forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ekmek parası diyip çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hiro nakamura yoksa izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 stand-alone story olcakmis bu 13 bolum, eski karakterlerden bazilarini gorebiliriz demisler, hepsi yok zaten orasi kesin. yeni karakterleri tanitmak icin once kisa kisa webseries cikcakmis. peter yok claire yok nikki/tracy yok Sylar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sylar yoksa hiç izlenmez (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 5. sezonunu izlememiştim bunun, ilk 4'ünü izlediydim. Peter'i ve Sylar'ı fazla güçlendire güçlendire suyunu çıkarmışlardı. Daha iyi senaryoyla iyi potansyeli olabilir. Alternatif zamanda geçiyorsa Hiro'yu görmemiz olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Norak said: nikki/tracy yok hiç sevmezdim şu karıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 k1nJo said: flash forward daha güzel gidiyodu aslında ya keşke onu devam ettirselerdi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bir nesil bu dizi yüzünden minyon fetişi geliştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Heroes: Reborn geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben sevindim habere. Böyle bir diziye ihtiyacım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sağ alttaki chuck'taki chuck değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Son sezondu galiba sirkli olan hangisi ise işte o sezon hayattan ve diziden soğutmuştu beni. Bitiremediğim nadir dizilerdendir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hiro cok iyiydi ya. bide ben adam'i cok iyi buluyordum. comics ten olaylari takip etmeleri efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 eski kadroyla gelseydi bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 aynen flash forward sağlamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 hiro/sylar/peter yoksa izlemem. nicky/tracy ve hintli de en kıl kaptığım karakterlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Hiro yoksa, neyleyim oyle heroes u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Hiro olucak yeni seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BHClJhC8Wfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kedi boku sakallı hiroyu görünce biraz hareketlendim ama onun dışında MEEEEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Peter Pan'i oynayan zibidiyi de almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 HİRO NAKAMURA REİSSSSS.Sırf onun için tekrar izlenir.Syların katanasıyla içinden geçip bizi sokaklara dökmüştü >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sylar isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 GERGE said: Fifth season diyor sunku, remake ya da yeni seri degil benim baktigim yerde. 5. sezonu zaten çekmemişler miydi? En azından başlamışlardı? Gerçi ben 4'ten sonra bırakmıştım. Başlarda çok çok güzeldi de, zamanla karakterlerin güçleri abartı boyutlara çıkınca senaristler bu kadar güçlü karakterlerle baş edemediler, sonra da haliyle patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sylar reis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar