Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Bende deneme imkanı buldum bu betada. gerçekten single player hissinden öte gidemedi benim için oyun. bir de ne diye combat text yok onu anlamış değilim. Ayarlara falan baya baktım inceledim ama göremedim ya da benim beceriksizliğim bulamadım. Açıkcası beni pek tatmin etmedi ama bir de oyun çıkınca bakmak lazım.

yine bütün umutlar kaldı wildstara :)
Sosyal ağlarda paylaş

open beta yapmazlarsa baya eğlenirim şahsen

exodous denen tip kim ya? böyle sanki yıllardır tanışıyormuşuz ve ben yazdığı şeyleri okuyup yanıt veriyormuşum gibi bir izlenime kapılmış sürekli bana hitaben şeyler yazıyor. adamın 10 postundan 9 tanesini ignore ediyorum hala bir ilgi toplama çabası içinde. beğenmiyorsan, sıkıldıysan bir [çıkış yap] tuşu uzağındasın. ne düşündüğün zerre umrumda değil, sana hitaben de yazmıyorum zaten.

kanuni'yi mi kıskanıyorsun napıyorsun anlamadım ki. bizim kanuniyle nereden baksan 5 yıl birbirimizi yemişliğimiz vardır, gizli sevişkenlerdeniz. triplere girme kendi kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

open beta yapmazlarsa baya eğlenirim şahsen

exodous denen tip kim ya? böyle sanki yıllardır tanışıyormuşuz ve ben yazdığı şeyleri okuyup yanıt veriyormuşum gibi bir izlenime kapılmış sürekli bana hitaben şeyler yazıyor. adamın 10 postundan 9 tanesini ignore ediyorum hala bir ilgi toplama çabası içinde. beğenmiyorsan, sıkıldıysan bir [çıkış yap] tuşu uzağındasın. ne düşündüğün zerre umrumda değil, sana hitaben de yazmıyorum zaten.

kanuni'yi mi kıskanıyorsun napıyorsun anlamadım ki. bizim kanuniyle nereden baksan 5 yıl birbirimizi yemişliğimiz vardır, gizli sevişkenlerdeniz. triplere girme kendi kendine.

Valla ben de senin için ilgi açlığı çekiyor yazacaktım ama okadar aşağılamak istemedim.

Evet, seni ve kanuni'yi öyle kıskanıyorum ki, bu forumda sadece ikinizin postlarını takip ediyorum.

Adamdaki ego kaf dağından büuüy. Nasıl bir mertebede hissediyorsa kendini, onu bir şekilde kıskanabileceğimi düşünüyor.

Egosu beyninden büyük olanlara acıyorum gerçektem.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

o çok zeki bi adam değil ya öyle hayatı çok kötü falan sanırım patiden çıkarmaya çalışıyor. ezik biraz sanırım normalde

Beni bir tek vingthor anladı.

Hayatım çok kötü gerçekten.

Üniversiten yeni mezun oldum. Hala ailemin eline bakıyorum. Parasızlıktan, hala onlarla yaşamak zorundayım. Evlenmek istiyorum ama parasızlık, işsizlik derken mümkün değil. Mutluluğu, burada geyik muhabbeti yaparak ve sürekli bilgisayarda oyun oynayarak bulmaya çalışıyorum. Kız arkadaşım olmadığı için, erkek arkadaşlarımla takılıyorum sürekli. Bu da beni git gite daha odun bir adam haline getiriyor. Gelecek kaygısı da cabası. Ne zaman işe gireceğim, ne zaman emekli olacağım belli değil.

Bütün bunların yanı sıra, bir de paticik'te sürekli aptallığım, cahilliğim yüzüme vurulunca inciniyorum.

Beni anlasanız böyle yapmazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...