Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bıçağı görünce tırsıp kaçmışlardır.büyük ihtimal bunu tek yakalar döveriz videoya çekip rezil ederiz diye düşünmüşlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 inyormaynd said: Ahahahaah harbi doğruymuş lan. Adamın kürt damarı tutmuş. Bir de Furkan'ın kanky'leri nasıl bir şey yapamamış merak ettim doğrusu amk 1 vs 8 lan hepsi birden üzerine atlasalar gene etkisiz hale getirirler. Bence burada 8 noob vs 1 gosu olmuş ve kaybetmişler bu kadar basit adamın epic'liği falan yok. http://www.youtube.com/watch?v=eSfy8ZnyOc8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bunu biliyorum aynı senaryo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 adam bıçaklanmış, iç kanama tehlikem var diyor ama facebook'a hasta yatağından yazmayı ihmal etmiyor. insan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ya çok acayip. aslında tam okumadım anlamadım da şerbet mangal baklava şeysine çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 viral olduguna max 10 kişiye bira ısmarlama limiti ile kalıbımı basabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 mallar sürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 gün geçmiyor ki bu ülke bir gerizekalılığa daha sahne olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Somon said: viral olduguna max 10 kişiye bira ısmarlama limiti ile kalıbımı basabilirim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 lol şiiri de var. yörük taka taka biter yollar gide gide biter mapus yata yata biter aldırma çamur aldırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Somon said: viral olduguna max 10 kişiye bira ısmarlama limiti ile kalıbımı basabilirim baklava şerbet virali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ya bu medya o kadar komik ki bakın şimdi bütün sosyal medyayı 5 dakikada manipule edicem abi izleyin yea yapamazsın öyle birşey o kdaar kolay olsa amarika yapar bunu ya izleyin (; dikkat ettiyseniz olayın olması ile facebook twitter eksi ve zilyon tane yerlerde açılan konular yaklasık 4 saat içerisinde aynı kelime noktalama hataları içeren aynı kişiler tarafından açılan şeyler diye kanıtlamaya çalısırım da baklava virali aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ee manipule ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 adam geleceğin criminal mind adayı kafasıda çalışıyor gibin.. edit:buna çok güldüm ya.. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1620461_10152012689528661_756878924_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 böyle viral mi olur lan onlarca farklı adam sayfa sayfa yazılar falan yazmış sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 FAKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 uygun baslik bulamadim ne lan, ordaki basligi yaz iste. ben de sizi picaklicam yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 furkan topal uzaktan kuzenim. olay viral falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Hee Ankara'da üç kişiden birisinin Kürt Ahmet'in yeğeni olması gibi sanal ortamda da aynı oranda kişi bu ikisinden birisinin kuzeni çıktı. Hastane raporu? Yok. Karakol kaydı? Yok. Gazete haberi? Yok. 3-5 tane facebook iletisine tav oldu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yoo viral iste, her yere yayilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Abi ahah. https://www.facebook.com/kaan.camur.54 Çocuk antalyalı kızların bacakları çok güzel yazmış.Altına ayla uslu diye başörtülü kızın teki senin bacıyın saci çok güzel yazmış.Abi bu nasıl gerçek asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yyemedim niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 kafalar çok guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar