Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Faz

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ifartcritted said:

postu okumamıssın yada direk searchden troll yazip sadece o kismi okumuşsun , tekrar yaziyorum

Zergling said:

Her gelen atıyor tokati gidiyor hala akıllanmadın başka guildlerin başlıklarına salça oluyor adamı sürerler ekmege çıtır çıtır yerler böyle laf sokmaya çalışırsın başkası gelir atar tokatı gider.

takıldıgım nokta : yaptıgımız sarcasmları , geçtigimiz dalgaları sizin tayfa vs mekanik shitstormunda bir koz olarak kullanmış olman

senin tabirinle o "tokat"ları sizin tayfanızı haklı cıkarmak icin degil , michanın oyun bilgisinin zayıflıgı , 10man ile ilgili komik acıklamaları ve bindları yüzünden atmış oldugumdur. (bütün hepsini üstlenmiyorum ama epeyi bişeyler söylemistim kendisine)

sen bunları alip "of herkes senle dalga geçiyor bu yüzden biz haklıyız rofl" gibi bi hava yarattın yukarıdaki alıntıda belirttigim paragrafınla. Bende bundan rahatsız oldugumu ve sizlerin de bu shitstormun bir parçası oldugunuzu unutmamanizi belirttim.

1.cisi bizim tayfa diye birşey yok herkez kendi özgür ifadesiyle yazıyor.
2.cisi haklılık falan diye birşey yok.(haklı oldugum bir durum yok veya birşey için savaşmıyorum)
3.cüsü micha isimli şahıs bana laf atana kadar ben hiç birşey yazmıordum
4.cüsü guild içinde yaşanan bir olay Wall of Text yapılmaz bknz. quote
micha said:

Ben hayatımda bu kadar saçma sapan iş yapan ve insanlarında emeğini hiçe sayan insancıklar görmedim.

Biri başka guildde evlatlık gibi bir tarafı atılmış şu kadar senedir beraberiz der ancak progress yapamıyoruz sıkıntı var diyip karısıyla bize gelir.
Sonra ayrıldığı guilden getirdiği 2-3 arkadaşıda gelir. Sonra spotda yer alır.14 tane boss kestirilir gearlanır . Guildin yok efendim epgp sistemi saçma, guildin kararları saçma guildin raid lideri saçma guildin master'i saçma guildin taktiği saçma.

Herşey saçma ama adam 14 tane boss kesiyor. Yok efendim sen herşeyi kafana göre karar veriyorsun her raid zamanı geriliyoruz tripler. 3 haftada bir tarafları kalkar. Üstüne gecelerce onca muhabbet ettiğin adam battletag'den seni dinlemeden yargılamadan siler. 1 adam yüzünden 1 gün raid toptan iptal olduğu için bu kararı verir komik...

Bir yandan başkası 6 senelik yabancı arkadaşım ben onu yalnız bırakamam sana yazmış ona buna yazmış raide almadınız adamda raidden ve guildden cıktı der. Adamla konuşursun sadece senden invite beklemiştim der. Invite edersin no ty m8 der geçer.

Sonra adamın kendisine TS gel dersin 1 saat cevap vermez . Cevap verir yok gelmiyim ortam gerilir. Gel bekle orda dur kural bu dersin yok repleace et bani o zaman tripleri. Puan kırıyorum dersin "kafana göre ya alla alla banane" der. Ağzına almış havucu kırt kırt yemek yerken birde böyle bir cool takılmalar falan.Birde bunun abiside guildde progress'de kardeşine hakim çık dersin. O öyle yapcak bir şey yok der. Terbiye ver dersin zorunda mıyım der? Abiside yetişkinim der 23 yaşındaki kardeşinden farkı yok.

Biri raid yönetecek yok abi bunlarla olmaz der raid lideri guildden çıkar sonra tekrar girer. Sonra ben social olayım bu baskıya dayanamıyorum der.

GM geride kalsın biz herşeyi tıkır tıkır götürürüz derler . Bu sefer herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Bir güzelde drama yaşanır.Komple böyle guildi götürürler.

Sonuç olarak kemik ekibimiz var yolumuza da devam ederiz. 25man belli bir süre zor olur ancak 10Man yolumuza bakarız.Tarren Mill'de bu kadar insiyatif tanınan türk guildinde yapamayan yabancı guildlerde ne yapar eder bilemiyorum yazıklar olsun bu dramayı yaşatan insan yığınına .

Hadi eyvallah.

5.cisi Burada milletin yazı ve yorum yaptıgı insan bir x guild'inin masteri olarak degil paticik forumlarında takılan bir kullanici olarak yapılmaktadır herhangi bir guild adı veya başka birşey geçmemiştir.

6.cısı sana kolay gelsin dostum troll yapana troll yapilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal ve Zergling biz sizin adamlığınıza güvendik. Bu yetki almanızda en önemli etken "benim" değil toplumun kararıdır.
Sizi seçen insanlara sırt döndünüz. Master şöyle böyle dediniz.
Ben kralım demiyorum. 6 senedir paladin oynamışım 6 senede hiç birşey öğrenememişsin dersin.MALA bak dersin. Eleştirirsin düzeltmeye çalışırsın.Bizde kendimize bir şeyler katmaya çalışırız. Bununla alakalı Zergling'e 2342432 tane soru bile sormuşumdur.

Seninle kimse konuşmuyor. Kimsede bu olaylar sonrasında konuşacağını zannetmiyorum.
3 haftalık adamsın gözümde... Bizde kankalık delikanlılık taslamışsın, kalıbınında adamı değilsin.

Sen arkadaşlarımızın FAZ diyişi ile dalga geçtin. "Seviyorum sayıyorum çok tatlısınız" diyorsun. Demogaji yapmana gerek yok biz toplum olarak sizleri anladık tanıdık.. Seven insan milletin neyi ne şekilde söylediği ile toplumun arkasından makara yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

micha said:

Zergling said:

adam değilim işte ben ya ondan yardım ediyorum adam olan etmez.

:( adam olan bak yardim ettim diyede ss koymaz. yaptığınla kalirsin. ortama bir böyle ispatlar falan göz dağ vermeler. EGO budur.

micha said:

Seninle kimse konuşmuyor. Kimsede bu olaylar sonrasında konuşacağını zannetmiyorum.

olay yardım ettim de gösteriş değil , mumu söndürmek
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen ne enteresan bi adam cıktın abi...

seninle kimse konusmuyor diyosun da ben herkesle gayet güzel sohbet ediyorum huunu olsun , sedelor olsun , x olsun y olsun tek tek sayayım mı cemal olsun , furkan olsun o olsun bu olsun..
bana neden kalıbımın adamı olmadıgımı ispatla abicim.
bak ben sana tane tane yazdım.
bana anlat. örnek ver.
sen şu şu sebeplerden dolayı kalıbının adamı degilsin de..
yalan sölemeden varsa bi örnek ver bakalım bekliyorum ben ?

yoksa avukatlarıma veriyorum seni bu "adam degilsiniz" lafından dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya harbiden adamın tartışması bile patlamıs mısırlık degil..

bi benim 3 sayfa önceki postumun güzelligine bak. bi adamın attıgı reply'a bak..
havaya kuru sıkı ya..
kanıtla abicim örnek ver.. şu şu olmuştu bak hatırlıyomusun sen şöle şöle yapmıstın bak o yüzden kalıbının adamı degilsin de..

bende aaa evet hakikaten diyim. cevap veremiyeyim sana.

bana cevap ver aslanım yazdıklarımı oku tekrar cevap ver.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ben olayı bılıyorum,

zergling, micha ya oyun öğretiyor. sonra micha biraz kasıp guilde girince zerg ve eternaldan kopuyor. zaten geçen bi topic'de demişti micha bana bu oyunu zergling öğretti ama 3 kuruşluk adam değil, mecburen ona sordum başka öğretcek yoktu diye.

kavga ordan çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rhom said:

Ne biçim adamlarsınız lan chat SS'i almışsınız bununla da yetinmeyip foruma koyuyosunuz

iznini aldikta koyduk yeğen merak etme sen canını sıkma , işte adam gibi okumadan sazan gibi atlamak buna denir.

Zergling said:

micha said:

Zergling said:

adam değilim işte ben ya ondan yardım ediyorum adam olan etmez.

:( adam olan bak yardim ettim diyede ss koymaz. yaptığınla kalirsin. ortama bir böyle ispatlar falan göz dağ vermeler. EGO budur.

micha said:

olay yardım ettim de gösteriş değil , mumu söndürmek
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum türklerle seasonal event dungeon'ına girmiyorum diyorum adamlar hala 3-5 adam benle konuşuyor,senle hiç konuşmuyor muhabbeti yapıyorlar.

kaçın oğlum oyunda türk gelince kafanız mı güzel nabacanız.

twistingde sürekli işte ghost iron alıyorum golden lotus alıyorum diye bir spam'ım var bütün gün oyundayken yazdığım.

türklerin attığı mesajları buraya koysam oyunu bırakırsınız sdfdsg.

bırakın la dramayı, çıkmışsın işte guild'den kurtarmışsın kendini daha ne üzülüon :D
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

oğlum türklerle seasonal event dungeon'ına girmiyorum diyorum adamlar hala 3-5 adam benle konuşuyor,senle hiç konuşmuyor muhabbeti yapıyorlar.

kaçın oğlum oyunda türk gelince kafanız mı güzel nabacanız.

twistingde sürekli işte ghost iron alıyorum golden lotus alıyorum diye bir spam'ım var bütün gün oyundayken yazdığım.

türklerin attığı mesajları buraya koysam oyunu bırakırsınız sdfdsg.

bırakın la dramayı, çıkmışsın işte guild'den kurtarmışsın kendini daha ne üzülüon :D

üzülmüyoruz kanka biz bu adam bize laf sokmaya çalışıyor , hareketlerine üzülüyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...