Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Maci izlemedim, topagi da okumadim ama eksiden okudugum yetti icimin acimasina, nasil devam edebilir maca adam o haldeyken, ayip.

Besiktas'a da gecmis olsun, 2 kaleci sakatlanmasi buyuk talihsizlik, Tolga hepimizin cigeri ama onun durumu kotu degil sanirim pek bisey yazilmamis en azindan. Acil sifalar, onumuzdeki maclarda da basarilar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

oldboyz, bu yazıyı alıntılarız hafta içi, sene sonu da isterseniz.

Alıntılanmışı var kardeş, hafta içini beklemeden bir kendi tarafındakilere bakabilirsin :p

barbu said:

Pzero said:

gslilerin gazına gelmeye gerek yok adamlar danyi bizi kaptırdığı için içten içe yanıp tutuşuyor . adam baktı gsden bişey olmayacak kariyerine riske atmak istemedi daha büyük bir takıma transfer oldu.

ahahahah

Antudan burdaki random liseli postlarından falan ayar yapmaya çalışmak soooo 2008 ya, yapmayın etmeyin. Geçen sene fb uefaya yürürken ben gsliyken destekledim, şöyle goygoylar o kadar gereksiz ki.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hasan Şaş:

Melo bu. 3 hafta sonra aynısını gene yapabilir. Yerine çok adam aradık ama bulamadık. Velligton ise çapraz bağları 2 kere kopmuş, 3. kere kopsa futbol hayatı bitecekti ve biz bu riski alamadık.

bu maç gs vasat olması kafanın çelsi de olması. Maç için umutlandım biraz ama bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

kötü oynadık kazandık. takım iki haftadır inanılmaz kötü. sanırım aman çelsi maçına sakatlanmayak tribiyle oynuyorlar. hele drogba, adam lig maçlarında en boktan rakiplere karşı bile koşan eden çabalayan adamdı. iki maçtır geziniyor. sneijder'de aynı şekilde. melo bile vites düşürdü. selcuk ve burak kardeşleri saymıyorum.

maçın kırılma noktası drogba'nın hediye ettiği pozisyonda almeida'nın kaçırdığı gol herhalde. onu atsa maç dönerdi her türlü. son noktalarda birazcık akıllı olsalar 3 leyebilirlerdi. çelsi maçı öncesi derbi galibiyeti iyidir öyle ya da böyle.

bi de takımda bariz yerli yabancı gerginliği var gibi duruyor. gökhan zan '' biz onlara saygı gösteriyoruz'' derken anlaşıldı her şey.

dany almeida ve muslera sağolsun belki şampiyon oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

kumda oynarsınız anca, chelsea ya elenir, ligde 2. olur, kupayı aldık diye dolanırsınız ruya takımınızla.

neyin rüyası? hangi türk takımı başarmış 2 sene üst üste CL de 2.tur? hangi takımın taraftarı isen sen kolay zannediyorsun herhalde olan biteni ? Lig Gs için sadece bir araç kafan buna basmıyorsa anca FB li olursun! BJK li isen anca o takımı tutmaya çarşının yan tribünün de bile oturmaya yakışmazsın derim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

benjani said:

https://vine.co/v/MmhjQr9avLJ

terbiyesize bak asdfasd

ömrö köför ödüyör

Emre şerefsizdir. Emre hemde büyük şerefsizdir. burda bu kadar koca koca adam var. bir gün olsun sen tutupta fenerbahçeli başka bir futbolcu için veya fenerbahçelisinide geçtim türkiyedeki tüm takımlar içinde herhangi bir başka futbolcu için "yav kardeşim şu adamda ne büyük bir gavat" falan tarzında laf konuştugunu gördün mü? ben bunca senedir bu forumda takılıyorum takımlar arası sataşma birbirine laf geçirme bilmemne falan herşeyi gördüm eyvallah ama kimse hiç bir başka futbolcu için şerefsiz yaftasını şaak diye suratına geçirmemiştir kimsenin. komple bir Türk futbol tarihinin en şerefsiz gelmiş geçmiş futbolcusu ünvanına sahip tek adamdır emre. maç sırasında çooook adam birbirine tekme tokat dalmıştır etmiştir herşeyi yapmıştır çok insan birbiriyle düşman olmuştur ama bir adam eğer ki geriye kalan 17 takımda birden şerefsiz title ını kazanmışsa kusura bakmayın birazda o adamda suç arayın be.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

S-H said:

benjani said:

https://vine.co/v/MmhjQr9avLJ

terbiyesize bak asdfasd

ömrö köför ödüyör

Biz melo yu savunmuyoruz ki. Ama siz Emre yi savunuyorsunuz. Arada fark var

neyini savunucaz emre'nin lol, herkes gitsin diye bekliyor. emre'nin her olayından sonra formanın hakkını veriyor, fenere yakışır falan yazanlar kayboluyor işte böyle güzel anlarda ona üzülüyorum.

@fran

tldr sorry. bi emre için o kadar yazıyı okuyamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

smyrnas said:

Şimdi işin özüne baktıgın zaman en güzelini pascal "Gs ile oynamak,CL maçı oynamak gibidir" diye özetlemişti ki ! Bilic in maç sonu yorumu aynen GS nin real madrid ve benzeri takımlara kaybettiğindeki maç sonu yorumları gibiydi! hani fatih terim elendikten sonra demişti ya " onlar bize ispanya da 3 attı,bizde burada 3 attık" şeklinde. yani bildiginiz züğürt tesellisi işte :)

Bugün beşiktaş gol atabilirdi ama tutupta kendini GS ye rakip görmemek lazım ! GS bugün kupada paf takım. süper lig e karma takım .CL ye AS takım çıkarıyor! her gün gazeteler onlarca haber yok GS battı,yok oyuncuların parasını ödeyemedi! yok şunla şu kavga etti vs. zibilyon tane yıpratma amaçlı haber çıkyıor ama yok ! olmuyor vizyonları yetmiyor.

Yarın dandik oynarız ama bak gör bu takım chelsea gibi takımı da mutlaka eleyecektir . sonrası çeyrek fnal gene elense bile üst üste 2 sene çeyrek final ! eleştiri oklarını gene TFF üzerine yogunlaştırmaya yeterde artar bile.

GS hak etti kazandı .

rüyalar.gif

kumda oynarsınız anca, chelsea ya elenir, ligde 2. olur, kupayı aldık diye dolanırsınız ruya takımınızla.

http://inciswf.com/4104incia6468377.swf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...