Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Osuran_boğa said: doğru değil.. "i dont see any ice giants around" olacak Ansiklopedi yazmıyorsan ifadelerin farklı vurgu ve anlatım biçimleri olabiliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 pek goremiyorumla hic goremiyorum arasindaki anlatim farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 belki görmüştür 1-2 tane, nazilik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 iğneleme var http://www.rogersgray.com/wp-content/uploads/2012/08/D-Documents-and-Settings-mason-smallly-desktop-captain_obvious_RE_Evolution-s241x323-54668-resized-600.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 imamizer said: o zaman odin var bile diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Yayınlayan "Maltepe Eğitim Kültür İlim Derneği".. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 sarhoş kafayla şunu izledim şu an, kusup hemen midemi temizliyorum abdestimi alıp namazmı kılıyorum. teşekkürler op kardeş allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Tanrı var olduğunu kanıtladılar peki islamı nasıl kanıtladılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 kitapta var diyor kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 çember sakallı hipster süper olmuş ayrıca THINK ve ISLAM kelimelerinin aynı satırda yer almaması da çok isabetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 paticik'e ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 imana geliyoruz yavaş yavaş. http://inciswf.com/1306014808.swf edit: swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 sakalim kivama geldi, islami eglenceden yayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Cons said: 2 milyar yıl boyunca trilyonlarca legoyu sallasalardı keşke yazdım bunu videonun altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yazdıysan da silmişler sanki. asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Hadi diyelim helikopter kendi kendine oluştu, peki lego parçalarını kim yarattı? Dinimiz amin. Yavaştan islam düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Adamlar vallahi yorum silmiş. Yorum spam mi yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Forumda hiç diversity yok lan. Hepiniz tek bir düşünceye sahipsiniz. Bu mudur ileri demokrasi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 "Torbayı salladım helikopter çıktı, işte İslam" diyen adama karşı müslüman olsan da olmasan da çok farklı düşünemezsin ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Al legoyu koy cuvala Salla Salla vur duvaraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 goldbären said: yazdıysan da silmişler sanki. asda ben görüyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Giovanni said: Forumda hiç diversity yok lan. Hepiniz tek bir düşünceye sahipsiniz. Bu mudur ileri demokrasi? :) böyle sıkıcı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 tiLi said: Giovanni said: Forumda hiç diversity yok lan. Hepiniz tek bir düşünceye sahipsiniz. Bu mudur ileri demokrasi? :) böyle sıkıcı oldu İşte farklı görüşlere agresif yaklaşmanın götürdükleri bunlar. Bugün müslümanlar olur yarın başka görüştekiler. Sonunda sıkıcı ve hiç bir sinerjisi ve gelişimi olmayan, yaratıcılığın, iletişimin yol olduğu tek tip insan kalır. Hiç Amerikan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 müslümanın ne yaratıcılığı olsun lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abi şu argümanın neresi zeki allah aşkına. aynı basitlikle dinleri çürüten argüman olsa gene dalga geçerdik. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar