Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okey oyununda olmazsa olmaz şeyler nelerdir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ad3m said:

İndirdim hit olsun diye sonra incelerim ama sslara baktım çok güzel görünüyor.

aynen çok akıcı ve hoş oyunun görselleri falan güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

Multiplayer da backend olarak sunu dusunebilirsin:
http://api.shephertz.com/
Fiyatlandirmasi user sayisina gore degil de call sayisina gore. Fiyat olarak daha avantajli olabilir belki.

player.io ile başladım ama bunu da inceleyeyim yol yakınken. 5000 concurrent user e kadar 25 dolar. o da iyi yani.
Mesaj tarihi:
zaten flash ile yaptım mobile versiyonu. basit 1-2 configure ile 1 hafta da facebook a eklenir. multiplayer çıkınca ekleyeceğim büyük ihtimalle singleplayer versiyonu gereksiz olur.
Mesaj tarihi:
kıramadım indirdim ama kendimi çok kültürsüz hissediyorum ya ahah

tam rage'e giriyordum bi de lan oyunda da mı reklam çıkacak tepede diye çıkmadı allahtan. iyiymiş.
Mesaj tarihi:
back tuşuna çıkış popup'ı ekleyeceğim. telefon sessiz'de ise media sesi açık bile olsa sesi kısacağım. şimdilik bu dönüşler oldu. önemli başka bir şey gören var mı?
Mesaj tarihi:
Multi için demiştim zaten achievement / skor tablosu / oyun içi mesajlaşma falan da eklersen zamanla popüler olmaması için tek sorun tanıtım/reklam olacaktır.
Mesaj tarihi:
multiplayer gelince reklam da basarım artık.

bu arada gdt'de paylaştık ilk beğenen ahoy games'in kurucusu oldu =) 5milyon+ ile 1. sırada okeyleri. ilk girmek lazım ya pazarlara 50 tane varken zor. =)
Mesaj tarihi:
ben de indirdim,güzel görünüyor. ama oyunu oynamak için vaktim yok,bir ara oynayıp feedback yaparım buradan. ilk gün 500+ olunca ne oluyor o kısmı anlamadım. okey diye aranınca liste de üst sıralara mı çıkıyorsun.
Mesaj tarihi:
ona da bakarım. 500+ olursa yeni çıkanlrda üstlere geliyomuş. millet oralara bakıyo. kesin de değil ama söylenti bu =)
Mesaj tarihi:

back tuşunu aktif ettim, kupaları elden geçirdim. 1 saate aktif olur update.

şu tarz frame koydum ve gümüş bronz yaptım diğerlerini de. hepsi sarı değil.

Mesaj tarihi:
28.sıradan girmişti 30 rating ile 25. sıraya çıktı okey kelimesinde. ilk 10-15 a kadar gitse bu şekilde baya güzel olur =) rating'lerinizi bekliyorum.

bu arada öncelikli amaç bug bulmak arkadaşlar. daha sonra yeni özellikler. her açıdan patlatmaya çalışırsanız güzel olur. sadece ben yaptım bug testini göremediğim şeyler olabilir.
Mesaj tarihi:
Bir şey sormak istiyorum. App Store ve Google Play Store için geliştirici hesaplarının bulunduğunu ve oyun için girilecek içeriğin (bilgi, ekran görüntüleri, ikon vs) hazır olduğunu varsayarsak şirketlerin onay vermesi kaç gün sürüyor? Bir de bu süreç sancılı mı işliyor?
Mesaj tarihi:
google 2 saatte koyuyor sıfır kontrol.

apple ise 1 hafta minimum olmak üzere 2-3 haftaya kadar uzatabiliyor. bir çok şeye uyuzluk çıkartıp oyalayabiliyor. her şeyi didikliyolar kısaca =)
  • Yeni Oluştur...