Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS -2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Miiverse postu atmak için 10dk uğraştım demin, banlı kelime var postta diye reddetti paso, tek tek onu çıkar bunu çıkar. Banlı kelime neymiş peki?

God

god knows yazdırmadı nintendo, cidden pes yani oksijen giriyor da ne oluyorsa sonrasında bu adamlara.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ne guzel lan, begendim ben :)

O degil de, bir yil sonra elime geri aldim DS'i, hala memnunum aldigima. Bravely Default oynuyorum simdi. Bir de markete bir suru oyun gelmis, SRPG'ler, JRPG'ler de var. Yeni Shantae bile gelmis, kimse de haber vermemis :)

Oynanicak oyun listesinde hala Bravely Second, SMT IV, The MIllenium Girl ve Virtue's Last Reward var; satin alinmis ve yuklenmis. Watch List de oyun dolu. Eski DS kadar zengin degil belki ama memnunum hala.

Bir de Mercenaries Saga 2 diye bir oyun aldim 4 Euro'ya dun. Epey iyi bir SRPG. Indie tamamen, yani yapimdan filan belli bu. Konu generic ama kombat iyi olmus epey. Ucuz zaten, indirimdeydi dun, alin derim.
Mesaj tarihi:
fft ve tactics ogre'a benziyor evet, (hoş gerçi onları aynı fiyata alabiliyorsunuz ve ışık yılı ötesi daha iyiler, onları oynayın oynamadıysanız) ben de alacağım indirimi bitmeden sanırım. fiyatı zaten iki tane fe fates dlc haritasından ucuz.

fire emblem ve bravely serisi haricinde süper pişmanım, onların da devam oyunlarını o kadar ağır sansürlediler ki hepten nefret ettirdiler şirketten. smt4 hayalkırıklığı oldu, pokemon x/y var bir tek yukarıdakilere ek oynadığım. (üzmedi ama fiyatını da haketmedi benim açımdan) oyun yok resmen parasını hakeden. çöp olsa 45€ standart fiyat ve ASLA indirim gelmiyor ne eshop ne amazon'da. 5 yıllık oyunlar hala aynı fiyatta, şaka gibi. resmen ölü geçti bu nesil.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bir de Mercenaries Saga 2 diye bir oyun aldim 4 Euro'ya dun. Epey iyi bir SRPG. Indie tamamen, yani yapimdan filan belli bu. Konu generic ama kombat iyi olmus epey. Ucuz zaten, indirimdeydi dun, alin derim.

mercenaries saga 3 de çıkmış ve 6€, hoşuna gittiyse haberin olsun diye alıntıladım. ;)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sagol, alirim bunu.

3DS Nintendo askimi oldurdu benim bile ama. Yeni konsolu alir miyim bilmiyorum. Buyuk ihtimalle cikan oyunlar icin 1-2 sene beklerim once. Normal DS'nin efsaneligine erisemez ama hic bir el konsolu artik sanirim. iPad gaming alacak bu el konsollarinin yerini bence tamamen.
Mesaj tarihi:
japonca bilip jp region oyunları alabilsek bu kadar kuraklık çekmeyeceğiz sevdiğimiz türlerde herhalde ama japon olmayan herkes için sıkıntılı maalesef. zaten nadirleşen niche türler iyice yılda bir seviyesine iniyor neredeyse.

switch'in launch setup'ta ps4'teki disgaea 5 portu hariç srpg yok, onun durumu bundan bile kötü olabilir bu gidişle.
Mesaj tarihi:
3ds de berbat bir giris yapti ama en basarili el konsolu nintendonun bence

tek sebebi ise kutuphane DS oyunlari ile beraber eziyor :P homebrew vs muhabbetine girmiyorum sayesinde 3ds ile ask tazeliyorum :3
Mesaj tarihi:
baya oldu cikali biraz daha bekle switch al derim ben
oyunlar olarak guzel oyunlar var ama senin zevkine hitap edermi bilemedim
Genelde oyun olarak, zelda, mario,pokemon,monster hunter, fire emblem falan tarzi oyunlar var.
Mesaj tarihi:
new almanın da pek bir esprisi yok, ama switch, 3ds'e alternatif olmayacak.

normal 3ds xl alabilirsin pokemon, mario veya oldschool jrpg seviyorsan. Sevmiyorsan zaten nintendoyla işin ne? El konsolu lazımsa vita al o durumda
Mesaj tarihi:
Super Mario World'u cok severek oynamistim. Sunu gorunce alma istegi oldu;

http://assets2.ignimgs.com/2016/10/22/71sx6djya4lsl1500jpg-f9af25_765w.jpg

JRPG de oynarim diye dusunuyorum, daha onceden butce ayirip alma imkanim olmadi nintendo'dan bir sey.
Mesaj tarihi:
^yup

Analog sticki parçaladıktan sonra alete daha yatırım yapasım kalmadığımdan gözümü karartıp araştırtıydım bende, şu guide a https://3ds.guide/ rastladım, zerre bilgim olmadan madde madde takip edip kurdum.
Malum kısım zor olur diye düşünüyordum ama adamlar resmen aletin içine program kurmuş indirmek için, internetten güvenli linkdir budur uğraşmıyorsun heh.

Kurulum konusunda takıldığınız bi yer olursa pm den yardımcı olabilirim.
Mesaj tarihi:
normalde kitlerdimde son donemde nintendo konusundaki politikam heleki turkiyedeki oyunculari terk etiklerinden beri BETER OLSUNLAR duzeyinde oldugundan link filan paylasmadiginiz surece np :P

mantigida soyliyim

bu salaklar eshop purchaselari alet uzerinden atamis duzgun bir account altyapisi yaratamadiklarindan releasede, buda su demek, nintendoda her urun satin aldiginizda makinaniza hardware ID bir ticket yukliyor programcik gibi

meali:

yeryuzundeki en ucuk korsan utopyasi, ticket sayesinde torrentmis, crackmis vs vs data paylasimi olmadan direk nintendo serverlarindan cekiyor korsanlar oyunu ve nintendonun bunu takip etme sansi yok lol

gerizekalilar
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

tuvaletimi ds lite'ta nes snes neogeo vs oyunları oynamadan yapamıyorum.

3ds alsam, emulator işini kolay çözebiliyor muyuz?

(:P) hayirdir abi kabiz oldun da beni anca 3ds sıcırtır mi diyorsun..(:P)
  • Yeni Oluştur...