Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 2 yıllık işletme mallarla beraber 15k mı abi sudan ucuzmuş
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Olm boşver malları ucuzdan sat bize işte.İndirimli hali bile çok asdad.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Adamlar elde kalan dildoların peşinde, ucuz mucuz bize sat diyolar...
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 beleş dağıtılacaksa ısıtmalısından istiyorum
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Joker eğer şundan patiye bedava dağıtırsan ya da elde kalanlardan yollarsan öncelikle ömrün boyu pati nerdlerinden hayır duası alırsın, ikinicisi sitenin her yerde reklamını yaparak siteye masrafsız reklam yaparlar ve site bi anda deli gibi hit almaya başlar o derece bi ürün yani. http://www.youtube.com/watch?v=eAWy4YiTl_k#t=0
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 weirdest boner bunu alacagina rusa gitsen noluyor
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 JestersTear said: Joker eğer şundan patiye bedava dağıtırsan ya da elde kalanlardan yollarsan öncelikle ömrün boyu pati nerdlerinden hayır duası alırsın, ikinicisi sitenin her yerde reklamını yaparak siteye masrafsız reklam yaparlar ve site bi anda deli gibi hit almaya başlar o derece bi ürün yani. http://www.youtube.com/watch?v=eAWy4YiTl_k#t=0 aynen joker :<
moncici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana patiye özel alırım bikaç şey kıpps ;)
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 40 lira bir şey meraklısı alsın hb den :D
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: noldu dildolar elde mi kaldi? AHAHAHAHAHAsfhlşalskhfasf
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: noldu dildolar elde mi kaldi? şukunu verdim panpa :)
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 xaty said: Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin +1
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yeni online satış ile ilgili olarak bi yasal düzenlemeler de geldi, internet yasaklarından ziyade bununla ilgili muhtemelen sitenin satışı. özeti; alanın elinde patlama ihtimali çok yüksek daha özet ; aquila haklı.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Urunlerimiz el değmeden hazırlanmaktadır Dokananı....
calimero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 moncici said: abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana patiye özel alırım bikaç şey kıpps ;) moncici said: abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana patiye özel moncici said: abi elinizde patlarsa maliyetine satış yapsana moncici said: abi elinizde patlarsa . . . . . . moncici said: kıpps ;)
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 xaty said: Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin Bana salağa yatıyor gibi geldi, yoksa bilmeme ihtimali yok, ya da arkadaş hakikaten zengin bi adam, geyik olsun diye dildo satışı yapıyor netten.
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 aquila said: noldu dildolar elde mi kaldi? ya abv ya. 5 dakikadır gülüyorum.
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 daha karlı sektör ne olabilir bu meslekle ilgili?
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 "roket adam" said: xaty said: Joker said: yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok. online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk. insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin Bana salağa yatıyor gibi geldi, yoksa bilmeme ihtimali yok, ya da arkadaş hakikaten zengin bi adam, geyik olsun diye dildo satışı yapıyor netten. e heralde salağa yatıyor...
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ne oldu bu işletme http://www.tisho.org/searchImages2/1590/okul-egitim-lise-universite-bankaci-isletmeci-banker-imf-bayan-acik-yaka-tasarimi_1590-602-27080-54.jpg
Öne çıkan mesajlar