Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OmeN said:

m.pektemek den adam olmaz diyen trolleri görelim.. almeida gibi yeteneksiz bir adam anca boş kaleye gol atarken çocuk canla başla mücadele edip herşeyin i veriyor.

ben diyenlerdenim. :D trollemek için demedim. adamın yeteneğini tartışmam ama performansı hakikaten çoooooooooooook kötüydü. haddinden fazla dakika aldı. üzerine sakatlık profiline göre elden çıkarmak idealdi. son haftalara kadar mantık bunu buyurdu. adam iki maçtır iyi oynuyor. son maç hele çoook iyi oynadı. umarım beni göt etmeye devam eder. :) zaruretten oynatıldı. ömer 90 dakika çıkaramıyordu ve sakatlandı, almeida da sakattı ve mustafa inandı + ona olan inancımızı tazeledi. tek kelimeyle "mucizevi" bir geri dönüş oldu. umarım tekrar sakatlanmaz.

futbolda böyle şeyler oluyor. olcay şahan örneği var veya tam tersi olan serdar kurtuluş var. maçtan maça izlenime göre yorumluyoruz, müneccim değiliz.

almeida bu sezon takımın en iyisi. evet, aptal aptal kaçırıyor. ancak tabelası net. ayrıca sahadaki yaptığı tek şey gol atmak olan bir adam değil. yetenek olarak kıyaslarsak yerini dolduramayacağımız bir adam. yırtıcı olmasa da yanındaki adamları da oynatıyor olduğu, mental olarak yerlilerden üstün olduğu göz ardı edilemez futbol gerçeği.
Mesaj tarihi:
Pektemek'in dizleri izin verseydi net bir şekilde ülke tarihinin yetiştirdiği en iyi forvet oyuncusu olma potansiyeli vardı. Dizleri potansiyelini bile adam akıllı, istikrarlı bir şekilde göstermesine izin vermedi. Ama buna rağmen profesyonelliğinden bir şey kaybetmedi.

Kişilik olarak, karakter olarak Pektemek 10 numara adamdır ama sakatlıklardan sonra bırak yıldızı, on bir oyuncusu olma özelliğini bile yitirdi. Yine takım kalsın, her zaman onun gibilere ihtiyaç var ama Pektemek'ten böyle geldiği zaman ki gibi uluslar arası yıldız vs. beklemek saçma olur. Yerel yıldız bile olsa onun kariyeri için inanılmaz başarı olur.

Adam yoksa şimdiye kadar her sakatlıktan dönüştü büyük işler yaptı. Gençlerde 6 aydan sonra döndü, takımı kümede tuttu. BJK'ye aldık harika başladı sakatlandı. Döndü yine 4-5 maç istikrar yakaladı tekrar vs. vs.

Beşiktaş tarihinin yeni İlhan'ı gibi bir şey Pektemek, tek fark İlhan en üstü gördükten sonra dizleri tükendi. Pektemek'te daha yolun başındayken :(
Mesaj tarihi:
abi işte adamın yeteneğini, profesyonelliğini sorgulamıyorum. ama kabul etmelisiniz ki serdar kurtuluştan sonra net en kötüydü. kanser ediyordu. zaten hata onda değil onu o haldeyken oynatanda. diyeceksiniz oynattığı için şimdi böyle. ama o zaman puan kaybediyorduk. gol atan ömer kenarda bekliyordu ki onu da yetiştirmemiz lazım. öyle ilk 11 sürerek, macera peşinde değil. hocaların bu arayışları hazırlık maçlarında son bulmalı ama malesef her sene, ligin ikinci yarısında bile hala formül deniyoruz.

ilhan malesef çok geç keşfedildi. ikisinde de aynı ateş var. pektemek'in vücudu izin verirse neden olmasın.
Mesaj tarihi:
Ömer'in yerine Pektemek derim ben ama her zaman, orada hata yoktu. Pektemek saf yetenek çünkü Ömer'in aksine

Ömer atıyor ama nasıl desem, adam şerbetli asdf Şerbeti tabii aldığı mental eğitimin kalitesine dayanıyor.

Ömer, bu ülkede nerede durmasını bilen ve bildiklerini kusursuza yakın uygulayabilen ender hücum oyuncularından biridir. Ama işte mental olarak üst düzey olmasına rağmen yetenekleri bir çok şeye engel oluyor, çünkü esasen çok yetenekli bir futbolcu değil. Attığı gollerde de farkındaysanız sadece doğru yerde diye kolaylıkla atıyor. Ha ülkede onun 4-5 katı para kazanıp bunları yapamayan onlarca adam var. Orası da ayrı bir takdir meselesi ona lafım yok. Bu da onu yine kulübeye bağlayan ve bağlayacak olan bir oyuncu haline getiriyor. Ömer hep kulübeden gelip, son 30 dakika da fark yaratacak adam olarak kalacak.

Ama kazanılmış bir Pektemek ile modern bir santrafor oyuncusuna sahip oluruz. Kötü halinde oynatılmasının sebebi de onu tekrar yeşil sahalara kazandırıp, ondan verim almaya çalışmaktı. Ligin ikinci yarısında son iki maça nasip oldu. Onda bile belası yakasını bırakmadı gerçi asdf

Cenk geliyor, Pektemek'e yine şans kalmayacak gibi gerçi bakalım :)
Mesaj tarihi:
Esh said:

2 kere çapraz bağı koptu lan daha ne olsun

Sezon başlangıç - Sakatlık
13/14 02.11.2013 26.11.2013 Göbek ihlali
13/14 18.08.2013 24.08.2013 Ayak yaralanmasi
12/13 26.08.2012 10.03.2013 çapraz bag yırtığı
11/12 26.03.2012 07.04.2012 Bilinmeyen sakatlik
10/11 08.08.2010 08.02.2011 yirtik ACL
08/09 11.11.2008 05.01.2009 kirik ayak

3 büyük sakatlık esasen :D
Mesaj tarihi:
abi işte dinamik, kuvvetli zenci forvet her takıma lazım. hadi alamıyorsun bir emenike, ok ama gekas'ı neden almazsın. maç başına almeida'dan 20% daha fazla golü var. burnunun dibinde oyuncu var, gidiyorsun avrupa'dan elin boş dönüyorsun. ne zeus ne perseus tbh.
Mesaj tarihi:
Gekas biraz karaktersiz bir tip gibi gözüküyor. Yani bayağı profesyonellik dışı hareketleri vs. oldu. Konya da bu sene bu yüzden kadro dışı bırakıldığı da oldu.

Hani bizi geç, geçen seneki performanstan sonra GS veya FB de alabilirdi çok rahat kontratı elindeki adamı ama Elazığ ve Konya'dan başka hiçbir takım ilgilenmedi. Bizim TV'den göremediğimiz bir sorun var o adamda belli, en kötü Gençler alırdı.

Çok para istiyor sanırım bir de ondan olabilir.
Mesaj tarihi:
Aaron Hunt > Beşiktaş

4-5 gündür, hatta öncesinde ara transferde adı vs. geçiyordu da bugün ilk defa ciddi haberler gelmeye başladı. Bonservisi sezon sonu bitiyordu, imza attırmışız.

Bakalım umarım doğrudur, harika bir hamle olur.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Ömer'in yerine Pektemek derim ben ama her zaman, orada hata yoktu. Pektemek saf yetenek çünkü Ömer'in aksine

Ömer atıyor ama nasıl desem, adam şerbetli asdf Şerbeti tabii aldığı mental eğitimin kalitesine dayanıyor.

Ömer, bu ülkede nerede durmasını bilen ve bildiklerini kusursuza yakın uygulayabilen ender hücum oyuncularından biridir. Ama işte mental olarak üst düzey olmasına rağmen yetenekleri bir çok şeye engel oluyor, çünkü esasen çok yetenekli bir futbolcu değil. Attığı gollerde de farkındaysanız sadece doğru yerde diye kolaylıkla atıyor. Ha ülkede onun 4-5 katı para kazanıp bunları yapamayan onlarca adam var. Orası da ayrı bir takdir meselesi ona lafım yok. Bu da onu yine kulübeye bağlayan ve bağlayacak olan bir oyuncu haline getiriyor. Ömer hep kulübeden gelip, son 30 dakika da fark yaratacak adam olarak kalacak.

Ama kazanılmış bir Pektemek ile modern bir santrafor oyuncusuna sahip oluruz. Kötü halinde oynatılmasının sebebi de onu tekrar yeşil sahalara kazandırıp, ondan verim almaya çalışmaktı. Ligin ikinci yarısında son iki maça nasip oldu. Onda bile belası yakasını bırakmadı gerçi asdf

Cenk geliyor, Pektemek'e yine şans kalmayacak gibi gerçi bakalım :)

valla açıkçası bende pektemek şans kalsın isterdim ama geldiği günden beri sürekli sakatlanır mı bir adam ya. son maç çileden çıktım rüzgar esse sağlık görevlileri müdahale etmek zorunda kalacak artık o derece bitmiş.
Mesaj tarihi:
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktasa-turk-vatandasligi-mujdesi-SXHBQ376492SXQ?utm_campaign=IcerikPaylas&utm_content=daily&utm_source=sporx_bjk&utm_medium=twitterfeed

Evlilikte bug varmış. bana pek inandırıcı gelmedi gerçi ama olursa şahane olur ahahaha
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktasa-turk-vatandasligi-mujdesi-SXHBQ376492SXQ?utm_campaign=IcerikPaylas&utm_content=daily&utm_source=sporx_bjk&utm_medium=twitterfeed

Evlilikte bug varmış. bana pek inandırıcı gelmedi gerçi ama olursa şahane olur ahahaha

abowww oyle olursa şahane olur. asdf 4+0+1 bile olabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...