Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben girmeyi basardimda zone degistiremiyorum loadingden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yahu hiç mi kimsede olmadı şu error 201 hatası? Orda dediği gibi Türkçe karakter ya da bilmemne de yok loginimde ama yine de aynı dosyaları kopyalayarak kurduğum 3 bilgisayarın ikisinde oyun canevar gibi çalışırken bi tanesinde hep bu hatayı veriyor, hatta login ekranında normalde yazması gereken announcement alanında da "could not retrieve announcement" yazıyor. Büyük ihtimalle sistemle alakalı bir durum ama internette bir sıkıntı yok, firewall falan da yok ama anlamadım gitti. Her bişe çalışırken bu çalışmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kapattım ben ya herhalde rekor mekor herkes yüklendi stress test için. Neyse son beta bir kez daha bakarız ne kadar ilerleme var, subs kalkmış mı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu oyunu savunanın zekasından şüphe ederim lan o derece kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yup rekor denemesi artik neyin rekoruysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi vuruş hissi neden o kadar kötü ya oyunda havayı kesiyosun sanki bi et kemik sesi geleydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 axedice said: Şu oyunun bana en büyük katkısı hd de gereksiz yer kaplayan bi sürü şeyi silmem oldu. Teşekkürler bethesda. http://collegeappwizard.com/wp-content/uploads/2012/06/new-wizard.png konunun en iyi mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Certhas said: bende yaklaşık 40 dakikadır girmeye çalışıyorum ancak olumlu bir sonuç almadım. sözde pvp deneyecektim ancak girmek mümkün olmadı. umarım beta bitmeden denerim. eh ben de bir saatir login'deyim, 72 saat otursa mıydım başında bilmiyorum ki lol. ama o kadar da sürüklemedi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 beta forumlarına feedback yapamıyoruz galiba 2 tane topic açtım silmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 axedice said: Şu oyunun bana en büyük katkısı hd de gereksiz yer kaplayan bi sürü şeyi silmem oldu. Teşekkürler bethesda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 hayır bir de login screen bütün gpu'yu yiyor, fullscreen bile fullscreen değil de barsız maximized. war thunder'ın da fps'ini düşürüyor acayip. nasıl mani olacağım anlamadım, başım şişti fan sesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 adaya gittik abomination kesilcek 3 saattir ordaymış millet summonlanmıyormuş. tamam daha da girmem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bugün logging in ekranını geçen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 geçemedim, kapadım artık. sonra denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Exodous said: Bugün logging in ekranını geçen oldu mu? ben geçtim ya. hatta baya çıkıp tekrardan girdim. çok uzun da sürmedi. dün daha uzun sürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Twitch linki mi verildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 arkadaşın yanında denedik oyunu, rezalet ya, hakkaten şu oyunu bu kadar şeyden sonra CE alacam üstüne de her ay 15€ bayılıcam diyenler kerzo titleını hakediyor. of çok kötü. hall of shame'e girer kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bugün de şevki ile beraber oynadık. birbirimizi uzun bir müddet göremedik bile. yok travel to player bilmemle. meh ya. zaten çok umudumuz da yoktu. review yazmaya bile gerek duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 redditte falan oyunu beğenenler olmuş inanılmaz lan, şu oyun oynadığım en kötü mmo. swtorun bokunu yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paralı neferlerdir o beğenenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yazik be. ne cektiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oha SWTOR'a bundan iyi denildi.. Locked pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Swtor cidden bundan iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yok swtor bundan kötü, tek iyi yanını war'dan çalmıştı swtor o da senaryolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 skyrim abi oyun işte hani add-on bölümü ıvır zıvır ilerde güzel solo play için questler ıvırlar zıvırlar koyarlarsa sürekli güncenlenen bir skyrim oynarız ama parayla olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar