Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanımhaber

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

olm hepinizin yemeksepetinden joker indirime tıklama screenshotları elimde.

joker + enpara ile 15 tl ye 3 orta pizza çakmıştım.

pontipati ; hacıt o üçgen olayına ben de aşırı takıldım da sonradan büfecidir filan dedim. 3-5 tane alıcak adamın uyguna geliyor mu diyip alması gerçekten ütopik, şakadır yani .sdfdsg

eedit : 200 tl alt limitli 50 tl indirim kodu aldım markafoni den. 6 tl ye.

elemanlar etrafta bir indirim, kampanya olunca direk yığılıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

araba forumları daha mı iyi? girin bi vw forumuna, negatif bir şey yazın, adresinizi bulup döverler. heriflerde çok garip bi fanboyluk var. hani çocuklar böyle babasının arabasını sahiplenip laf söyletmez kavga ederler ya aralarında aynı öyle. 'polo dsg kullanıyorum arıza yaptı' desen 'KÖTÜ KULLANMIŞSIN ONU TRAFİKTE BOŞA ALICAN VİTES ATARKEN BEKLİCEN ÇOK ISINIRSA KENARA ÇEKİCEN ÜFLÜYCEN SENİN HATAN DOĞUŞ HOTO NE YAPSIN VOSVOGEN NE YAPSIN DÜNYANIN EN İYİ BİRİNCİ ARABASI SEÇİLDİ EN SAĞLAMI BU HEM ISTANBULDA ÇOK TIRAFİK VAR VOSVOGENİN SUÇU YOK ALMANYAYA GÖRE YAPMIŞLAR ARABAYI İSTANBULDA ÇOK YOKUŞ VAR ŞANSIMAN ISINIYOR' tadında cevaplar alacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar lanet olsun dedim çıktım. hala iyi bölümleri var ama araç ve pc donanım gibi bilgi gerektiren konular

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef.

KidLazer said:

eski DH'ciyim
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar lanet olsun dedim çıktım. hala iyi bölümleri var ama araç ve pc donanım gibi bilgi gerektiren konular

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu

KidLazer said:

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef.

KidLazer said:

eski DH'ciyim

bende eskiden limon satıyodum, eski limoncuyum
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

Mc_Lovin said:

KidLazer said:

KidLazer said:

KidLazer said:

KidLazer said:

KidLazer said:

eski DH'ciyim malesef.

KidLazer said:

eski DH'ciyim

bende eskiden limon satıyodum, eski limoncuyum

çok kasmışın olmamış :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...