Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Dany ve Jones fıs diyorsun da Dany sadece 3 maç forma giydi. Sıçtığı maç kaybettiren hata dışında gayet iyi performans göstermişti. Bunu kimse reddedemez. Ha ben en başından beri olduğum gibi bu transfere yine karşıyım orası ayrı konu, mükemmel oynayıp bizi en az ikinciliğe, hadi hayal ama şampiyonluğa vs. taşıyan faktörlerden biri olmazsa da hiçbir şekilde iyi transfer demem. Jones desen daha yeni gelmiş takıma, sakatlık yaşamış geldiği gibi ve bu sürecin ardından sadece 2 maçta 110 dakika forma giyebilmiş. Takımla yaşadığı adaptasyon sorunu dışında da taş gibi adam, yargılamak için erken olmayı bırak adamın tecrübesi ve ismi bile başlı başına faydalı transfer yapıyor. Hani geldiği takımda Almanya'nın lig üçüncüsü, ŞL sınıfı takımı ve o takımın bu sezon ki 18 lig maçının 14'ünde forma giymiş bir adamdan bahsediyoruz. Kart cezalarını çıkartırsan forma giymeye müsait olduğu 4 maçın üçünde de ŞL forması giymiş bir adam. Sözleşmesi zaten bağlayıcı değil, neresi kötü transfer? Hani neresinden tutarsan tut Jones'a kötü hamle diyemiyoruz. Açık ara iyi hamle çünkü her yanından... Yargılamak için daha çok erken, 2 maçta adam siliyorsunuz... Eneramo'ya öldü, kalp hastası koşamıyor bile dediler. Ha biz kullanamadık pek iyi doğruya doğru ama Karabük'te 8 maçta 3 gol 2 asist ve hücumda da fazlaca göreve sahip bulunuyor. Yabancı kontenjanı sorunu çözülürse halen formda olduğunu kanıtladı ve kendisi halen Beşiktaş'ın oyuncusu, seneye rahatlıkla kulübe de bile oturtulabilir. Karabük performansı, BJK'nin yatırımını karşılar nitelikte duruyor. Bizdeki performansı kötüydü, ona kesinlikle laf yok. Motta eh diyorsunuz da açık ara ligin en iyi defansif sol beki kendisi, hücumda Telles kadar kaliteli olabilse açık ara ligin en iyisini geç Avrupa'nın top class seviye adamlarından biri de olabilirdi ama modern bekler için ağır kalıyor. Telles'in savunma zaaflarının aksine Motta'da bunlar hep gelişmiş, Motta'nın performansı gayet üst düzey bu lig için ve eh işte diyip geçemezsiniz. Misal şu haliyle bile GS de olsa Telles yerine takıma 1-2 seviye atlattırırdı. Motta bizim için şans, adamda oldu uyarılardan sonra sertliğini de dozajına göre yapıyor ki takımı eksikte bırakmıyor. Eee burada sorun? Motta'dan daha iyi şuan bir tek Caner var ki o da bek bile değil aslında çift yönlü kanat oyuncusu demek daha iyi olur. Franco da "eh işte" bir adam olmadığını gösterdi ama sırf bu yönetimin transferi diye kabul etmiyorsunuz. Oynadığı süre içinde iki veya üç bireysel hata dışında hiçbir kötü şey yapmadı.Onun oynadığı süre içinde takım organize hiçbir ataktan gol yemedi. Beşiktaş ikinci yarıda çıktığı maçlarda zaten yanılmıyorsam 7 gol yedi. 3 penaltı, 2 duran top, 1 Serdar Kurtuluş + şans organizasyonu ile Vleminxkxccxxcs golü ve Emre Güral'ın akıl dolu golü. Duran toplarda Erciyes maçında Mangane'nin golü tamamen şans, Antep maçındaki diğeri de Tolga'nın bireysel hatasıydı ama zaten kazanırken koymamıştı. Yani defanstaki adamlarla da sıkıntı yok. Arkadan koyduğun her adam eksikleri kapatmış, ligin GS'den sonra en az gol yiyen takımıyız ve ligin ikinci yarısında eh işte Franco ve kötü Dany'nin oynadığı maçlarda da yine GS'nin arkasından ikinci sıradayız. Eğer GS maçında 1-0 kaybetmesek ligin ikinci yarıda en az gol yiyen takımı olacaktık. O zaman nerede başarısız transferlerimiz? Bu arada Altınsay bu takıma sadece üç adam alabildi. Mehmet Akgün, Berat Çetinkaya ve Oğuzhan Özyakup, bugün sadece bir tanesi takımda oynuyor. Altınsay'ın etkisi takıma Oğuzhan ile çok büyük oldu ama şuan ki takımı yine bu yönetim kurdu. Escude de bu sezon gayet iyi başlamıştı ama 1 sene oynamanın ardından hem çabuk formdan düştü hem de Bilic'in dinamik savunmasında Sivok ile birlikte inanılmaz ağır kaldılar. Escude'nin genel savunma performansı üst düzeydi yoksa başarısızlığından oynatılmıyor değil. Escude'nin kenara düşmesinin tek sebebi bugün Sivok'tan vazgeçmemizle aynı sebeplere dayanıyor. Samet kullanmadı 1 sene diye adamı kötü ilan etmeye gerek yok. Bu ülkedeki en kariyerli adamların başında geliyor Escude, Drogba, Sneijder, Meireless'in arkasına falan rahatlıkla koyarsın. Geçen yıl ki transferler başarısızdı ama Samet söz konusu iken yine çoğundan iyi katkı aldık. Niang kötü değildi. Bitmiş haline rağmen iyi katkı aldık. Dentinho ve Gökhan Süzen için teşekkürler Samet demekten de ileri gidemeyiz. Ha Dentinho yine Samet'in %100 mallığı ama IBB performansıyla Gökhan yine iyi transfer olarak bekleniyordu. Kişiliksiz bir dangalak çıkması olayları bozdu. Ha bu kadar kefil olduğun adamın böyle çıkma ihtimalini de hocanın tartması gerekiyor. Bilic ve ÖÖ'nün yaptığı en iyi şeyde bu, Veysel'den Beşiktaş niye vazgeçti çünkü sözleşme masasında sürekli rerörerö yaptı. Takıma gelip sorun yaratabilme, Süzen vakası olabilme ihtimaline karşı vazgeçildi. GS de şimdilik iyi gidiyor, umarımda bozmaz ama transfer komitesinin geçen yıldan sonra en ufak riske girmek istememe hareketi de burada hatalardan ders alındığını da gösteriyor. Yani her boka laf atın şu yönetime ama özellikle bu yıl ki transfer hareketlerine vs. laf sokmayın. Göstere göstere tek başarısızlık Ronaldinho da oldu. O da işte süperstar transfer etmek o kadar kolay değil. Parasını vererek bile direkt alamayacağın bir adamdı, ufakta olsa alma ihtimalimiz vardı ama süreci de bok gibi yönetince bazı yöneticiler komple patladık. Ufak alma ihtimalini de sıfıra indirdik kendi ellerimizle. Ne var yani bunun dışında başarısızlık? Şampiyon olmazsa kadro her şekilde başarısız mı oluyor bütün transferler? Ne istiyorsunuz yani daha onu merak ediyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Esnaf said: gökhan son haftalarda çok kötü değil mi ya? tamam seneye iyi başlamıştı ama sanki son maçlarda kötüydü.gs dışında ki maçları hiç 90 dk izlemedim genelde geniş özet izledim ama töre pek etkili değildi maçlarda Gökhan, Olcay, Oğuzhan üçü de çok kötü, savunma eforları çok üst düzey olmasa on bir için bile tartışılır olurlardı. Ha Oğuzhan'ın ölüsü bile pas yollarını kontrol ediyor, oyun kuruyor ama patlama anlarını bekleyeceğiz diye Gökhan ve Olcay'a sabretmek zorunda kalmak BJK'nin hücum gücüne bayağı darbe indirdi. Ha Gökhan yine arada bir patlayıp bayağı iyi işler yapıyor. Eskişehir maçında yine onun kalitesi sayesinde 3 puan aldık vs. katlandığımıza değdi ama Olcay'ın kötüsü ciddi anlamda hiç çekilmiyor. Zaten onunda ortası yok. Ya çok iyi ya çok kötü...
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 merak ediyorum acaba başka hiçbi konu hakkında bu kadar uzun yazıyor musunuz
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Başkan'ın bugün yaptığı ligtv röportajını izledim. Stad biter bitmez 8-10k kişilik basket salonuna başlıyoruz dedi. Bunu bir de semtin içine yapsın tadından yenmesin ya.Yatırımlar çok iyi gidiyor, kimseden tek kuruş almadan, hatta hükümeti bile karşısına alarak stad yapıyor. Bir de idari konularda klübü düzene sokarsa, 8 yıllık tüpçü yıkıntısından kalkıp yükselişe geçeriz
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 applev0dka said: kimseden tek kuruş almadan, hatta hükümeti bile karşısına alarak stad yapıyor. AHAHAHHA
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ses kayitlarini yanlis anlamissiniz abi siz.
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 daha gecen fiko hukumeti tertemiz yapmadı mı?
vivavale Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 @pattisli e doğru abi. kimseden ne bi para aldık ne de yaladık.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 yanlıs anlaşılacak bişey yok. stadın yapıldığı lokasyon sebebiyle belediye başkanı ve dolayısı ile başbakan ile belli seviyede ilişkileri yürütmek zorunda olduğu ortada. ama toki arena yapılırken hükümet kanadından insanların bu stadı nasıl durdururuz diye toplantı yaptıklarını sanmıyorum ?? Para kısmı zaten ortada, banka kredisi falan alınmadan, tokiye yalvarılmadan yapılan bir stad. Sonuç olarak çıkıp da kimse ''Siz İnönü'nin kirasını ödeyemiyordunuz, biz sire burayı yaptık'' da diyemiyecek açılış töreninde başkalarına yaptığı gibi. komik kısmını da göremedim
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 galatasaray 6 puanla gruptan çıktı zaten uefanın para vermemesi lazım
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Darksun said: Ben bu giden onca yabancının yerine geleceklerden korkuyorum asıl. Bu adamların yabancı transferleri malumunuz, hatta yerlilerde malum =P Abi töre, tolga, atiba, franco, motta Ben bir senede bu kadar iş yapan transfer yapıldığını görmedim daha önce?
Darksun Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Tolga en iyi transfer zaten, kaç sene kaleci sıkıntısından sonra ilaç gibi geldi. Franco için henuz erken bence, Motta ve Gökhan iyi gibi ama bakalım alabilecekmiyiz. Heriflerin bunun yanında yaptığı saçma sapan (en saçması Danny) transferler var. Bunlar 4-5 adam birden alacak olursa bunların 1-2 si anca tutar gerisi çöp olur gibi geliyor. Bizim adam gibi bir plana ihtiyacımız var ben kadronun cidden kötü olduğunu düşünüyorum. Seneye madem stad gazı var , çok doğru işlerin yapılması gerekli.
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Danny transfer anlamında transfer değil taşeron onlar hep, kadrolu olan adamlar bence iyi transferler işte gökhanı almaları lazım. onada eğer 7,5 milyon verip alırlarsa bence iyi transfer olmaz parayı basıp almak olur.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 7.5'a ne gökhanlar bulunur ama işte adam yerli olduğu için o para verilebilir bence.
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 transfer piyasasında fiyatı önder özen belirler. unutuyosunuz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Poor mans team, bitek Tolga var şu takımda ama yine de mutlusunuz, Francoyla Atibayla sevinebiliyorsunuz, hayalleriniz falan var ne güzel lan, tıpta faydalanılmalı bu pozitifçilikten aslında.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Çeliktepe Cengizhan meslek koleji
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 töre'nin arkasında hiçbir zaman düzgün bir adamın oynamadığını es geçiyorsunuz. son haftalarda ideal forvetten eksik, devamlı top çıkardığı yerdeki olcay'ın formsuzluğuna rağmen takımda en çok isteyen, pozitif iş yapan adam. takım arkadaşları formda olsa hanesine çoktan asist yazmıştı. şu aşamada tek eleştireceğim konu kaleyi yeterince görememesi.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 beşiktaş bu zor durumda bile her takıma kafa tutuyor, şampiyonluğa oynuyor ya helal olsun. umarım en kötü şampiyonlar ligine giderler.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bi sağ bek, bi de forvet lazım ya, mis gibi takım.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 akhisar'ı yenip gs karşısında psikolojik üstünlüğü ele alması lazım bjk'nin.
Öne çıkan mesajlar