GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi arabalı,yarış olur,free roam olur,absürd görevler bile olabilir,gta dışında varmı önerebilceğiniz oyun Gta oynamaktan ciğerim soldu bu konuda skfoaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Grand Tantuni Auto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mafia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hiç oynamadım ama sanki saints row'u anlatmışsın farkında olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 evet oda var, güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Saints row the third(3) u oynamadiysan direk onunla basla. 1 ve 2. oyunlarin kapagindaki Gangsta konseptinden dolayi insanlar pek sicak bakmiyor. GTA'daki sacma gorevler halt etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mafia 2 oynadım ben gecenlerde, cok zevkli lan. Hic eski oyun diyip burun kıvırmayın, ben cok eglendim. Hikaye de fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Black-ice said: hiç oynamadım ama sanki saints row'u anlatmışsın farkında olmadan. ben bunu nası görmemişim dedim,gameplay izledim baya güzel gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mafia 2'nin neyi eski la yepyeni oyun, birincisi desen orrayt. Gta tarzında Mafya serisi veya Saints Row 3 olabilir 4 de iyi diyorlar oynamadım. Saints row 3 tam anlattığın oyun bu arada, genelde gta'da gezip tozup pislik yapmaktan oyunu bitirmeden sıkılan bir bünye olarak, SR3'ü sıkılmadan bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bu tarz sikko oyunları sevmesem de sırf Tony Montana uğruna Scarface'in oyununu oynamıştım. Zaman geçirtmişti. 2006 falan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 armegeddon yada öyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 saint's row 3-4 sleeping dogs godfather 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Far Cry 2,3 La Noire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 totemic said: Grand Tantuni Auto gta daki gibi tantuni ulaştırma görevi falanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Seru said: mafia 2'nin neyi eski la yepyeni oyun, birincisi desen orrayt. Gta tarzında Mafya serisi veya Saints Row 3 olabilir 4 de iyi diyorlar oynamadım. Saints row 3 tam anlattığın oyun bu arada, genelde gta'da gezip tozup pislik yapmaktan oyunu bitirmeden sıkılan bir bünye olarak, SR3'ü sıkılmadan bitirmiştim. 4 yıl olmus neredeyse. eski sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mafia 2 - eski felan deniyor ama her açıdan hala gideri var oyunun. Saint Row 3 - 4 ü de sonra oynayabilirsin zaten DLC niteliğinde Sleeping Dogs - Silah kullanmadığım ve combatlardan çok keyif aldığım bir oyun. Kesinlikle öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oynamadım ama watchdogs olabilir galiba sanırsam belki gibi geliyor. aslında la noire demeye gelmiştim ben de. edit: bi de araba denmiş, THE ARABA'lı oyunu bekliyoruz sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar