imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 o göbek geetik gibi bi şey. afrikalı yerlilere bakıyorsun, adam açlıktan ölecek, kollarında bacaklarında kemik üstü deri var sadece yine göbekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 umarım ciddi değilsindir bu mesajında imam. yoksa; http://galeri8.uludagsozluk.com/438/cahil_552126.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 e şimdi bu göbek gitmeyecekse niye spor yapıyoruz arkadaş. biri der ki "mekikle karın hareketiyle göbek gitmez, cardio götürür sadece" biri der ki "şu şu karın hareketleri dümdüz yapar karnını" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 killer gelecek pişman olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 imamizer said: o göbek geetik gibi bi şey. afrikalı yerlilere bakıyorsun, adam açlıktan ölecek, kollarında bacaklarında kemik üstü deri var sadece yine göbekli. komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 barfiks de eriyör göbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi niye erimez diye dusunuyosunuz ki? Erir yani 1 yilda erimez belki 3 yilda erir. Ama gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sparkcaster said: imamizer said: o göbek geetik gibi bi şey. afrikalı yerlilere bakıyorsun, adam açlıktan ölecek, kollarında bacaklarında kemik üstü deri var sadece yine göbekli. komik değil komik değil gerçek zaten. aynı şey maratoncularda da geçerli. insanın doğal anatomisi dümdüz karın ve 6 pack değil yani. illa göbek oluyor istediğin kadar yağsız ve zayıf ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 6 pack ayri gobek ayri abi. Gobegi olup 6 pack i gozukmeyenler de var. Olay yag oraninda, o zayif dedigimiz insanlarda da yag orani min %15 olunca gobek gozukuyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kaslilar bolumu egzersizle yag erimez demekten bikti siz baslik acmaktan bikmadiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 aç karna spor yapınca eriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Chemical said: holınd Da göbek gitmiyor kolay kolay :( o göbek nasıl gidicek ya, ele gelmesin artık bu ne. sevişeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 aslında aldıracaksın oradaki yağı ve yağ hücrelerini (bkz: lipo) lkasjdlkjas sonra kilo alırsan o yağlar çok saçma yerlerde birikebilir tabii göbekde birikemeyeceği için lipo ne saçma şey arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben mekik falan yapayım madem senko said: Ben 110dan 68 e dustum hala gobek var l, sanirim kalitsal bu gobek olayi adam kütlesinin %39'unu bırakıvermiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mekik çözmez cardio + beslenme lazım. Mekik sadece kas yapar. Şeker yeme un yeme et ve sebzeyle beslen. Hava soğuksa bi salona yazıl en az 45 dakka kardio yap. Bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi, yeni kaslılar daha iyi bilir de, ben bir eski kaslı olarak anlatayım olayı: Çirkin göbek 3 temel etmenden oluşuyor; yağlar, karın kası azlığı ve büyük mide. Şimdi kardiyo vs. yapınca yağlar gidiyor, mekik vs. çekince karın kasın artıyor, diyet yapınca miden küçülüyor, sporla yaktığın yağı bünyeye geri almıyorsun. Mesela kardiyo yapmadın, diyet yapmadın mekik çektin; orası kaslı oluyor, kas göbeğin öne pörtlemesini nispeten engelliyor; genelde düze yakın ama üstü yağlı bir göbekle karşı karşıya kalıyorsun. Ya da kardiyo yaptın, diyet yaptın ama karın kaslarını güçlendirecek hiç bir şey yapmadın (gerçi kardiyo yaparken güçleniyor bir şekilde ama, afrikalılar gibi yaşadın diyelim) o 30 kilo 1.80 afrikalılar gibi göbeğin oluyor. Bira göbeği denen olay genelde çok bira içe içe midenin genişlemesi. Zaten bira göbeği yumuş yumuş da olmuyor, davul gibi oluyor genelde. Buna referans olarak da fındık götlü, wrecking ball yutmuş gibi göbekli alman amcaları örnek verebiliriz. Hani benim bilgim böyle. Vaktiyle tombiklikten fit görünüme sadece diyetle 1 senede geldim, ki diyet dediğim sağlıklı beslenmeydi. Sonra kardiyo + mekikle alt karın kasları hariç hepsini görünür hale getirdim; o da 8 ay sürdü. Bayağı korudum o görüntüyü, spor + diyeti bırakınca yavaş yavaş bozuldu ama hala o zamanki vücudun kaymağını yiyorum. Şimdi işte simit falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 göbekten falan bahsedilmiş, bilgisayar kendi kendine açıldı bu topiğe girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hahahahhaahhhaasdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 afsafsasf>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 GOVJGOVJGOVJ AY KİŞİSELMİŞ BURASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Şişko diye mi güldüm komik mi bikemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sdhashdhadh tebrikler olm nası veriyonuz o kadar,ben tam tersine aldım 90dan 100e çıktım gene abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 31 + kahve + sigara demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 1.80 boyum var 115 kilyoum. daha önceden 130ları gördüm de askere gidince 25 kilo vermiştim. evlendik fln gene 115 e geldim. abi birinin bana gaz vermesi lazım çok sağlıksızım şu an 3 kat merdiven çıkamıyorum. nasıl yaparım şu işi, zorla da olsa yapmak istiyorum ya. nasıl veririm. 85 e inmek istiyorum abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 eşine söyle seni aşağılasın pis şişko falan desin her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar