reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 birde 60 dolar mmo için subs olsun tamam ama 60 dolar çok be abi. 30 dolar a 14 dolar subs olsa daha mantıklı olurdu yoklukta 1-2 ay ortam atmosfer inceden lore için oynanırdı ama şimdi gidip 150 lira vermek bilemiorum mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Denoran nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hele bir archage gelsinde mmo açlığımız gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Daha dur, PvP de millet keep'den keep'e kosacak zerg-train gibi...o zaman bak bu targeting/hitbox ve combat nasil kaos oluyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu arada breton açtım yeni karakter ama propheti kurtardıktan sonra ilk görev buglu npc gözükmedi. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 reampage said: barbu said: reampage said: hitboxlar fena büyük olmasa ben seviodum tam ama line of sight yok sanırım yani herif vuruşa başladı arkasına geçsende yiosun o vuruşu. hani konsolcu refleksleri esas alınmış o konuda, dodge dışında avoid etmenin yolu yok herhalde hit rangee girdiğin zaman ya aslında target mantığı var. biraz daha değişiği sadece. önündeki adamı gizlice targetlıyor gibi düşün. silah range indeysen vuruyor direk. kaçma yolları da gene parry, block vs olur. artı olarak dodge var işte, senin yaptıgın. abi target mantıgı var tamam ama herif 2 handi kaldırdı bunu görüp arkasına geçiosun adam sana doğru dönmesine gerek kalmadan küt diye otomatik vuruyor. yada ben mi öle anladım direk hedefe kitliyor yani vuruş başladığı andan itibaren karşı taraf ya parry ya dodge yapıcak. valla sırf denemek için büyüye bastım, castlerken havaya baktım, targetı vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 oyun korkunç kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi inanılmaz bir oyun. belkide erken çıktım biraz daha deneyeyim bir şans daha vereyim dedim tekrar girdim oyuna ve haketti bu şansı. CE alıyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi ilk loading ekranında takıldım. ssd'im ve ben 5 dakikadır bekliyoruz loading bitmesini. sizde de böyle oldu mu? çıksam şimdi kuyruk var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sparkcaster said: oyun korkunç kötü neyi kötü arkadaşım ? nerenle oynuyorsun sen oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hangisi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu arada 21gb yer açtım pcden rahatladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 gökalp niye bu kadar kötü trollsün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi belki saf biri çıkarda para verir ya sussana quest log okumayı seviyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 barbu said: abi ilk loading ekranında takıldım. ssd'im ve ben 5 dakikadır bekliyoruz loading bitmesini. sizde de böyle oldu mu? çıksam şimdi kuyruk var bir de. bekle 10 dk'a kadar yolu var, server trafficten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 girdi o mesajdan biraz sonra evet. ama yani ssd ile o kadar beklemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 diskle alakası yok çünkü, disk çalışmıyor o sırada zaten. sunucuyla alakalı birşey. quest'ler fena değil bu arada, beş tane fare öldür getir çıkmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Online Skyrim hissi alıyorum su aralar. Single player oyun ama ortamda koşturan tipler var extradan. Beni hayrete düşüren Hero Engine olmasına rağmen SWTOR dan kat be kat daha iyi durumda olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi collect journal of bravam diye bir görevde kaldım alakasız yerleri gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hakikaten performans mükemmel max ayarlarda bile, hayretler içerisindeyim. swtor'dan çok daha iyi görünüyor ama kasılmıyor şehirlerde hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: ben dusunup tasindim bi collecters edition daha aldim cunki oyun o kadar iyi Kanka o kadar ce aldın bana almadin ya alacağın olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 @SPARKCASTER VAY AK GUILDIMIZ SU AN 3 KISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 O diil de oyunla ilgili tüm olumlu mesajlara bakıyorum hepsi kanuni ye ait. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Oyun tamamen eye candy. Combat rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 The game is completely goz sekeri. Savasmak awful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar