barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 baksana oyun içinden. varsa vardır zaten. yoksa benimle aynı durumdasın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 burada dursun https://www.youtube.com/watch?v=xEMMd7CGg4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hah iyi bari evimde çıkmıştım ama hiç decorationım yoktu evi build etmedden de dekorasyon koyabiliyor muyuz ya etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 dışarı koyabiliyorsun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bu video da güzel olmuş yeni başlayanlara http://www.youtube.com/watch?v=_tAP-oVT0yk&list=UUEaZAoRquVbDm7-8u1qastw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oyunu o kadar indirdim, region lock olayindan dolayi almiyor beni. bf3 oynayayim en iyisi yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o bedava hoverboard lvl 25 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 knox said: o bedava hoverboard lvl 25 de. İtem olarak gözükmesi lazım. Claim edemezsin o ayrı. Bende hersey var bi o yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bende sol altta hediye zımbırtısı olan yerde hoverboard var valla lvl 25'de açabilirsin diyor. deluxe fln da almadım. betada oynadım diye mi geldi yani? yoksa bu hoverboard değilde onun customization zımbırtısı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 basinca hoverboarda binme dugmesidir o, aletin kendisini alman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hahahaha neyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ben de deluxe almadım ama bende de hoverboard vardı lvl 25'te açılan gayette biniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 beyler bu suyun saçmalaması sizde de oluyomu.. bi siyah bi mavi falan .. ne bu böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Evet oluyor benim bilgisayar yüzünden oluyor zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 betada yoktu şu an bende de oluyor. siyah falan oluyor su arada sırada. dx11 optimizasyondan kaynaklanıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 of bende yok hoverboard kesin ya closed betada oynadım ama hiç open betalardagirmedim bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 account inv i aç görürsün alt sekmede kilitli şekilde hover ı eğer varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 betada yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bingildak said: betada yoktu şu an bende de oluyor. siyah falan oluyor su arada sırada. dx11 optimizasyondan kaynaklanıyor sanırım. eski driver a geçince düzeliyor. Arada beni oyundan da atıyordu o meselede çözüldü old driver a geçince nvidia 335.23 sürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 7 days guest pass varmış, burada birinde varsa atabilir mi ucundan acaba? wow accountu satıp geçesim geldi ama bilmiyorum skill sistemi bi garip geldi videolardan vs bakınca. in-game oyun süresi alma olayıda iyi olmuş. ev vs var negzl :P patlamayacak gibide duruyor bide. ayrıca betada oynamasanız dahi 20 golda mı ne hoverboard alabiliyormuşsunuz modeli farklı olanı sanırım videonun birinde öyle diyordu? aldım arkadaşlar guest pass keyi vidar sağolsun. account tradelemek isteyen olursa wow ile iletişime geçsin yakın zamanda üstüne paranızı alırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 http://www.twitch.tv/rikhh nihilum ağır tokat yiyor 20men raidte ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 dreagloth said: account inv i aç görürsün alt sekmede kilitli şekilde hover ı eğer varsa. oleeey varmış ya oleey hueuhe 25 e kadar vermicem mounta para hıh skill train etmemiz gerekio mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Skill train etmek gerekiyor mu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 mount için sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar