senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 mantalite kucuk olunca, yaptiklari hesaplar da ufak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Dev bir tüketici kültürü gelişiyor yeni jenerasyonlarda.Ekran kartı alırken yaptıkları pazarlığı cipse çikolataya da yapmaya başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Esh said: olm hepinizin yemeksepetinden joker indirime tıklama screenshotları elimde. joker + enpara ile 15 tl ye 3 orta pizza çakmıştım. pontipati ; hacıt o üçgen olayına ben de aşırı takıldım da sonradan büfecidir filan dedim. 3-5 tane alıcak adamın uyguna geliyor mu diyip alması gerçekten ütopik, şakadır yani .sdfdsg eedit : 200 tl alt limitli 50 tl indirim kodu aldım markafoni den. 6 tl ye. elemanlar etrafta bir indirim, kampanya olunca direk yığılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bim toptan satış yapıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Liseli ve babadan hafta da 5-10 tl alan biriysen yapacaksın öyle hesapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 büfeci adam niye bimden alsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Esh said: olm hepinizin yemeksepetinden joker indirime tıklama screenshotları elimde. güzel bi restorandan çıksa bende tıklarımda bok gibi yerlerden çıkıyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Sıcak fırsatlar, konu dışı, oyun, donanım ve ikinci el gibi bölümler hakikaten leş.. Araba, ev elektroniği gibi yaş ortalamasının yüksek olduğu forumlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 araba forumları daha mı iyi? girin bi vw forumuna, negatif bir şey yazın, adresinizi bulup döverler. heriflerde çok garip bi fanboyluk var. hani çocuklar böyle babasının arabasını sahiplenip laf söyletmez kavga ederler ya aralarında aynı öyle. 'polo dsg kullanıyorum arıza yaptı' desen 'KÖTÜ KULLANMIŞSIN ONU TRAFİKTE BOŞA ALICAN VİTES ATARKEN BEKLİCEN ÇOK ISINIRSA KENARA ÇEKİCEN ÜFLÜYCEN SENİN HATAN DOĞUŞ HOTO NE YAPSIN VOSVOGEN NE YAPSIN DÜNYANIN EN İYİ BİRİNCİ ARABASI SEÇİLDİ EN SAĞLAMI BU HEM ISTANBULDA ÇOK TIRAFİK VAR VOSVOGENİN SUÇU YOK ALMANYAYA GÖRE YAPMIŞLAR ARABAYI İSTANBULDA ÇOK YOKUŞ VAR ŞANSIMAN ISINIYOR' tadında cevaplar alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Esh said: amma eleştirdiniz lan. sanki burası ultra elit forum. yalnızca elit beyler girmiyo mu ? hani ibneli forumduk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kermit said: Esh said: olm hepinizin yemeksepetinden joker indirime tıklama screenshotları elimde. güzel bi restorandan çıksa bende tıklarımda bok gibi yerlerden çıkıyo abi çiköfte çıkıyor paso ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Ya cigkofte yada tost yapan yerler sicarim ben boyle yemege yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bir ara millet imzaya wow charini yazıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "Aralik ayinda ne tobleron yemistik haaa." Yoruma gel. Adamlar sıkı takipçisi BİM'in. Fiyatlar düştümü abanıyorlar cipse çikolataya. adasdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 PAKETİN AÇILMASINA DEĞİL FİŞE BAKIYORLAR DEĞİŞİM YA DA İADE YAPABİLİRSİNİZ HATTA BEN TEREYAĞINI KULANDIKTAN SONRA MENNUN KALMADIM 3 DEFA DEĞİŞTİRDİN SONRA İADE ALDILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar lanet olsun dedim çıktım. hala iyi bölümleri var ama araç ve pc donanım gibi bilgi gerektiren konular KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. KidLazer said: eski DH'ciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mc_Lovin said: KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar lanet olsun dedim çıktım. hala iyi bölümleri var ama araç ve pc donanım gibi bilgi gerektiren konular KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. KidLazer said: eski DH'ciyim bende eskiden limon satıyodum, eski limoncuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kermitin postu aklıma bir fikir getirdi. tost arasına çiğ köfte koyup üzerine salça yerine nar erkişisi sürsek? diyarbakırda sıtarbaks gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 nasıl mide var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 yalnız tost+çiğköfte güzel giderdi şimdi acıktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ben pilava ketçap sıkıp yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 mesela bir arkadaşım vardı tereyağlı ekmeğe yumurta sarısı(kayısı kıvamında) sürüp tuzluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sabah bi tabak sucuklu yumurtayı yere döktüm içim acıdı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 GONDARCENGIZ said: Mc_Lovin said: KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar lanet olsun dedim çıktım. hala iyi bölümleri var ama araç ve pc donanım gibi bilgi gerektiren konular KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu taki kınaytçı bebeler gelene kadar KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum aynı bura gibi muhabbet dönüyodu KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. eskiden baya iyiydi forum KidLazer said: eski DH'ciyim malesef. KidLazer said: eski DH'ciyim bende eskiden limon satıyodum, eski limoncuyum çok kasmışın olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Esh said: amma eleştirdiniz lan. sanki burası ultra elit forum. sen de amma ezmişsin. yemeksepetinden joker kovalamakla BİM sıcak fırsatlarını kovalamak arasında sosyoekonomik uçurum var sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar