Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 2004 de iste bi wow cikti kendi turunde iyi, sonrasnda malesef mmorpg yok oyle wow un uzerine tas koyabilen. 2004 oncesinde eve ,eq, uo, swg, ao, daoc vs daha bir kendine ozgu yapimlardi. wow ile beraber bunlarin en iyi yanlari bir araya toplanip ture yeni bir soluk getirme surecide bitmis oldu malesef. soluk getirmeye calisanlar wow un hizli ruzgarindan silindi gitti, sonrasinda major yapimcilarda wow benzeri oyun uretince sektore bu hale geldi. indilerden kucuk sirketlerden de oyun cikmiyor zaten. f2p ler zaten berbat.. bu yuzden ben fazla bir beklenti ile yanasmiyorum. nasil yaris oyunlarinda artik yeni bir sey sunulmuyorsa mmolar icinde (theme park) bu artik boyle benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hiç boşuna girme Deno, 18'den 25 dakikaya çıktı sıradaki sürem, şunu kapatıp yeniden açim bi dedim şimdi 46 dakika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 pozitif artan queue gibi bir acaip sistem olustu su anda. kaynak var deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 deno sunucu seçtirmedi, çoğunluk daggerfall covenant'ta açtı gördüğüm, biz oradayız en azından. kuyruk olayı kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 BlackRose said: Hiç boşuna girme Deno, 18'den 25 dakikaya çıktı sıradaki sürem, şunu kapatıp yeniden açim bi dedim şimdi 46 dakika :) 47 dakka, lel. kafa boşaltamicaz, anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 pff. oyundayken cıkayım. dizi mizi izleyim. sonra arkadasla oynarım dedim. bilsem afk bırakırdım. 47 dakika queue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 capul said: Şunu açar mısın az daha ? reampage said: bir ince age of conan dokusu var dendi mi ? texturelar atmosfer animasyonlar andıdı aocu gameplay değilde o hava var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 barbu said: pff. oyundayken cıkayım. dizi mizi izleyim. sonra arkadasla oynarım dedim. bilsem afk bırakırdım. 47 dakika queue afkde atıo abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 keşke aoc gameplay'ı olsa kombat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 35 dakka oldu birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aoc faciasından 100 kat rahat oynanıyor, neyse ki combat onun kadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yuh, ben de ilk önce girdim oynadım, çıktım az sonra devam ederim diye....40dk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 iyi mi sam kombat? beğendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hitboxlar fena büyük olmasa ben seviodum tam ama line of sight yok sanırım yani herif vuruşa başladı arkasına geçsende yiosun o vuruşu. hani konsolcu refleksleri esas alınmış o konuda, dodge dışında avoid etmenin yolu yok herhalde hit rangee girdiğin zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 öf 100kb/s bu ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 reampage said: hitboxlar fena büyük olmasa ben seviodum tam ama line of sight yok sanırım yani herif vuruşa başladı arkasına geçsende yiosun o vuruşu. hani konsolcu refleksleri esas alınmış o konuda, dodge dışında avoid etmenin yolu yok herhalde hit rangee girdiğin zaman ya aslında target mantığı var. biraz daha değişiği sadece. önündeki adamı gizlice targetlıyor gibi düşün. silah range indeysen vuruyor direk. kaçma yolları da gene parry, block vs olur. artı olarak dodge var işte, senin yaptıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 lol 45 dakkaydı 10 dakka önce, şimdi girebildim birden ? noluyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Evet ben de girdim aniden 40 küsür dakkayken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bingildak said: iyi mi sam kombat? beğendin mi? yok maalesef pek iyi değil ama mmo combat açmıyor beni artık single-player'a kıyasla. al birini vur ötekine genelde. biraz alışınca daha iyi. ama iyilik skalasında ortalarda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 barbu said: reampage said: hitboxlar fena büyük olmasa ben seviodum tam ama line of sight yok sanırım yani herif vuruşa başladı arkasına geçsende yiosun o vuruşu. hani konsolcu refleksleri esas alınmış o konuda, dodge dışında avoid etmenin yolu yok herhalde hit rangee girdiğin zaman ya aslında target mantığı var. biraz daha değişiği sadece. önündeki adamı gizlice targetlıyor gibi düşün. silah range indeysen vuruyor direk. kaçma yolları da gene parry, block vs olur. artı olarak dodge var işte, senin yaptıgın. abi target mantıgı var tamam ama herif 2 handi kaldırdı bunu görüp arkasına geçiosun adam sana doğru dönmesine gerek kalmadan küt diye otomatik vuruyor. yada ben mi öle anladım direk hedefe kitliyor yani vuruş başladığı andan itibaren karşı taraf ya parry ya dodge yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 oyun başında knockback kullanan moblardan defalarca rolla kaçtım, çatır çatır vurdu her seferinde knockback. parry işe yarıyordu bir tek. yürüyerek arkasına geçtiğimde de vuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yine wildstar a kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 wildstar'ın kombatı falan çok daha iyi ama vanilla-tier themepark olduğu için inanılmaz bayıyor leveling process. ben haftada 3 saat falan zor dayanıyorum. leveling çekilmesi gereken bir çileymiş gibi. benim themeparkla -artık- sevişmiyor olmamdan kaynaklanıyor büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 3 ayda biraz combat glitchlerini oturtsalar bire bir combatı zevkli olabilir ama şu hali ile ne yaptığını bilmeden savaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu motorla ne yaparlarsa yapsınlar, o kombat adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar