Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Dört saatlik deneyimle yazayım. Baştan söyleyeyim, hayatımda ilk kez elder scroll oyunu oynuyorum. Oyun ne iyi ne kötü. Sıradan bir mmo. "İğrenç ya oynanmaz" sınıfında da değil, "Almazsam ölürüm" sınıfında da... Ambians güzel, animasyonlar beni çok rahatsız etmedi, ortam, dünya çok güzel, sesler on üzerinden on falan filan. MMO havasını henüz hissedemedim. Tek başına yapılıyor herşey. Dungeon, raid nasıl olur bilmem. PvP'ye de bakmak lazım. Sonuç: Bu paraya alıp oynanmaz. Keşke b2p olsaydı, gözümü bile kırpmadan 50-60 doları basardım. Pazartesi wot yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Karakterler çok emanet duruyorlar, animasyonlardan kaynaklı herhalde yürürken koşarken sanki bu dünyanın materiali değil başka bir düzlemde hareket ediyolar gibi. Herhalde son betada bir kez daha bakarım biraz yol kat edebilirlerse emeğe saygı artı rep derim ama yinede 60 dolar veremem herhalde. 60 dolar lan dolar 2,50 olur zaten o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 DA2019 said: O diil de oyunla ilgili tüm olumlu mesajlara bakıyorum hepsi kanuni ye ait. :D emege saygi :P abi iste dunya guzel klasik theme park mmo.. wow dan sonra bu turde hangi mmo yu begendinizde surda 1 seneden fazla oynandi ? yok yani turu sevmiyorsunuz siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 haklı... wildstar'da iyice dank etti bana da bu olay. theme parkın kralını yapmış adamlar. her şeyiyle wowu günümüze uyarlamışlar, bir çok yenilik katmışlar. gel görki 1-2 saatten fazla oynatmıyor kendini çünkü artık theme park mmo devri benim için bitmiş. albion online gibi full loot, delice sandbox işler dışında istedikleri kadar akıcı combat, animasyon, atmosfer, seslendirme bok püsür yapsınlar. sarmıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Buda öyle olur ama malesef bununda heycan yaratan bir olayı yok, atmosfer güzel sesler ışıklar güzel gerisi bildiğimiz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Olm kafam güzel. Yazılanları okumadım. Kermit ce alırsa bana oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 alıcam abi tabikide sana bana kaana bıngıldağa sparka CE siz oynanmaz bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 21GB'ın 17'sini indirip, 80GB boş yer varken 30GB yer lazım hatası verip kapandı. Sonra yeniden indirmeye başladı. Bende kapadım. Bütün hafta sonu oyunu indirip Pazar işe gitmeden 2 saat girmek istemiyorum, videolarına bakarım. Böyle tırt sistem ömrümde görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Skyrim gibi combat i olursa crafting de aynı olursa bu oyun oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: alıcam abi tabikide sana bana kaana bıngıldağa sparka CE siz oynanmaz bu oyun Panpa bir numarasin öptüm kukundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ya iste yeni nesil oyuncular konsol mmorpg ye ac olanlar alir oyunu oynar , yeni ilk kez oynayanlar da sever muhtemelen. bizim icin gec artik theme park mmodan zevk alabilme olayi. cok yogun bir sekilde gelmis gecmis en iyi urunlerden birisi ile yeterince yasadik zaten theme parki. hala da her expansionda acip kasiyoruz. daha iyiside olamaz zaten oyun en az 16 senedir uretimde ve devamli genisliyor. sigara gibi marlboroya vb alismissan cok zordur baskasina gecmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 girmiyo lan oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 DA2019 said: Skyrim gibi combat i olursa crafting de aynı olursa bu oyun oynanır. craftı bilmiyorum da combatın skyrimle pek alakası yok. pvp yapmadım pve yaptım sadece de böyle combatta bi delay var resmen. akıcılıktan çok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben baya beğendim bu arada oyunu. tahminim betadan sonra daha kaliteli olur ve aldığı her parayı hakeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kaan git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 girebiliyor musunuz oyuna? bende loading ekranında kalıyor sonra hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Xenocide said: DA2019 said: Skyrim gibi combat i olursa crafting de aynı olursa bu oyun oynanır. craftı bilmiyorum da combatın skyrimle pek alakası yok. pvp yapmadım pve yaptım sadece de böyle combatta bi delay var resmen. akıcılıktan çok uzak. aynen bende hissettim aynı şeyi. en son sanırım swtor'da hissetmiştim. aynı motor, aynı enzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi insanlar bütün bir haftasonunu şimdi bu oyuna ayıracak dimi ? üzüldüm cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yani bütün haftasonumu buna ayırırım hevesiyle işten gelmiştim eve de, yazık olmuş resmen. yaşanan beklentiye yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 indiriym bakiyim dedim 22gb nothx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 questten cikabilsem oyniycamda quest elemani ekranimdan ayrilmiyor bir turlu bende hareket edemiyorum ahah.. beta diyelim silelim gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ekran kitlendiyse reloadui çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hmm thx deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahaha bakamiyorum cunku server gene maintanance e girmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kanuni said: questten cikabilsem oyniycamda quest elemani ekranimdan ayrilmiyor bir turlu bende hareket edemiyorum ahah.. beta diyelim silelim gitsin. partideyseniz travel to player yapınca da düzeliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar