Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://blog.triplepointpr.com/wp-content/uploads/2012/04/breivik-wow.jpg http://www.gamespot.com/articles/perpetrator-of-2011-mass-shooting-in-norway-demands-his-ps2-be-replaced-with-a-ps3/1100-6417781/ said: Anders Breivik, who killed 77 people in a bombing and mass shooting in 2011, said that he'll go on hunger strike if the PlayStation 2 he has access to isn't replaced with a PlayStation 3, and other conditions aren't improved in the prisons where he's serving his 21-year sentence. Breivik laid out his demands in a letter to French news agency Agence France-Presse (AFP). "Other inmates have access to adult games while I only have the right to play less interesting kids games. One example is Rayman Revolution, a game aimed at three year olds," he wrote. Breivik also demanded a more comfortable sofa or armchair to sit in instead of the "painful" chair he currently has, double his weekly allowance of almost $50 to cover his correspondence fees, and access to a PC. konsola mı açsaydım acaba, hem viktor'un bölümü ehu. said: Downgrade his PS2 to an Xbox One. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 said: Downgrade his PS2 to an Xbox One. AHAHAH bu çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 adam hapse girmemişmiydi bu osloda katliam yapan elemanımız degil mi serbest mi kaldı la davadan vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 okudun mu haberi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Kalmadı, hücresine istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 rayman revolution gayet güzel bir oyun. çocuk oyunu kategorisinde değerlendirilemez. adam hem katil, hemde oyunları doğru kategorize edemiyor. sonic generations, rayman revolutions, giana sisters gibi oyunları oynaması zordur ve yetenek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 mulgear6 said: said: Downgrade his PS2 to an Xbox One. AHAHAH bu çok iyi ya Jesters'i summonluyorsunuz, yapmayın etmeyin. Huzur ve irfan içinde takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 İşlediği cinayetlere karşılık hayatı boyunca x-box'la ve kinect ile boğuşmasının beklenmesi doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 adalet kısmında cidden faillıyor bu herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Faillamiyorlar aslinda, ne yapacaklarini sasirmislar sadece bu adami gorunce. Dunyada en az suc islenen ulkelerden biri orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 21 yıl vermişler bide adama. ahahahaha 77 kişiyi öldür sonra 21 yıl hapis yat çık.. İŞTE GERÇEK MEDENİYET BU! gerçi biz de bunların zoruyla imralı'da bir cani beslemiyor muyuz.. O yanına karı istedi konsol değil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bunların hücrelerini burada kadıköy'e koy, 500 liraya kiralarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ehu kimse okumuyor haberi sanırım, 21 yıl. (:P) norveçli kanun yapıcılar anders kadar mmo oynasalar dışarıda illa mevcut sınırları aşacak tipler olacağını ve bunları da öngören kanunlar hazırlanması gerektiğini bilirlerdi. :) hayır onu geçtim hiç mi demolition man seyretmemişler, norveç polisi böyle seyretti resmen katliamı, tekne beklediler adaya gitmek için: http://1.bp.blogspot.com/--WT4JWs0kss/TmjP5DAYPPI/AAAAAAAACjk/Jeeaf8F758w/s1600/Demolition%2BMan_screencap%2B1.jpg polisin helikopteri yok, katilin ps2'si var işte böyle garip bir memleket. spektrumda kuzey kore'nin tam karşısına denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Certhas said: rayman revolution gayet güzel bir oyun. çocuk oyunu kategorisinde değerlendirilemez. adam hem katil, hemde oyunları doğru kategorize edemiyor. sonic generations, rayman revolutions, giana sisters gibi oyunları oynaması zordur ve yetenek ister.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Sam said: polisin helikopteri yok, katilin ps2'si var işte böyle garip bir memleket. spektrumda kuzey kore'nin tam karşısına denk geliyor. Abi o sayede işte suç oranı düşük kişi başına düşen gelir ve eğitim seviyesi yüksek. Adamların hapis anlayışı toplumdan soyutlamak değil rehabilitasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 77 kişi öldüren adamı rehabilite etsen ne olur etmesen ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 BonePART said: Abi o sayede işte suç oranı düşük kişi başına düşen gelir ve eğitim seviyesi yüksek. Adamların hapis anlayışı toplumdan soyutlamak değil rehabilitasyon. abi şu dediğin bütün suçların fakirlik veya cehalet yüzünden işleneceğini öngörmek gibi birşey. al bak işte denizleri deryaları okumuş, hali vakti yerinde adam yıllarca plan yapıyor katliam için. norveç gibi kuzey denizinin birleşik arap emirlikleri kıvamında bir ülkenin polisinin çat diye helikoptere atlayıp gidememesi, 2000 yıl hapis yemesi gereken adamın 21 yıl mahkumiyeti, hala "ya bu adam olur mu bir deneyelim bari" şeklinde yaşatılması RL demolition man. ölenlerden birinin kardeşi mahkemede ayakkabı atmış, adama verilen cezadan daha ağır herhalde. benim kardeşimi vursa norveçli değil viking olur baltayla dalardım adama herhalde götürürlerken. ve işin komiği herhalde bana da 21 yıl verirlerdi lol. rehabilitasyon seri katile lazım değil yani, hayatta tutacaksan bile hannibal'ın koşullarından daha iyisine gerek yok. ve ömür boyu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Cok degisik kafalar ya. Ps2 vermisler bi de adama yani o daha da ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 adamın beğenmediği sandalye ikea değilse bırakıyorum bu işleri sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Norveçe gidip adam öldürsek şimdi bizi buraya geri gönderirler di mi ? orda yatırmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Sam said: BonePART said: Abi o sayede işte suç oranı düşük kişi başına düşen gelir ve eğitim seviyesi yüksek. Adamların hapis anlayışı toplumdan soyutlamak değil rehabilitasyon. abi şu dediğin bütün suçların fakirlik veya cehalet yüzünden işleneceğini öngörmek gibi birşey. al bak işte denizleri deryaları okumuş, hali vakti yerinde adam yıllarca plan yapıyor katliam için. norveç gibi kuzey denizinin birleşik arap emirlikleri kıvamında bir ülkenin polisinin çat diye helikoptere atlayıp gidememesi, 2000 yıl hapis yemesi gereken adamın 21 yıl mahkumiyeti, hala "ya bu adam olur mu bir deneyelim bari" şeklinde yaşatılması RL demolition man. ölenlerden birinin kardeşi mahkemede ayakkabı atmış, adama verilen cezadan daha ağır herhalde. benim kardeşimi vursa norveçli değil viking olur baltayla dalardım adama herhalde götürürlerken. ve işin komiği herhalde bana da 21 yıl verirlerdi lol. rehabilitasyon seri katile lazım değil yani, hayatta tutacaksan bile hannibal'ın koşullarından daha iyisine gerek yok. ve ömür boyu olacak. Sam işte bu kafa yüzünden adamların milli geliri bizim 50 katımız. Evet suçların çoğu parasızlık ve eğitimsizlikten oluyor. Evet halk eğitilirse suç oranı düşüyor. 1000000 tane tez makale araştırma var konuda aç bak. Bu tür denklem dışı hesap dışı cinayetler katliamlar her yerde her zaman olabiliyor. Bunnarı tahmin edemessin. Ayrıca bunlara ayrıcalık yapamassın. En üst hapis sınırın 21 seneyse bu adamda 21 sene yatar. Herkesin oyun konsoluna ulaşım hakkı varsa buda ulaşır. Ha adam çıktıntan sonra sürekli gözetim altında tutarsın. Hapisde sürekli psikolojik destek verirsin o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi bizim denizimizden petrol fışkırmıyor, dahası komşularımız dünyanın askeri açıdan en pasif ve barışçı ülkeleri değil. hani ne bileyim türkiye'yi kıyaslayıp kafa yüzünden gerisinde olduğumuzu söyleyebileceğimiz yığınla ülke var ama norveç bu listeye girmeyecek az sayıda ülkeden biri. dediğim gibi norveç kuzey denizinin bae'si filan. halk eğitimiyle alakalı değildi eleştirim adamlara, rehabilite edilecek var, edilmeyecek var. kanunu da ona göre hazırlarsın net, 1 adam öldürenle 50 adam öldüreni aynı kefeye koymazsın. adamın teki gelip senin koskoca hukuk sistemini bu kadar rahat trolleyemez. vermezsin abi ps2 de seri katile, hapis cezalarının çekilme şekli de aynı değil. ağırı var bilmemnesi var, bunu tık hücreye, at anahtarı denize unut gitsin. ekmek, su versinler tamam. hayır göçmen alan ülke, ben afrikalı aç adam olsam gidip norveçlilere dalarım yani bedava lüks hayat ne güzel. abi böyle bir adamın serbest kalmaması lazım. ceza ile rehabilitasyon ayrı kavramlar. ekmek çalmadı adam. dahası SIFIR pişmanlık ve yıllarca planlama filan. yarın öbürgün birisi atom bombası patlatsa "çıkınca gözetim altında tutarız" diye bir olayın bahsini geçtim düşünce seçenekleri arasında bile olmaması lazım. medeniliği işte demolition man ayarına getirmemek lazım, şu veya bu nedenle, beyindeki kimyasal mı artık nöronların bağlanması nedeni tartışılır ama bazı adamların çıkmaması lazım atıldıkları zindandan. ölüm cezası demiyorum yani ama bitmesi lazım serbest hayatının şüpheye yer bırakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bunların tamamı nufus, yasayan ınsan sayısı ıle alaklı. abd de nıye idam cezası vasr cunku dunyadakı hapisi onanan cezalıların 4 te 1 i abd de. alakası yok rehabilite falan yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 şu adamın işlediği suça sekiz kez müebbet, iki kez idam falan verilmesi lazım. 21 sene gibi gülünç bir cezayı geçtim, içerde playstation oynuyor adam. neyini rehabilite edeceksin anders'in? rehabilitasyon üzerine sistem kurulması güzel birşey tabii ama üst ceza ve hapisane koşulları götle gülünecek halde. yaralamadan içeri girenle onlarca çocuk öldürmüş, bomba patlatmış herifin arasındaki fark playstation'da adult oyunları oynayamaması mı olmalı? nasıl amerika'da salak salak silah kanunları varsa bunlar da bu konuda error vermiş. anders de tek örnek değil. adamı sekiz kez bıçaklayıp, gebertip altı sene yatıp çıkanlar falan oluyor orada. terörist başını baş tacı etmiş türkler bile sisteminle dalga geçebiliyorsa birşeyleri epey yanlış yapıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 /v/de norveçli anonların dediği norveçteki zaten en ağır hapis cezası bu. süresi bitince tekrar bakılır ve düzelmedi bu denilip uzatılır hatta yanılmıyorsam isimli bir örnek de vermişlerdi. uzata uzata müebbet yemiş eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar