Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 kilo verdim.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

imamizer said:

o göbek geetik gibi bi şey.
afrikalı yerlilere bakıyorsun, adam açlıktan ölecek, kollarında bacaklarında kemik üstü deri var sadece yine göbekli.

komik değil

komik değil gerçek zaten. aynı şey maratoncularda da geçerli.

insanın doğal anatomisi dümdüz karın ve 6 pack değil yani. illa göbek oluyor istediğin kadar yağsız ve zayıf ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi, yeni kaslılar daha iyi bilir de, ben bir eski kaslı olarak anlatayım olayı:

Çirkin göbek 3 temel etmenden oluşuyor; yağlar, karın kası azlığı ve büyük mide.

Şimdi kardiyo vs. yapınca yağlar gidiyor, mekik vs. çekince karın kasın artıyor, diyet yapınca miden küçülüyor, sporla yaktığın yağı bünyeye geri almıyorsun.

Mesela kardiyo yapmadın, diyet yapmadın mekik çektin; orası kaslı oluyor, kas göbeğin öne pörtlemesini nispeten engelliyor; genelde düze yakın ama üstü yağlı bir göbekle karşı karşıya kalıyorsun.

Ya da kardiyo yaptın, diyet yaptın ama karın kaslarını güçlendirecek hiç bir şey yapmadın (gerçi kardiyo yaparken güçleniyor bir şekilde ama, afrikalılar gibi yaşadın diyelim) o 30 kilo 1.80 afrikalılar gibi göbeğin oluyor.

Bira göbeği denen olay genelde çok bira içe içe midenin genişlemesi. Zaten bira göbeği yumuş yumuş da olmuyor, davul gibi oluyor genelde. Buna referans olarak da fındık götlü, wrecking ball yutmuş gibi göbekli alman amcaları örnek verebiliriz.

Hani benim bilgim böyle. Vaktiyle tombiklikten fit görünüme sadece diyetle 1 senede geldim, ki diyet dediğim sağlıklı beslenmeydi. Sonra kardiyo + mekikle alt karın kasları hariç hepsini görünür hale getirdim; o da 8 ay sürdü. Bayağı korudum o görüntüyü, spor + diyeti bırakınca yavaş yavaş bozuldu ama hala o zamanki vücudun kaymağını yiyorum. Şimdi işte simit falan
Sosyal ağlarda paylaş

1.80 boyum var 115 kilyoum. daha önceden 130ları gördüm de askere gidince 25 kilo vermiştim. evlendik fln gene 115 e geldim. abi birinin bana gaz vermesi lazım çok sağlıksızım şu an 3 kat merdiven çıkamıyorum. nasıl yaparım şu işi, zorla da olsa yapmak istiyorum ya. nasıl veririm. 85 e inmek istiyorum abi ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...