reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 steam f2p olunca alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ben aldim sonra buradan etkilenip attim. ses etme. digital trash buldum firlattim icine kodu yaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Bende deneme imkanı buldum bu betada. gerçekten single player hissinden öte gidemedi benim için oyun. bir de ne diye combat text yok onu anlamış değilim. Ayarlara falan baya baktım inceledim ama göremedim ya da benim beceriksizliğim bulamadım. Açıkcası beni pek tatmin etmedi ama bir de oyun çıkınca bakmak lazım. yine bütün umutlar kaldı wildstara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi mapler çok büyük kocaman koş koş ben yoruldum ekran başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 combat text olmaması, skillerin çalışıp çalışmadığını anlayamamak falan. çok eğlenceli gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 stress beta dedigin full surumun 5 patch sonrasi olmali , sacmalik bu yaptiklari. stress betaya cagir sonrada oyunu boyle sun abv. addon lar bile yok. abvx2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ha full sürümünde var yani bu söylediklerimiz? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bingil harbi yeter ya... Her sayfada senin hate yazılarını görmekten bıktım. İyi güzel yazdın oyunun eleitirisini de, kabak tadı vermeye başladı artık. Tamam görevini yaptın. Gönül rahatlığıyla carbine'deki patronlarına gidip maaş çekini alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 darkbrolar var mı acaba ya, birde vampirlik filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Sparkcaster said: ha full sürümünde var yani bu söylediklerimiz? ok. ben ne biliyim abi. beta bu onu biliyorum hemde stress beta. surumu cikinca konusuruz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 stress beta oyunun cıkacağı halinin %99 aynısı değil mi ben mi yanlış biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 doğru biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Stress test Release Candidate olmayabilir. Bu tur testlerin tek amaci serverlarin yukun altinda nasil calistigini gormek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 2 ay var cikisa daha.. Open betasi %99 oluyor genelde.. Hatta surumden bi 3 ay sonrasi falan esas surum biliyoruz turun dertlerini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 zaten open beta yapmadan stress test yapıcaz ne demekse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 open beta yapmazlarsa baya eğlenirim şahsen exodous denen tip kim ya? böyle sanki yıllardır tanışıyormuşuz ve ben yazdığı şeyleri okuyup yanıt veriyormuşum gibi bir izlenime kapılmış sürekli bana hitaben şeyler yazıyor. adamın 10 postundan 9 tanesini ignore ediyorum hala bir ilgi toplama çabası içinde. beğenmiyorsan, sıkıldıysan bir [çıkış yap] tuşu uzağındasın. ne düşündüğün zerre umrumda değil, sana hitaben de yazmıyorum zaten. kanuni'yi mi kıskanıyorsun napıyorsun anlamadım ki. bizim kanuniyle nereden baksan 5 yıl birbirimizi yemişliğimiz vardır, gizli sevişkenlerdeniz. triplere girme kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 beta boyunca gördüğüm en iyi animasyon (1 - 8 level arası) npc rogue'ların diz üzerinden sekip, havada kesme hareketi yaparak karkaterimin arkasına geçmesiydi. gerisi baya leş animasyonların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Sparkcaster said: combat text olmaması combat text olmaması sana bişi hatırlatıyor mu kıvılcımatıcısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bingildak said: open beta yapmazlarsa baya eğlenirim şahsen exodous denen tip kim ya? böyle sanki yıllardır tanışıyormuşuz ve ben yazdığı şeyleri okuyup yanıt veriyormuşum gibi bir izlenime kapılmış sürekli bana hitaben şeyler yazıyor. adamın 10 postundan 9 tanesini ignore ediyorum hala bir ilgi toplama çabası içinde. beğenmiyorsan, sıkıldıysan bir [çıkış yap] tuşu uzağındasın. ne düşündüğün zerre umrumda değil, sana hitaben de yazmıyorum zaten. kanuni'yi mi kıskanıyorsun napıyorsun anlamadım ki. bizim kanuniyle nereden baksan 5 yıl birbirimizi yemişliğimiz vardır, gizli sevişkenlerdeniz. triplere girme kendi kendine. Valla ben de senin için ilgi açlığı çekiyor yazacaktım ama okadar aşağılamak istemedim. Evet, seni ve kanuni'yi öyle kıskanıyorum ki, bu forumda sadece ikinizin postlarını takip ediyorum. Adamdaki ego kaf dağından büuüy. Nasıl bir mertebede hissediyorsa kendini, onu bir şekilde kıskanabileceğimi düşünüyor. Egosu beyninden büyük olanlara acıyorum gerçektem. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hemen hakaretlere başvurulmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 o çok zeki bi adam değil ya öyle hayatı çok kötü falan sanırım patiden çıkarmaya çalışıyor. ezik biraz sanırım normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Aha aklı evvel de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Vingthor said: o çok zeki bi adam değil ya öyle hayatı çok kötü falan sanırım patiden çıkarmaya çalışıyor. ezik biraz sanırım normalde Beni bir tek vingthor anladı. Hayatım çok kötü gerçekten. Üniversiten yeni mezun oldum. Hala ailemin eline bakıyorum. Parasızlıktan, hala onlarla yaşamak zorundayım. Evlenmek istiyorum ama parasızlık, işsizlik derken mümkün değil. Mutluluğu, burada geyik muhabbeti yaparak ve sürekli bilgisayarda oyun oynayarak bulmaya çalışıyorum. Kız arkadaşım olmadığı için, erkek arkadaşlarımla takılıyorum sürekli. Bu da beni git gite daha odun bir adam haline getiriyor. Gelecek kaygısı da cabası. Ne zaman işe gireceğim, ne zaman emekli olacağım belli değil. Bütün bunların yanı sıra, bir de paticik'te sürekli aptallığım, cahilliğim yüzüme vurulunca inciniyorum. Beni anlasanız böyle yapmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Highwarlord/Field Marshall çarı olmayan konuşmasın piliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Grand Marshall bros WW@ ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar