inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 5 adet var zaten. Biri legend diğerleri de paylaştırılmış rank'lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 BonePART said: abi gadgetzanın ekmeğini yemek icin preperation backstab felan gibi sıfır manalı speller lazım yane 10 manaya kadar gadgetzan tutuyosan zaten sıcıslamısın demek 6 7 manada 3 4 kart treadelemen lazım derken arena yaptım çok güzel bi mage deck geldi bala 10-3 yaptım packten 2.gadgetzan geldi ehuhehe. ya diyorum işte direk 5 mana atınca conceal yapmak lazım di mi, onu bilmiyorum işte tam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 inyormaynd said: 5 adet var zaten. Biri legend diğerleri de paylaştırılmış rank'lara. 2 tane yok mu? Biri season card'ı, 20'ye gelen herkes için. Biri de legend card back'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 İlk açıklarında daha fazla göstermişlerdi diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Az önce elimde son kalan kart Alextrasza ve Ice Block aktif iken bir turn daha bekleyeyim derken fatigue yüzünden kazanacağım oyunu kaybettim. Görünen o ki, Ice Block fatigue damage ile gelen kill blow'u engellemiyor. Kesin bilgi, yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 inyormaynd said: İlk açıklarında daha fazla göstermişlerdi diye hatırlıyorum ben. İşte her sezon eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Dün 13'e çok rahat çıktım ama ondan sonra 16 sıfır yıldıza kadar düştüm. Hunter ve Druid'e karşı oynamaktan midem bulandı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Hunter, druid, warlock'lu rush destelerinden nefret ediyorum. Direk anti rush destesi yaptım paladinle, taunt'lu, bol heal'lı, aoe'li falan. Üstüne de normalde 5-6 saniyede turu oynayıp bitirirken, böyle rush destesi geldimi son 10 snye kadar bekleyip adamı hasta etmeye oynuyorum. Çoğu 7-8 manada çıkıyor çünkü adamın amacı zaten yensede yenilsede hızlı hızlı bitirmek oyunu. Heralde her 5 rusha karşı 4 galibiyet falan alıyorum, kontrol desteleri gelince oran tam tersine dönüyor ama olsun, o iğrenç rush desteliler sinir olsunda herşeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Druid kadar leş ve pislik bir şey yok. Paso taunt taunt taunt bir silence gene taunt taunt. Bir de turn 3-4'te süreleri dolana kadar düşünmüyorlar mı deliriyorum. Yapacakları iki hamle var max. kukuman kuşu gibi düşünüp düşünüp duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 druid aldım arenada, ne taunt geldi ne starfall ne o 4 çizip 1 çiziktiren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 arenaya girince kart seçtikten sonra 3 hak bitene kadar başka kart ve hero seçemiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 alamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Somon said: o 4 çizip 1 çiziktiren :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Masakari said: arenaya girince kart seçtikten sonra 3 hak bitene kadar başka kart ve hero seçemiyoruz değil mi? retire edip sonlandırabilirsin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 abi rank 19 basladım aba back cover felan vermedi napcam 21 e dusup tekra rmı yukseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 sezon sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 1 haftadır falan girmiyordum, demin girip iki oyun atayım dedim. ilk oyun yenildim, ikinci oyunda saçma sapan bir şekilde 4. turda kaldı öyle oyun, hareketler görünmüyor tur geçmiyor vs. kapatıp açayım dedim, sıraya girdikten 5*10 saniye sonra disconnected diyip kapanıyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Odeon said: Somon said: o 4 çizip 1 çiziktiren :D bugun bir oyunda 3 tane yedim ya 4 cizip 1 çizdirenden ve mlsf 5 çizip 2 çizdirdi. Üstüne starfall ile sıvadı 2 tanede agac gelmiş pezevenk'e 2 draw - 2draw yaptı ne kart bitiyor ne damage adam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 heartstone oynanmıyor kapalı mı serverlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 aynen ya bende giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ¨¨ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selamlar yeni baslayacagim Bakim varmis . tecrubeli arkadaslarin ne kadar surecegi hakkinda tahmini var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bliz tecrübelisinin cevabı: bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 beyler gold hilesi buldum özele qH€l1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ehihiehieiheih Ladderdaki Zoo-Warlock ve Hunterlara karşı oto-win alıyorum. Harika bir duygu :D En son ne zaman bir huntera karşı yenildiğimi hatırlamıyorum bile artık :D Çok güzel bir duygu. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar