Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devret Satılık İşletme (www.asucan.com)

Joker

Öne çıkan mesajlar

Joker

eğer şundan patiye bedava dağıtırsan ya da elde kalanlardan yollarsan öncelikle ömrün boyu pati nerdlerinden hayır duası alırsın, ikinicisi sitenin her yerde reklamını yaparak siteye masrafsız reklam yaparlar ve site bi anda deli gibi hit almaya başlar o derece bi ürün yani.

http://www.youtube.com/watch?v=eAWy4YiTl_k#t=0
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

Joker

eğer şundan patiye bedava dağıtırsan ya da elde kalanlardan yollarsan öncelikle ömrün boyu pati nerdlerinden hayır duası alırsın, ikinicisi sitenin her yerde reklamını yaparak siteye masrafsız reklam yaparlar ve site bi anda deli gibi hit almaya başlar o derece bi ürün yani.

http://www.youtube.com/watch?v=eAWy4YiTl_k#t=0

aynen joker :<
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

yeni yasa ne bilmiyorum arkadaşlar. satışın onla ilgisi yok.

online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk.

insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Joker said:

online bir iş planı vardı kafamda, joker'in de bununla ilgili çalıştığını görünce bi sorıyım dedim de şunu görünce soğudum direk.

insan nasıl bilmez kendi sektöründe olan biten yasal konuları ve değişiklikleri. sıradan bir şey olsa neyse arada kaynamıştır dicem de görünen o ki insanların yarıdan fazlası farkında bir şeylerin

+1
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Joker said:

Bana salağa yatıyor gibi geldi, yoksa bilmeme ihtimali yok, ya da arkadaş hakikaten zengin bi adam, geyik olsun diye dildo satışı yapıyor netten.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

xaty said:

Joker said:

Bana salağa yatıyor gibi geldi, yoksa bilmeme ihtimali yok, ya da arkadaş hakikaten zengin bi adam, geyik olsun diye dildo satışı yapıyor netten.

e heralde salağa yatıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...