Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 CE gene insaflı görünüyor. 60$ voucher ile. http://www.youtube.com/watch?v=9K-DmoKy3xc şu nasıl bir scam'di esas, hatırladıkça sinirden gülüyorum ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Öbür konu içerisindeki, Hemen preorder etmekte fayda var derken? sorusunun burada da bulunması faydalı olur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aquila said: Daha kolayi var, almiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Son 80€mu Rus'a verdim sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 indirimli bundle falan bulan haber versin abi, 80 dolares çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 herkes önceden giriyosa önceden griş nasıl oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Qahlel said: ] Oyun 60 gün içerisinde çıkıyor. Hemen preorder etmekte fayda var. ne faydasi var bir daha anlatsana...oyun ciktiktan sonra, dilenmeyecekler sanki upgrade edition for 15$ cheep cheep diye. ayrica adamlar release tarihinden 3-5 gun once "release" etmis oluyorlar bu mantikla, eger f2p falan degilse bu, yada release sonrasi daha ucuz edition yoksa. ne faydasi var bir onu anlativer? hemen alalim hepimiz kacirmayalim bu sahane preorder ayricaligini. hemen! zenimax huzura yolculuk programi gibi..ucuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Pardon yanlış başlığa atmışım mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 yani gene 7/10 falan alir..ama o kadar yani. Ciddi kisilik bozuklugu var oyunda, Neyse topici kirletmiyim. ORDER NOW! CALL 555-SC4M-SKYRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bu ne lan p2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 başlığı açan ve yorum yapan adama üzüldüm lan. tam bir donanımhaber genci böyle ucuza alma yöntemi söylüyor falan. bi de eso yani reklamını yaptığı çok daha üzücü. 1 ay bile peak yapmıcak oyunda başarılar sana kardeş. bura ora değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kdmETzVEzAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 olm ya oyun tutarsa ya pişman olursak ya keşke 5 gün önce gireydik dersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 çaktırmadan oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ¢ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 paticik forumu genelde kullanmıyorum. nedeni ortada. herneyse, gene de bikaç şeyi açıklayım: 1- hemen alın meselesi: a) gmg'nin 3 şubat'a kadar indirim kodu var %25lik: E0VXS0-T1IEIV-CZHSPO. yani fırsat var. b) bazı yabancı fanforumlarında preaccess sürelerinin kısılacağı konusunda mesajlar okudum. bunu da preorder sayısıyla bağlantılı olarak söylemişlerdi. swtor'dan örnek verirsek, ilk preorder yapanlar hemen preaccess aldı. geri kalanları kısım kısım aldılar. bunla benzer bir preaccess dönemi olabilir. o yüzden preaccess'i en uzun kullanabilmek için en erken almakta fayda olabilir. c) dolar'ın ne olacağı belli değil. merkez-bankası faiz arttırımına gitti ama fed'in aldığı kararlar bunu etkisiz kılabilir. bekleyip, dolar 2.2-2.3 civarındayken almayıp, dolar 2.5 lira olunca alıp, kazıklanmak var. yani risk var beklemekte. d) f2p olacak diye bekliyorsanız, 2015'de görüşürüz. ben preaccess'i kaçırmak istemyenler için yazdım bu yazıyı. 2- eso a) ben oyunu ne önceden almayı ne de herhangi bir gelecekte oynamayı düşünüyorum. f2p olsa dahi ilgimi çekmiyor. sadece alacak bir arkadaşım vardı. ona yardım amaçlı fiyat araştırması yaptım. sonra bunu paylaştım. gerisi beni ilgilendirmiyor. b) oyunda micro-transaction olması, p2p oyun için saçma geliyo. 200 milyon dolar harcamışlar. bence batacak. ama skyrim hayranı çok. belki kurtarırlar. ama star wars bile kaldıramadı bunu. elder scrolls desen kim anlar. c) oyunun ırk-ve-alliance meselesini çok büyütüp sonradan preorder edenlere bunu kaldırmalarını anlamadım. anlayan anlatsın. 3- troller: a) paticik'e uzun süredir girmememin ana nedeni. her başlıkta çok gereksiz mesajlar var. misal bu başlık. 3 sayfa olmuş. 2-3 mesaj dışında gerisi çöp. ama mod/yönetim yok. b) tek dertleri kendilerine cevap verilmesine çalışmak. cevap vermeye tenezzül etmediğim gibi, 1. troll mesajlarından sonra daha sonraki mesajlarını ignore'a aldığımdan görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 qahlol uzun uzun yazmışsında kimse okumaz. oyun patlar bu arada, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 www.ciddipaticik.com diye domain alın ciddi konuları orda konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 star wars wow'u geçicek diyen 3-5 arkadaşım hala iddaa borçlular bana para kazanmaya çalışıyorlar. eso? not even close. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Seri üretim olsaydık "oyun tuttu, tutmadı" tartışması anlamlı olurdu. Herkesi kendimiz gibi sanmasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu green man gamingden oyunu alacaktım %20 indirimli vazgeçtim, şimdi euro olmuş? Uyandı mı elemanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bütün oyunlar euro olmuş bizim için. AB geyiği girmeden geçirmişler mi bizi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Origin de böyle de steam uyanmadı daha allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 evet ama vpn ile alınabilir herhalde. ben kayıt olurken bile vpn ile kayıt olup, residence'ı US seçtim. aylık ödersem euro ödemek istemediğim için. tek client var, ip block falan yok ama ödeme alırken eu/$ diye almalarına kıl oluyorum. swtor o bakımdan iyiydi herkes aynı parayı veriyordu. en son ffxiv'de şöyleydi. oyun eu ise subs'ı euro ödüyordun, us ise $ ile. bunu bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır. amazonda falan indirim olursa alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 İşlerine gelince EU bölgesi oluyoruz zaten :) ilk AO da başıma gelmişti çat diye EU ya geçirdiler durup dururken. Ne alaka dedim , politika gak guk dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar