Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

yalniz adamin dediklerine bir bakima katiliyorum. bazi zone'larda harita navigasyon kabus gibi olabiliyor.

aslinda sizi balmung da quicksand'e soksak bu gibi ufak tefek detaylara pek takilmadan kopekler gibi oynicaginizdan eminim ama

neyse

bu oyun sirf gelmis gecmis mmo'lardaki acik ara en iyi mount icin bile oynanir.

http://www.youtube.com/watch?v=Yrum2OL9QpA&
Sosyal ağlarda paylaş

Yani kişisel sebepleri bilemem de oyunun progressi çok zevkli. Yakında Savage raidlere falan geçince video çekeceğiz, hatta canlı yayın düşünüyoruz.

Burada zamanında kestiğimiz, harika bir extreme combat var. İzlerken gördüklerinizin üstüne görmediğiniz, debuflar, tank swaplar, countdown lar, dps check ler, gibi tonla mekanik de mevcut. Bunların hepsi takip edilmeli, doğru hareket edilip, doğru noktada durulmalı ve bu sırada çok iyi dps, tanking ve healing yapmalısınız.

Yeni content'de de 2 hafta gibi oldu resmen başladığımız ama ilk story raid i bitirdik, ilk extreme boss u kestik, şimdi sıra ikincisinde ve kadro hazır olunca "savage"larda.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=t2v1yD3e7v4?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Guild COEXIST'den davet

Progressive Raiding guildi Coexist olarak, expansiona geç başlamamıza rağmen, Savage 1. boss u kestik, ikincisini de vakit gecirmeden kesmeyi planlıyoruz. Raid kadromuza, güçlü guild ortamımıza, katılmak isteyen FF severleri, FFXIV Heavensward, Odin serverine ve FC mize bekliyoruz. www.guildcoexist.com (enjin uyeliğinizle girip, üst köşeden join site dedikten sonra, başvuru sekmesinden başvurunuzu yapabilir, ayrıca TS3 de bizimle görüşebilirsiniz.)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Kime göre? Neye göre?
Wildstar'ı aylar önce satın alıp oynadım. F2P olunca tekrar denedim ve çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki "bana göre" piyasadaki en gereksiz mmolardan biri. FF14'ü ise 7 ay aralıksız oynadım ek paket çıkmadan önce ki yine pve bazlı bir mmo oynamak istesem gözüm kapalı 3-4 aylık sub çeker başlarım. Bende patinin Wildstar gibi bir oyuna sırf f2p oldu diye bu kadar hype yapmasına anlam veremiyorum mesela. Zevk meselesi bunlar garipseyecek bir durum yok. Ki "daha iyi" olan oyun 1 yılını dolduramadan patlarken diğeri bunca zaman sonra hala p2p ve çok büyük bir oyuncu kitlesiyle yoluna devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

enurale said:

Guild COEXIST'den davet

Progressive Raiding guildi Coexist olarak, expansiona geç başlamamıza rağmen, Savage 1. boss u kestik, ikincisini de vakit gecirmeden kesmeyi planlıyoruz. Raid kadromuza, güçlü guild ortamımıza, katılmak isteyen FF severleri, FFXIV Heavensward, Odin serverine ve FC mize bekliyoruz. www.guildcoexist.com (enjin uyeliğinizle girip, üst köşeden join site dedikten sonra, başvuru sekmesinden başvurunuzu yapabilir, ayrıca TS3 de bizimle görüşebilirsiniz.)

guild wars çıkarken guild buluşmasına gelmiştim. hala çekirdek kadro duruyo galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

https://www.facebook.com/FinalFantasyXIV/videos/10153662768995871/

eu data center'ı açılmış

super haber. gerci ben balmung'da oynuyordum ama eu serverlarindan birine transfer ederim artik pve yapacagim bir karakterimi.

birde paladini bufflasa su yoshida mali

http://abload.de/img/2015-08-24_00007rzp6p.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Selamlar,

Karakterleri EU/ Ragnarok'ta olan ve ilk raidlerden başlayarak, raid progress yapmak isteyen arkadaşlar olursa benle iletişime geçebilirsiniz. Level 50 contentlerden baslayarak raid zevki almak için raid yapmayı duşunuyoruz. Şu anda levellemekte olan, eski mmolardan tecrübeli 5 kişiyiz. Herkesi bekleriz, final fantasy ismine ve contentine bakarak çekinmeyin, oyun gerçekten çok oturmuş ve boss taktikleri/scriptleri gerçekten bir çok oyuna göre çok zevkli ve strateji gerektiren formatlarda
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bence de bu fırsatı kaçırmayın :)

Biz ilk raidimizi yaptık ve bossları tanıdık / kestik. Level 60 olanlarımız da vardı ama echo buff'unu cancel edip level 50'ye kendimizi sync ederek Binding Coil raid zone'una giriş yaptık, bossların scriptleri, taktikleri muazzam gerçekten.

Herkesi bekliyoruz ragnarok sunucusuna
Sosyal ağlarda paylaş

Almayı düşünüyorum, oyunu tavsiye eder misiniz ?

Wow, UO, Warhammer, AOC falan oynadım. En çok WoW oynadım tabi. Kıyaslarsak nasıl ? Yorumlarda çok asian grind olduğu söylenmiş, doğruluğu var mıdır ?

US'den arkadaş ile oynayacağım. US serverında başlarım muhtemelen, varsa en azınadn öyle birşey. Çok mu kötü olur ? Tek oynamam çünkü sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Grind yok ya, quest yapa yapa ilerlersen bitiriyorsun yanlız şöyle bir durum var , tek karakterde her class ı oynayabildiğinden hepsini oynayacağım her class ı capleyeceğim vs dersen grind e dönüyor. Ama bu durum her mmo için aynı bence alt karakter açmaktansa tek karakter üzerinde her şeyin toplanması iyi bir özellik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...