalar iyiydi diyorum, indirimle 40 doların altına geliyor. mantıklı olmuş fiyatlandırma bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Rapper256 canlandi bi an aklimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Değil mi, paragraf düzeni, noktalama, konu bütünlüğü, oradan oraya uçuşan random fikirler, saldırı, üslup, tıpkısının aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Yok onlar degil daha baska bir sey.. Soylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Wildstar'ın kendi başlığı ne zaman olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 wildstar ın kendi başlığındayız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 PLOCVS-G2T5YX-DATY6M %20 indirim gmg den %25 inidirm codelarida gonderiyormus gmg ama bekliyemicem, bunlark kisiye ozel oluyor tabii deluxe aliyorum http://www.greenmangaming.com/wildstar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bingildak said: konuya dönünce, 48 dolar + 20% indirim olayı iyiymiş ya 38.4 dolares e geliyor. ben 40 dolardan çıkartsalar iyiydi diyorum, indirimle 40 doların altına geliyor. mantıklı olmuş fiyatlandırma bu şekilde. Nerede bu fiyat yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 o fiyat baya çok deli omg iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 euro spastikliği olmasa gmg den alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bir sitede gördüm direkt satış linki yoktu ama 48 dolara gmg linki vardı, bulamıyorum şimdi hangisi satış fiyatına 20% indirim uygulayıp yazmışlar fiyatı, bende baz fiyat o üzerine ekleniyor sandım. gmg'den bahsediyormuş. onlarda dolares versiyonu olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar