Zikko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 pyro çok efsane şuan için, inanılmaz işe yarıyor bu haliyle bile 10. raund'a kadar ne var ne yok giriyorum adama eğer 10. raund sonunda elime pyro gelirse direk iniyor :) 18'den rank 13 oldum sayesinde
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Sen o şekilde oynayınca adamında senin ne yaptığını anladığını biliyorsun değil mi.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Zikko said: pyro çok efsane şuan için, inanılmaz işe yarıyor bu haliyle bile 10. raund'a kadar ne var ne yok giriyorum adama eğer 10. raund sonunda elime pyro gelirse direk iniyor :) 18'den rank 13 oldum sayesinde şu çok inanılmaz bi taktikmiş lan vay anasını hi,ç düşünmedim
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 anlaması durumu değiştirmiyor ki, spell'leri direkt olarak taunt üzerinden adama atabiliyosun, ama komik bir olay oldu mesela dün elimde pyro yoktu ve 10. raund'a adamı 8 hp ile soktum well played dediğimde adam kendisini patlattı :) bu arada oyuna yeni başladım heycanımı mazur görün :)
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Zikko said: kendisini patlattı asjfhalskf.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ne kadar matematik bilmeyen adam varsa toplanmış. 200 kere yazı tura atsan 160 kere yazı gelse 40 kere tura gelse. yazı gelme ihtimali tura'dan fazla mi diyeceksin yani ?? lol
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 kardes o matematik degil, istatistik.
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 olasılık ne zamandan beri istatistik konusu oldu?
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 shdufhaush bu arada o istatistik olayının da sonu yok.... 10 milyar kere atıldığında yazı tura, 8 milyar tura 2 milyar yazı geliyorsa, bir sıkıntı vardır yani, sonsuza vardığında %50 olur demek pek kolay değil bence böle bi durumda. ha hearthstone'da 300-500 kere bakıp sonra da "bu kart bozuk, daha çok 5/5 yapıyor" demek abes, o ayrı. max diyebileceğin şey "ben şanssızım"
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 %50 olasılık çok yüksek bir olasılık bu sebeple 3-5 oyunda öyle gelmesi gayet normal bişey nat pagle 4 el üst üste çektirmemişti artosis'e bu %50 olduğu gerçeğini değiştirmiyor gözyaşlarınızı silin ve oyuna odaklanın
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 aquila said: kardes o matematik degil, istatistik. ben demeden biri çökertmiş şükrüyü çamlığa istatistik değil olasılık lan o
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Şanssız da değil, sadece karşı tarafın yaşadığı olumsuz ya da kendi yaşadığı olumlu olayları algılayıp; bunları karşı olumlu / kendi olumsuz durumlarıyla kıyaslayabilecek entellektüel birikime sahip değil. Az kitap okuyorsunuz hep o yüzden bunlar. Dizisini izlemek yerine kitabını okusanız bişeyler değişecek..
taru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 noob sorusu geliyor: arenada minion ağırlıklı almak daha mı mantıklı? yenildiğim adamlar tektük spell atanlar oluyor genelde. herif hex atacak diye minion/buff atmadığım falan oluyor herifler pata küte giriyor dfgh. late gamede de paso minion basılıyor zaten
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi arena için trump arena listing diye arat her class için yok ama neutraller var arena genelde küçük minionların birbirini karlı şekilde tradelemesine bakıyo bazı büyüler var almamak saçma hex poly flamestrike consecrate felan gibi onun dışında iyi minion var kötü minion var
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 BonePART said: aquila said: kardes o matematik degil, istatistik. ben demeden biri çökertmiş şükrüyü çamlığa istatistik değil olasılık lan o ben zaten hep %50lik aliyorum.
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 BonePART said: aquila said: kardes o matematik degil, istatistik. ben demeden biri çökertmiş şükrüyü çamlığa istatistik değil olasılık lan o http://www.troll.me/images/ancient-aliens-guy/perfect-headshot-thumb.jpg
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 sakın arenada game search'de cancel'a basmayın. serefsiz error verdi oyun kapandı ardından bir baktım ki X koymus yenilgiye. sanırım tam oyun bulacak iken cancel'lamıs oldum
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 az önce streamini izlediğim adam aynı şekilde kartlar gelmeden kazandı. sen miydin acaba sdfsdg
taru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 BonePART said: abi arena için trump arena listing diye arat her class için yok ama neutraller var arena genelde küçük minionların birbirini karlı şekilde tradelemesine bakıyo bazı büyüler var almamak saçma hex poly flamestrike consecrate felan gibi onun dışında iyi minion var kötü minion var google docs vardı bir tane ona bakıyordum da bu da iyimiş direk sıralama vermiş. 6-3 oldu bu sefer (tu) ama arena çok stres ya bir süre düz deste açacağım sanırım
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ya yeminlen kafayı sıyırıcam he.... 12 win yaptım arenada. 1 gold rare, 1 gold common, 250 gold, 1 pack verdi. töööööööööbe normalde ortalama 2 pack 550 gold falan olmalı. Bize çıkana bak. tabii ki düzgün kart mart olmaz bende, nasıl olsun?
Tori Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi arenada 1 kere 9-10 winlik run yapıyorsan 5 kere 2-3 winli shitrun yapıyorsun sdgfgdg. Ben dayanamayıp direk packlere yatırıyorum goldları bugünlerde, bilmiyorum yanlış mı yapıyorum :p
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ahaha pyro geldi elime,karşımdaki adama süre geçene kadar eziyet çektirdim 10 hp si var benim 7 falan sadasd well played diyip durdum fitil biterken bi koydum ağzına -10 u ahahaha
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 benim gibi nooblar için zevkli olaylar abi bunlar,direk keyfini çıkarırım acımam askfkofsa
Öne çıkan mesajlar