Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Dört saatlik deneyimle yazayım.

Baştan söyleyeyim, hayatımda ilk kez elder scroll oyunu oynuyorum.

Oyun ne iyi ne kötü. Sıradan bir mmo. "İğrenç ya oynanmaz" sınıfında da değil, "Almazsam ölürüm" sınıfında da...

Ambians güzel, animasyonlar beni çok rahatsız etmedi, ortam, dünya çok güzel, sesler on üzerinden on falan filan.

MMO havasını henüz hissedemedim. Tek başına yapılıyor herşey. Dungeon, raid nasıl olur bilmem.

PvP'ye de bakmak lazım.

Sonuç: Bu paraya alıp oynanmaz. Keşke b2p olsaydı, gözümü bile kırpmadan 50-60 doları basardım.

Pazartesi wot yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterler çok emanet duruyorlar, animasyonlardan kaynaklı herhalde yürürken koşarken sanki bu dünyanın materiali değil başka bir düzlemde hareket ediyolar gibi.

Herhalde son betada bir kez daha bakarım biraz yol kat edebilirlerse emeğe saygı artı rep derim ama yinede 60 dolar veremem herhalde. 60 dolar lan dolar 2,50 olur zaten o zamana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

haklı...

wildstar'da iyice dank etti bana da bu olay. theme parkın kralını yapmış adamlar. her şeyiyle wowu günümüze uyarlamışlar, bir çok yenilik katmışlar. gel görki 1-2 saatten fazla oynatmıyor kendini çünkü artık theme park mmo devri benim için bitmiş.

albion online gibi full loot, delice sandbox işler dışında istedikleri kadar akıcı combat, animasyon, atmosfer, seslendirme bok püsür yapsınlar. sarmıyor adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iste yeni nesil oyuncular konsol mmorpg ye ac olanlar alir oyunu oynar , yeni ilk kez oynayanlar da sever muhtemelen. bizim icin gec artik theme park mmodan zevk alabilme olayi.

cok yogun bir sekilde gelmis gecmis en iyi urunlerden birisi ile yeterince yasadik zaten theme parki.

hala da her expansionda acip kasiyoruz. daha iyiside olamaz zaten oyun en az 16 senedir uretimde ve devamli genisliyor.

sigara gibi marlboroya vb alismissan cok zordur baskasina gecmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

DA2019 said:

Skyrim gibi combat i olursa crafting de aynı olursa bu oyun oynanır.

craftı bilmiyorum da combatın skyrimle pek alakası yok.

pvp yapmadım pve yaptım sadece de böyle combatta bi delay var resmen. akıcılıktan çok uzak.

aynen bende hissettim aynı şeyi. en son sanırım swtor'da hissetmiştim. aynı motor, aynı enzak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...