Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 2 yıllık işletme mallarla beraber 15k mı abi sudan ucuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Olm boşver malları ucuzdan sat bize işte.İndirimli hali bile çok asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Adamlar elde kalan dildoların peşinde, ucuz mucuz bize sat diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 beleş dağıtılacaksa ısıtmalısından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Joker eğer şundan patiye bedava dağıtırsan ya da elde kalanlardan yollarsan öncelikle ömrün boyu pati nerdlerinden hayır duası alırsın, ikinicisi sitenin her yerde reklamını yaparak siteye masrafsız reklam yaparlar ve site bi anda deli gibi hit almaya başlar o derece bi ürün yani. http://www.youtube.com/watch?v=eAWy4YiTl_k#t=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 weirdest boner bunu alacagina rusa gitsen noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 JestersTear said: Joker eğer şundan patiye bedava dağıtırsan ya da elde kalanlardan yollarsan öncelikle ömrün boyu pati nerdlerinden hayır duası alırsın, ikinicisi sitenin her yerde reklamını yaparak siteye masrafsız reklam yaparlar ve site bi anda deli gibi hit almaya başlar o derece bi ürün yani. http://www.youtube.com/watch?v=eAWy4YiTl_k#t=0 aynen joker :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana patiye özel alırım bikaç şey kıpps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 40 lira bir şey meraklısı alsın hb den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: noldu dildolar elde mi kaldi? AHAHAHAHAHAsfhlşalskhfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: noldu dildolar elde mi kaldi? şukunu verdim panpa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 xaty said: Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yeni online satış ile ilgili olarak bi yasal düzenlemeler de geldi, internet yasaklarından ziyade bununla ilgili muhtemelen sitenin satışı. özeti; alanın elinde patlama ihtimali çok yüksek daha özet ; aquila haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Urunlerimiz el değmeden hazırlanmaktadır Dokananı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 moncici said: abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana patiye özel alırım bikaç şey kıpps ;) moncici said: abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana patiye özel moncici said: abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana moncici said: abi elinizde patlarsa . . . . . . moncici said: kıpps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 xaty said: Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin Bana salağa yatıyor gibi geldi, yoksa bilmeme ihtimali yok, ya da arkadaş hakikaten zengin bi adam, geyik olsun diye dildo satışı yapıyor netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 aquila said: noldu dildolar elde mi kaldi? ya abv ya. 5 dakikadır gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 daha karlı sektör ne olabilir bu meslekle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 "roket adam" said: xaty said: Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin Bana salağa yatıyor gibi geldi, yoksa bilmeme ihtimali yok, ya da arkadaş hakikaten zengin bi adam, geyik olsun diye dildo satışı yapıyor netten. e heralde salağa yatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi ilk post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ne oldu bu işletme http://www.tisho.org/searchImages2/1590/okul-egitim-lise-universite-bankaci-isletmeci-banker-imf-bayan-acik-yaka-tasarimi_1590-602-27080-54.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar