Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

2004 de iste bi wow cikti kendi turunde iyi, sonrasnda malesef mmorpg yok oyle wow un uzerine tas koyabilen.

2004 oncesinde eve ,eq, uo, swg, ao, daoc vs daha bir kendine ozgu yapimlardi. wow ile beraber bunlarin en iyi yanlari bir araya toplanip ture yeni bir soluk getirme surecide bitmis oldu malesef.

soluk getirmeye calisanlar wow un hizli ruzgarindan silindi gitti, sonrasinda major yapimcilarda wow benzeri oyun uretince sektore bu hale geldi.

indilerden kucuk sirketlerden de oyun cikmiyor zaten. f2p ler zaten berbat.. bu yuzden ben fazla bir beklenti ile yanasmiyorum.

nasil yaris oyunlarinda artik yeni bir sey sunulmuyorsa mmolar icinde (theme park) bu artik boyle benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

hitboxlar fena büyük olmasa ben seviodum tam ama line of sight yok sanırım yani herif vuruşa başladı arkasına geçsende yiosun o vuruşu.

hani konsolcu refleksleri esas alınmış o konuda, dodge dışında avoid etmenin yolu yok herhalde hit rangee girdiğin zaman

ya aslında target mantığı var. biraz daha değişiği sadece. önündeki adamı gizlice targetlıyor gibi düşün. silah range indeysen vuruyor direk. kaçma yolları da gene parry, block vs olur.

artı olarak dodge var işte, senin yaptıgın.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

reampage said:

hitboxlar fena büyük olmasa ben seviodum tam ama line of sight yok sanırım yani herif vuruşa başladı arkasına geçsende yiosun o vuruşu.

hani konsolcu refleksleri esas alınmış o konuda, dodge dışında avoid etmenin yolu yok herhalde hit rangee girdiğin zaman

ya aslında target mantığı var. biraz daha değişiği sadece. önündeki adamı gizlice targetlıyor gibi düşün. silah range indeysen vuruyor direk. kaçma yolları da gene parry, block vs olur.

artı olarak dodge var işte, senin yaptıgın.

abi target mantıgı var tamam ama herif 2 handi kaldırdı bunu görüp arkasına geçiosun adam sana doğru dönmesine gerek kalmadan küt diye otomatik vuruyor. yada ben mi öle anladım direk hedefe kitliyor yani vuruş başladığı andan itibaren karşı taraf ya parry ya dodge yapıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...