Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Evet dünkü sahibinden.com ilanlarına bakmaya istanbula geçtim. Bi anlatayım güzel maceramı :) Bi kere şu yukardaki DENYO (bundan sonra en hafif tabirler DENYO olarak adlandırılacak) yalovadan feribota bindiğimde haber verdim. "Tamam abi yenikapıda bekliyorum seni" dedi. Neyse indik feribottan beyimi aradık "Abi iki dakika müşterideyim geliyorum dedi" tabi ben yemedim bunları yürüdüm Rami'deki kardeşler yamaha servisine 3 tane motor vardı bakacağım. 2.'yi aradım tamam abi geliyorum dedi. Bu arada DENYO aradı "Abi nerdesin dedi" dedim gel kardeşlerdeyim. "Ya abi işte servis ufacık şeyleri de abartıyor falan filan gel benim çok sağlam usta var ona gösterelim" moduna girdi. Dedim satmaksa niyetin gel tabi gelicem tamam dedi ama nerdeeee :) Neyse ikincisi geldi. Kardeşi durduğu yerde motorun üstüne binip oynamış sağa yatırmış sağ tarafta çizikler falan var dedim onlar önemli değil ekspertize sokarız motorda orda burda bişey çıkarsa 50 tl atarım gerisini sen ödersin kabul mü dedim kabul dedi. Baktırdık furçlardan egsoza bi ton şey çıktı. Tahminen 1500 TL falan masrafı var motorun :) Dedim 7500 veririm masrafa girmezsin bende yaptırır binerim işine gelmedi ustası varmış bununda :D İkinci motorda karşıda kozyatağında Yamaha ANADOLU'da baktıracaktım. Hemde ANADOLU'da Halil beyle görüşüp belkide sıfır alırım diyordum. Neyse üçüncü arkadaşa da "MÜLAYİM" diyelim. Çünkü buda çok ağır arkadaş kazığı yemiş :D MÜLAYİM kardeşimizin böyle dalgıçlık bilimum entel dantel işlerle uğraşan bi arkadaş grubu var. Onlardan ikisi ile geldi. Motor bu samimi ve bi o kadar kurnaz arkadaş grubundan birine ait o arkadaş gelmedi tabi :) Neyse ANADOLU'da serviste sıramızı beklerken bunlar başladılar motoru anlatmaya "Yok bizim ilker (bu arada ilker ilk sahibi şimdiki sahibi alalı 3 ay olmuş 1.5 ayda yurtdışında kalmış binememiş motora) yağmurda bile kenara çeker üstünü kapatır yağmurun dinmesini bekler öyle sürerdi" falan filanlar bi ton anlattılar :) Bunlara da dedim ben anlamaz serviste Serkan usta bakar ne derse odur. Ekspertizde bişey çıkarsa 50 TL atarım gerisi siz ödersiniz. Valla boşa masrafa giriyorsun bişey çıkmıcak falan başladılar :) Serkan ustaya durumu anlattım edersi nedir bi bakarmısın dedim. Abi daha servise sokarken kullandım FURÇlar değişecek 200 küsür lira dedi :D Servis kapısında bunlar şok. İçeri aldı motoru baktı falan lastikler yüzde 20 değişmesi lazım anca 1-2 ay gider dedi. Egsozda oksijen sensör kablosu kopuk 700 küsür lira dedi. Alttan hasarları var vuruklar falan dedi. Bizim MÜLAYİM oğlan bayılacak gibi oldu :D İşte o ilkere sorucam bunların hesabını bana kazık attı falan bu arada arkadaş 11.000'e almış motoru arkadaşından 2011 model 17 binde :) İşte diğerleri MÜLAYİM'i sakinleştirken araya girdim dedim 8000 veriyim bunları da ben yaptırayım sen işine bak kafan rahat olsun dedim :D MÜLAYİM ilkere fena bilendi hesaplaşıcam dedi ekspertiz hiç ödetmedi bana yürüdüm :) Halil beyde baktı ben almışım kaskı montu motor arıyorum ciddi ciddi "abi sen böyle motor bulamazsın yorma kendini buraya geliyor takasa ben sana ayarlıcam sen keyfine bak sözüm söz dedi" Bende al abi sen 50 TL'yi benden iki bira içersin senden telefon bekliyorum dedim yürüdüm :) İşin özü ikinci el işi zor hacı hiç uğraşmayın. İstanbul kartıma aktarma aktarma iyi gezdim ama güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bunlari kabul edio olman lazim yoksa 2. el urun alamazsin ki. 10k ya alip uzerine 1-2k da masraf yapip kar etmek amac. Motorun sifiri zaten 15k civariydi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Öyle deme ya illaki temiz bulunur. Çok satan bi motor olduğu için her türden kullanıcısı mevcut, düzgünü de var hayvanı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Ben hala anadolu yakası güvenilir servis arıyorum=) Honda CBR250R için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Avrupa ya gec, hic ugrasma. Anes motor, pisman olmazsin, basin ekspress uzeri. P.S: Kis geldi lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 MrLevie said: Ben hala anadolu yakası güvenilir servis arıyorum=) Honda CBR250R için Hasanpaşa Mototal. Gözün kapalı emanet et motorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 aktiftablet said: 7.9lt şaka gibiymiş ya. 100km bile gitmez bence o, 48in yakıt tüketimi anlatıldığı kadarsa :D yani o motoru alınca köklicen biraz gazı, sesi ve o makineyi hissetmek için ben de 100ü görmeyeceğini düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Regal Raptor Cafe Racer aklımdan çıkmıyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 aktiftablet said: MrLevie said: Ben hala anadolu yakası güvenilir servis arıyorum=) Honda CBR250R için Hasanpaşa Mototal. Gözün kapalı emanet et motorunu. Ben motoru buradan aldım. Bin bakimina da buraya vereyim bari. Nasıl oluyor o süreç? Kaç gün kalıyor motor orada? Para veriyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Telefon et randevu al. Para isterlerse japonyayı ara şikayet et, paralı bakım mı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bajaj para alıo 1000 de :( Yağ değişiyor üstat, sanırım rodaj yağı falan farklı. Onun dışında bişi olmuo, bide gitmişken zincir yağlatırsın işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Abi trollememek içn kendimi zor tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Bazen şeytan diyorki git sıfır SYM al bilemiyorum Yamaha ile bu kadar yakınken fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 ya gel 14e vereyim :)çantalı 2014 model beyaz 11,500 km ama satıp ne alacağımı bilemiyorum sıkıntım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yeto said: ya gel 14e vereyim :)çantalı 2014 model beyaz 11,500 km ama satıp ne alacağımı bilemiyorum sıkıntım o. Sağolasın da karar verdim sıfır xmax 250 alıcam 14.500 veririm kafam rahat... Yarın bayileri aricam nakite kim ne fiyat verecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Xaero said: Bazen şeytan diyorki git sıfır SYM al bilemiyorum Yamaha ile bu kadar yakınken fiyatları Fiyat farkını bilmiyorum ama sym de yolcu sırt dayama zımbırtısı standard, yamahada paralı sanırım. Topcase düşünüyosan yamaha al geç, düşünmüyosan sym fiyat avantajı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Valla daral geldi dün gittim sıfır aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 hayırlı olsn kazasız belaız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Patice said: hayırlı olsn kazasız belaız Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 sıfır kmsi baya güzel görünüyor keşke benim olsaaaaa deyip asdfds şaka maka kazasız belasız kullan tekerin düz bassın deniyor galiba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 15.800 liste fiyatı olan motoru 14.500e mı aldın? hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 güzel motor ya, güle güle kazasız belasız kullan inş bzimkileri bi ikna edebilsem alacam da ailedeki 10+ kişi hakkımı hella etmem diyor, hanım boşarım diyor. pek olacak gibi değil fadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Yeto said: 15.800 liste fiyatı olan motoru 14.500e mı aldın? hayırlı olsun. 14.800'dü liste fiyatı. Adam peşinde 14.400 yaptı. Sissybar'da takalım bende kar edeyim dedi onuda 400'den verdi montaj dahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Jeeztro said: güzel motor ya, güle güle kazasız belasız kullan inş bzimkileri bi ikna edebilsem alacam da ailedeki 10+ kişi hakkımı hella etmem diyor, hanım boşarım diyor. pek olacak gibi değil fadsad Sağolasın. İkna işinde bende çok zorlandım ama 2 ayda scooter olayına ikna oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 MrLevie said: sıfır kmsi baya güzel görünüyor keşke benim olsaaaaa deyip asdfds şaka maka kazasız belasız kullan tekerin düz bassın deniyor galiba=) Sağolasın. Aynen sıfırı görünce hiç düşünmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar