Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hayırlısı abi evlenicem 1-2 yıla bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 me kadar boş bir insan şu eternal ya, şimdi emin oldum yani. 1 poly at panikten kendi ölür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Eternal said: hayırlısı abi evlenicem 1-2 yıla bakalım =) Ins. Hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ençantmınt shamanla damaj ı napıcaz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Türk wowcuların kanayan yarası dodgeyi vanillada millet tam öğrenir gibi olduydu adamlar tbc'de haste getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 stimpak said: Eternal said: bide ME LE demeyin mili dps'e bide İTEM demeyin aytıma. rica ediyorum. mili değil, mele eternal hocaefendi şu konuya da bir açıklık getirirsen akıllarda soru işareti kaldı, nasıl yorumluyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 İnterput diyodu kardeşim. Efsanedir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 İNTERPUT ya benim bir arkadaşım da böyle diyordu LKDFJLksdf "ŞARZ ATIYORUM, ŞARZLIYORUM" buda farklı bir efsane unutulmayanlardan. (DİSTRAKŞIN MESUTA SEVGİLİ,ÖPÜCÜKLÜ GÖNDERME OLSUN) Topiğe dönecek olursak buram buram fail kokuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 melee'ye mili diyen ameledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ŞAYLD AÇTIM. Neden bu kadar takılıyorsunuz lan? Söylenen sonuçta anlaşılıyor, önemli olan da bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Nice gençler C'thun telaffuz etmeye çalışırken beyinlerini yaktı ki bu bayağı bayağı uluslararası bir durumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 3 faz 1 nötr lazim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Ya çok kasılmış ama İTEM' e takılmayıp, FAZ a takılmak abes olmuş. Ki faz doğru bence. PRAYST ım yıkar ortalığı, RUJ um la çok pis KS lerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ozii_x said: Eternal sen elini ayağını çekmedin mi bu alemden 10 sene oldu wow a başlayalı bırak artık bu işleri evlenmedin mi :) ben evlendim wow'a geri döndüm abi:) çünkü benim hanım bir koreli,12 tane lvl 90 charıvar bunlardan 3 tanesi 550+ ilvl a sahip cloaklu filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 suBzer0 said: ozii_x said: Eternal sen elini ayağını çekmedin mi bu alemden 10 sene oldu wow a başlayalı bırak artık bu işleri evlenmedin mi :) ben evlendim wow'a geri döndüm abi:) çünkü benim hanım bir koreli,12 tane lvl 90 charıvar bunlardan 3 tanesi 550+ ilvl a sahip cloaklu filan.. Başarıli.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Eternal said: elektrik teki FAZ la bir alakası yok abi.. Phase'in iki anlamı var ingilizcede.. 1. elektrikteki faz 2. Evre bunu bulan ayı elektrikteki faz'ı baz alarak FAZ FAZ FAZ yazıp çizmiş.. wowtr'de falan çok gördüm bunu bi zamanlar.. wow'da bossların geçirdigi durum EVRE .. FAZ degil.. bide ME LE demeyin mili dps'e bide İTEM demeyin aytıma. rica ediyorum. elektrikteki fazın evre anlamındaki faz olduğunu bilmeyen cahil topik açmış http://2.bp.blogspot.com/_uzeduFqZALw/TMW-q37-0mI/AAAAAAAAAAQ/tPn11EGlGg8/s1600/3+PHASE+WAVE+FORM+3.jpeg yane kullanım doğru ayrıca isim, fizik Elektrik geriliminde evre TDK diyor ki yane WoW daki phase lafının bir benzetim olduğu ön görülürke gayet doğru kullanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 o zaman bu durumda kro dedikleri için herşey, kendi içinde geçerli.. yazık etti kendine.kötü söz sahibindir derdi büyüklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yalnız, elektrikteki faz da, faz farkından "faz". yani aslında o da phase den geliyor. bonprat demiş zaten pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 faz doğru ama "sütun attım aga" bu acayip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Aslında action/reaction olarak bakarsan mantıklı sütun atıyor karşıdaki de hasardan dolayı mal oluyor. Tamam kaçtım bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Elektrik tesisat işlerine seni çagırıyorum bonpart bundan sonra.. severim seni bilirsin.. akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ben bu saçmalıktan sonra forumu bırakırsın diye tahmin etmiştim ama teflonmuşun. Neyse. Nick değiştirmede değiştirirsin ismi kurtulursun üzme canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 BonePART said: Eternal said: elektrik teki FAZ la bir alakası yok abi.. Phase'in iki anlamı var ingilizcede.. 1. elektrikteki faz 2. Evre bunu bulan ayı elektrikteki faz'ı baz alarak FAZ FAZ FAZ yazıp çizmiş.. wowtr'de falan çok gördüm bunu bi zamanlar.. wow'da bossların geçirdigi durum EVRE .. FAZ degil.. bide ME LE demeyin mili dps'e bide İTEM demeyin aytıma. rica ediyorum. elektrikteki fazın evre anlamındaki faz olduğunu bilmeyen cahil topik açmış http://2.bp.blogspot.com/_uzeduFqZALw/TMW-q37-0mI/AAAAAAAAAAQ/tPn11EGlGg8/s1600/3+PHASE+WAVE+FORM+3.jpeg yane kullanım doğru ayrıca isim, fizik Elektrik geriliminde evre TDK diyor ki yane WoW daki phase lafının bir benzetim olduğu ön görülürke gayet doğru kullanım +1 Boş insanların boş takıntıları. Anlayan anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bos insan dedigin kisiden cabuk ozur dile yoksa dava acarim avukatima gerekli belgeleri duzenlemesi emrini veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar