Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 valla keşke dediğin gibi kafam iyi olsada az içsem genelde masadakiler linç girişiminde bulunuyorlar benimle rakıyua gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 fakat senin o durum cidden rakı masasında arıza çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 reampage said: Duble üstüne sadece buz su yok. rakı bu şşekilde içilmez lan alkol kristalleşir buz attın mı dibe çöker illa sek iççeksen ehli keyfle iççen http://www.superalsat.com/images/auction_images/491999.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 pavyon dublesi fsdf iimiş isim tam benim ayarım yanında da acılı şalgam ama içine limon da sıkarım. bi de tekmil fava olsun. üf. lan sabah sabah canım çekti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben kovarım masadan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tekmil fava fena hacu ya +beyin +cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben öle seviyorum ne alaka kovarım hayır kovma sebebin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yalnız rakının yanında sıcak çay (bildiğin) içen var ya. canlı gördüm. asfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi sıcak çay iyi gider de. ilk dubleleri içtikten sonra ara sıcak misali çay içilir sonra rakılar konur. biz öyle yapıyoruz. hem sabah midesi kötü olanlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 BonePART said: reampage said: Duble üstüne sadece buz su yok. rakı bu şşekilde içilmez lan alkol kristalleşir buz attın mı dibe çöker illa sek iççeksen ehli keyfle iççen http://www.superalsat.com/images/auction_images/491999.jpg Abi su koyunca çok bozuluyor tadi sıcak sek hiç olmuyor en temizi böyle içebiliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 rakıyla beraber çay içilir, arada çay molası yaparsın kafayı açar sonra kaldığın yerden devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Belki önden çok az bir su koyulabilir kristalleşme olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Uzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 diaboliq said: valla abi sussuz buzsuz içenlere helal olsun. ergenlik yıllarımda ve üniv. in başlarına kadar ben de hep öyle içtim. fuck yea! ben çok sertim, sek içerim tripleri bi yerde. esasen rakı suyla, şalgamla, sodayla falan içilir, en çok öyle keyif verir. yıllar sonra anlıyor insan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Pavyon dublesi akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Buzlu ve sulu duble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bol köpüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 vanilyalı proteni tozu atıyorum içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sen mi atıyorsun yoksa garsondan özel mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yüzüünün gizli bölmesini açıp kimseye çaktırmadan döküyor içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Buz resmen rakının katili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 rakı bence sade güzel bişi şmezeside sade olcak beyaz peynir kavun en çok bide haydari olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 patlıcan ezme olmazsa ben rakı içemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Süzme yoğurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kavurma, ciger gibi et olcak et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar