Narius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Hunter oyunun en gerizekalı şeyi hiçbirşey yapmasa hero powerla eskitiyor. Hele turn 1 leper gnome falan çıkıp animal companionla boar çıkarsa hpnizin yarısı gidiyor daha başta. Ucuz deck olduğu içinde rank 15 te gelen hunterda aynı rank 5 te gelen de. Oyun zaten kompleks değil ama hunter daha bir moronik olduğundan adamın yapması gereken birşey de yok. Mümkün olduğu kadar minionları silahla değil spelle indirmeye çalışın silahla kafasına vurun. Unleash geleceğini hissettiğinizde fazla minion koymayın elinizde tutun varsa tauntlu koyun. Unleashle iki kart falan çekmeye zorlarsanız tıkanabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Benim Blizzard oyunlarındaki MMR'ım çok saçma bir şekilde yüksek zaten, Starcraft'ta 3 sezon oynamadığım halde reset yiyen mmr unranked 3v3 attığımda karşıya 2 GM geliyor, hearthstone'da win streak'i yakaladığım an ben 17 rank iken 13 rank rakip geliyor sonra gel de küfür etme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Ha bu arada ben de beğenmediğiniz hunterlardan biri ile geçiyorum 17-19 ve 10-12 aralıklarını. Mevcut shaman ve mage decklerimle çok zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 arenada aggro geliyosa ve yeniyosa ya o çok şanslı ya sen çok sanssız/kötü deck pickleyen bi adamsın aggroo deckeler arenada picklemek için çok sepecific kartlar istiyo bu kartlarda genelde normal şartlarda kötü olan kartlar murlocklar felan gibi ha constructed diyosan o ayrı orda rank 1 e kadar hep aggroo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 inyormaynd said: Benim Blizzard oyunlarındaki MMR'ım çok saçma bir şekilde yüksek zaten, Starcraft'ta 3 sezon oynamadığım halde reset yiyen mmr unranked 3v3 attığımda karşıya 2 GM geliyor, hearthstone'da win streak'i yakaladığım an ben 17 rank iken 13 rank rakip geliyor sonra gel de küfür etme.... rank 17 ve 13 arası çok farklı değil 22 17 arası zor orda çok farmlayan olduğundan ona bakarsan level 22 de legendaryli warrior gelmişti bana alex attı ben çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Narius said: Mümkün olduğu kadar minionları silahla değil spelle indirmeye çalışın silahla kafasına vurun. Unleash geleceğini hissettiğinizde fazla minion koymayın elinizde tutun varsa tauntlu koyun. Unleashle iki kart falan çekmeye zorlarsanız tıkanabiliyorlar. huntera karşı en önemli şey board kontrolü sağlarken abartmamak 3 tane creature optimal sayı gerekiyosa 1 canlı creatureları öldürmek bile mantıklı adama bi tane fazla kart ceçtirip 2/1 hatta 3 /1 fazladan bi creature vermek yerine 2 kartınız olsun masada daha iyi bunlardan yuksek canlı olanda tauntlu olursa yeterli oluyo hunterın dediğin gibi güzel yanı ucuzluğu ve oynama kolaylığı yoksa proda oynanan bi deck değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hunter'a karşı yerde 2 kart tutarsan sürekli multi shot yiyosun, ben tek kart tutmaya çalışıyorum sürekli, ozaman ne akbaba çıkarabiliyo ne hound ne de multi shot atabiliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 tek kartlada board kontrol çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Multishot kullanmıyorlar. Koyduğunuz miniona göre 2 ya da 3 yeterli oyuna göre değişiyor zaten mühim olan göz göre göre adam 4 manadayken ya da gelirken argent squire ya da totem tarzı şeyler koymamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 4 mala ekektif değil aslında 5 6 arası tehlikeli starving buzzard 2 mana unleash 2 mana en az bi tane wolf olmazsa bence kartlar boşa gitmiş sayılıyo combonun tek amacı kart çekmek olmalı en azından boardıda biraz temizlemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abi işte tek kombo gördüm şimdiye kadar hantırdan. starving+hounds bu kadar. bide işte +1 veren wolfu açıyo. hehehe şu trap var bitane bide o var çok iyi kartı. e bu mu yani? beyinsiz olsan oynarsın zaten dümdüz giriyosun ve bir warrior falan gibi zevklide değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 dedim ve oyuna girdim. hunter dominance questi geldi. EEEEEEEYH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 snake trap koyarsan bi de o combo'nun üstüne tadından yenmiyor.. zibilyon tane kart ile zaten diger combo'lar otomatik geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bu arada 14-15-16 arası sanırım yüzde 50 aggro warriorlardan oluşuyor. ya warrior ya hunter ya priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Narius said: Multishot kullanmıyorlar. Koyduğunuz miniona göre 2 ya da 3 yeterli oyuna göre değişiyor zaten mühim olan göz göre göre adam 4 manadayken ya da gelirken argent squire ya da totem tarzı şeyler koymamak. Bugün 3 farklı karşıma gelen Hunter'ların hepsi multi-shot kullanıyorlardı. İkisinde de explosive shot vardı ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Bu arena'da benim cünüplüğümden böyle olmuş olabilir son maçı oynamadım zaten direk retire ettim sinirden. Bilmiyorum pick'lerim gayet iyiydi doğrusu. Kripp'i çok izliyorum zaten onun mantığı ile gittim fakat aggro-vari deck'ler gelince yemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Arenaysa kullanırlar constructed 70 iq huntard decklerinde yok multishot explosive falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hah söylemek istediğim şey tam olarak oydu 70 iq huntard. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Hunterlar multishot kullanmıyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Aceace said: Hunterlar multishot kullanmıyo ki? Bugün bana gelen hunter'lar kullanıyorlardı. (constructed'ta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Btw burası çok şişti; http://forum.paticik.com/read.php?35,7553325 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Arena'da diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 http://www.twitch.tv/ek0p Ekop şu an Hunter oynuyor millet decklist istemedekten delirdi. Ekop da vermiyor "Tembel olmayın sayın ameka diyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ya bu questleri botlara karşı oynasam olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Vingthor said: ya bu questleri botlara karşı oynasam olmuyo mu? Ranked, unranked ve/veya arena'da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar