Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ad3m said: İndirdim hit olsun diye sonra incelerim ama sslara baktım çok güzel görünüyor. aynen çok akıcı ve hoş oyunun görselleri falan güzel olmuş.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Multiplayer da backend olarak sunu dusunebilirsin: http://api.shephertz.com/ Fiyatlandirmasi user sayisina gore degil de call sayisina gore. Fiyat olarak daha avantajli olabilir belki.
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 isim bulamadım en son grafikçi arkadaşa bıraktım işi. logo icon ve isim olarak.
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 SpiderS_DangeR said: Multiplayer da backend olarak sunu dusunebilirsin: http://api.shephertz.com/ Fiyatlandirmasi user sayisina gore degil de call sayisina gore. Fiyat olarak daha avantajli olabilir belki. player.io ile başladım ama bunu da inceleyeyim yol yakınken. 5000 concurrent user e kadar 25 dolar. o da iyi yani.
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Facebook için de app yapıp paralel işletirsen önünü alamazsın bence biraz reklam çalışması ile.
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 zaten flash ile yaptım mobile versiyonu. basit 1-2 configure ile 1 hafta da facebook a eklenir. multiplayer çıkınca ekleyeceğim büyük ihtimalle singleplayer versiyonu gereksiz olur.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kıramadım indirdim ama kendimi çok kültürsüz hissediyorum ya ahah tam rage'e giriyordum bi de lan oyunda da mı reklam çıkacak tepede diye çıkmadı allahtan. iyiymiş.
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 3 roundda bi kere başta reklam. oyun oynarken yok. sadece popup varken var. rahatsız etmemek için uğraştım :)
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 back tuşuna çıkış popup'ı ekleyeceğim. telefon sessiz'de ise media sesi açık bile olsa sesi kısacağım. şimdilik bu dönüşler oldu. önemli başka bir şey gören var mı?
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Multi için demiştim zaten achievement / skor tablosu / oyun içi mesajlaşma falan da eklersen zamanla popüler olmaması için tek sorun tanıtım/reklam olacaktır.
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 multiplayer gelince reklam da basarım artık. bu arada gdt'de paylaştık ilk beğenen ahoy games'in kurucusu oldu =) 5milyon+ ile 1. sırada okeyleri. ilk girmek lazım ya pazarlara 50 tane varken zor. =)
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 güzel olmuş görseller falan. indirdim ben de, bakarım sıçarken.
Trans Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ben de indirdim,güzel görünüyor. ama oyunu oynamak için vaktim yok,bir ara oynayıp feedback yaparım buradan. ilk gün 500+ olunca ne oluyor o kısmı anlamadım. okey diye aranınca liste de üst sıralara mı çıkıyorsun.
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Menü ve taş dizme butonlarındaki açılış animasyonları, kapanışta da var. Kaldırılabilir ya da hızlandırılabilir bana kalırsa.
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ona da bakarım. 500+ olursa yeni çıkanlrda üstlere geliyomuş. millet oralara bakıyo. kesin de değil ama söylenti bu =)
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 back tuşunu aktif ettim, kupaları elden geçirdim. 1 saate aktif olur update. şu tarz frame koydum ve gümüş bronz yaptım diğerlerini de. hepsi sarı değil.
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 28.sıradan girmişti 30 rating ile 25. sıraya çıktı okey kelimesinde. ilk 10-15 a kadar gitse bu şekilde baya güzel olur =) rating'lerinizi bekliyorum. bu arada öncelikli amaç bug bulmak arkadaşlar. daha sonra yeni özellikler. her açıdan patlatmaya çalışırsanız güzel olur. sadece ben yaptım bug testini göremediğim şeyler olabilir.
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bu güncelle bi süre sonra niye uçuyor? ilk mesaja oyun linki ekleyeceğim ama olmadı =)
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bir şey sormak istiyorum. App Store ve Google Play Store için geliştirici hesaplarının bulunduğunu ve oyun için girilecek içeriğin (bilgi, ekran görüntüleri, ikon vs) hazır olduğunu varsayarsak şirketlerin onay vermesi kaç gün sürüyor? Bir de bu süreç sancılı mı işliyor?
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 google 2 saatte koyuyor sıfır kontrol. apple ise 1 hafta minimum olmak üzere 2-3 haftaya kadar uzatabiliyor. bir çok şeye uyuzluk çıkartıp oyalayabiliyor. her şeyi didikliyolar kısaca =)
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 çay koydun mesela yok olmaz earl grey olacak bilmemne.. apple işte.
Öne çıkan mesajlar