Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu Üniversitesi Prof. ve öğrencisinin çıplak fotoğrafları ile sarsıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Exodous said:

Bir tane çıplak kadın fotosu için 17 sayfa sadece ÖM yazabilen abazalar olmadığı gün, ülke olarak kalkınırız.

Hayır, o gün merakını ve cinsel arzusunu toplum baskısı altında gizlemiş bi ülke olarak hayal gücünden yoksun bi ucuz işçilik ve montaj üssü oluruz.

aaa bi dakka lan...
Mesaj tarihi:
axedice said:

Exodous said:

Bir tane çıplak kadın fotosu için 17 sayfa sadece ÖM yazabilen abazalar olmadığı gün, ülke olarak kalkınırız.

Hayır, o gün merakını ve cinsel arzusunu toplum baskısı altında gizlemiş bi ülke olarak hayal gücünden yoksun bi ucuz işçilik ve montaj üssü oluruz.

aaa bi dakka lan...

ahahahahahahah
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pati'nin gercek yuzu cikti bu konuda ortaya. Hepinizin adini kaydettim. Kiz nasilmis diye merak etme ve aktif olarak kendi istegine karsi cikartilmis resmini arama arasindaki farki kavrayamayanlar sunu izlesin:

http://www.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E
Mesaj tarihi:
ben komik bulmamaya başladım şahsen.

yetkim olsa da kitlerdim. bıngıl meme gifi ile eş bir durum değil bu. public ortamda göremeyeceğiniz şeyleri izinsiz paylaşmayı istiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Ren said:

ben komik bulmamaya başladım şahsen.

yetkim olsa da kitlerdim. bıngıl meme gifi ile eş bir durum değil bu. public ortamda göremeyeceğiniz şeyleri izinsiz paylaşmayı istiyorsunuz.

çok samimisin gerçekten
  • Yeni Oluştur...