Chastor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yine kaçırdım keyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ÖM ile gönderdim bi tane, umarım çalışıyodur ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Fazla davetiyesi olan varsa çok aşırı sevaba girer, ben de onu görürüm ileride, çocuğunun düğününe gelir çeyrek altın falan takarım, ÖM PLS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ulan bu vaadlerle benim çocuğun dugunune gelecek olsan evini yurdunu satman gerekecek aaadagaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bu kadar istiyosan vereyim benim hesabı takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bingildak said: Ulan bu vaadlerle benim çocuğun dugunune gelecek olsan evini yurdunu satman gerekecek aaadagaja abi senin çocuğa yüklü geliyorum zaten fdsgdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 wow'u kapattım. varsa fazla davetiyesi olan, wildstar'ı denemek isterim. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 senden önce ben sordum yıkıl burdan gökhan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Bugün TR saati ile kaçta beta? Bir yerde pati guildi falan var mı? Bir de ben Alianware keylerinden aldım davetiye'si oluyor mu onların oluyorsa nasıl oluyor atayım birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 paradoksalkedi said: sevgili kedi. beta keyine talibim. hayırlı paradokslar. teşekkürler. @aente kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 WildStar Closed Beta Weekend: March 7 at 7 AM PST - March 9 at 11:59 PM PST davetiyesi yok diye biliyorum, pati guildide yok sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Önce aente sorduğu için ona yolladım bi tane ;) Çoktan bulduysa sana yollar artık ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 aente said: senden önce ben sordum yıkıl burdan gökhan! eren bak sayemde kaptın ördeği!! bir tur ver bari sonra, n'olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ben de kaptım bi tane Closed Beta Weekend keyi ama girmiycem, isteyene şutingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 http://img580.imageshack.us/img580/6977/hag1.png Vakit gelmedi mi ya? Edit: Simdi acildi hucuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ui yenilenmemiş sanırım eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 download her 5 dk bir durmaya başladı sabah bıraktım açık geldim %80'de kalmış zaten ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 nasi ilk izlenimler, ilk kez oynayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mardox said: ben de kaptım bi tane Closed Beta Weekend keyi ama girmiycem, isteyene şutingen alıngen pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 3 haftasonudur oynuyorum oyunu bir sorun yoktu bu akşam sürekli error 6550 çıkıyor ve kapanıyor oyun. Sinir oldum başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 mount dışında bi ulaşım yolu yok mu ya? daha tutorial'ın sonrasındaki ilk haritada bile git görevi ver gel uzun baya. Herkesin dediği gibi klasik themepark ama en azından explorer pathi seçtim ben mesela bana zaman zaman şuraya tırman şu mağraya gir falan diyor güzel oluyor. Gerçi 6 levelım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 karakter yaratıp girmeye çalışınca, loading ekranında takılıp kalıyorum, o gezegen fln dönüyor sürekli, nasıl çözebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 oyun halen NDA da dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 2004 de cikti abi :) Kotu espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 kanuni bana mı dedin :) espri yapmadım yav betada ama NDA kalkmadı mı henüz, twitch den yayın yapsam banlanırmıyım yani, baktım pek yayın yapanda yok şaşırdım biraz az geldi gözüme bir de, ekranımın üstünü kodlamışlar sanki NDA devam ediyor izlenimi uyandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar