GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi arabalı,yarış olur,free roam olur,absürd görevler bile olabilir,gta dışında varmı önerebilceğiniz oyun Gta oynamaktan ciğerim soldu bu konuda skfoaskf
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hiç oynamadım ama sanki saints row'u anlatmışsın farkında olmadan.
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Saints row the third(3) u oynamadiysan direk onunla basla. 1 ve 2. oyunlarin kapagindaki Gangsta konseptinden dolayi insanlar pek sicak bakmiyor. GTA'daki sacma gorevler halt etmis.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mafia 2 oynadım ben gecenlerde, cok zevkli lan. Hic eski oyun diyip burun kıvırmayın, ben cok eglendim. Hikaye de fena degil.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Black-ice said: hiç oynamadım ama sanki saints row'u anlatmışsın farkında olmadan. ben bunu nası görmemişim dedim,gameplay izledim baya güzel gözüküyo
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mafia 2'nin neyi eski la yepyeni oyun, birincisi desen orrayt. Gta tarzında Mafya serisi veya Saints Row 3 olabilir 4 de iyi diyorlar oynamadım. Saints row 3 tam anlattığın oyun bu arada, genelde gta'da gezip tozup pislik yapmaktan oyunu bitirmeden sıkılan bir bünye olarak, SR3'ü sıkılmadan bitirmiştim.
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bu tarz sikko oyunları sevmesem de sırf Tony Montana uğruna Scarface'in oyununu oynamıştım. Zaman geçirtmişti. 2006 falan olsa gerek.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 saint's row 3-4 sleeping dogs godfather 2
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 totemic said: Grand Tantuni Auto gta daki gibi tantuni ulaştırma görevi falanda olur
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Seru said: mafia 2'nin neyi eski la yepyeni oyun, birincisi desen orrayt. Gta tarzında Mafya serisi veya Saints Row 3 olabilir 4 de iyi diyorlar oynamadım. Saints row 3 tam anlattığın oyun bu arada, genelde gta'da gezip tozup pislik yapmaktan oyunu bitirmeden sıkılan bir bünye olarak, SR3'ü sıkılmadan bitirmiştim. 4 yıl olmus neredeyse. eski sayılır.
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mafia 2 - eski felan deniyor ama her açıdan hala gideri var oyunun. Saint Row 3 - 4 ü de sonra oynayabilirsin zaten DLC niteliğinde Sleeping Dogs - Silah kullanmadığım ve combatlardan çok keyif aldığım bir oyun. Kesinlikle öneririm.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oynamadım ama watchdogs olabilir galiba sanırsam belki gibi geliyor. aslında la noire demeye gelmiştim ben de. edit: bi de araba denmiş, THE ARABA'lı oyunu bekliyoruz sdfa
Öne çıkan mesajlar