paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bence güzel değil. 1.85im. kısa hatun her şekilde daha iyi bana göre. Niye uzun seviliyor anlamıyorum.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben de minyon severim de at gibi karıda bi güzel oluyo ya denemek lazım hepsinden
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 http://www.evtasarimi.com/resim/seyyar-merdiven-modelleri-10.jpg
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 guzel kadinla uzun diye birlikte olmamazlik yapmam.
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 1.90 olmadıktan sonra benim için sıkıntı yok.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 daha büyük bir domineyşın hissi yarattığı için egosal anlamda bünyeye getirisi çok daha yüksek oluyor. sokakta yanınızda şahane durması da cabası. ne yazık ki hem güzel hem uzun boylu hem de bana bakan hatunlar kümelerinin kesişim noktası an itibariyle boş denebilir.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 "roket adam" said: daha büyük bir domineyşın hissi yarattığı için egosal anlamda bünyeye getirisi çok daha yüksek oluyor. sokakta yanınızda şahane durması da cabası. ne yazık ki hem güzel hem uzun boylu hem de bana bakan hatunlar kümelerinin kesişim noktası an itibariyle boş denebilir. +1 ama minyonlar ayrı bi tatlı be :)
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 paradoksalkedi said: Bence güzel değil. 1.85im. kısa hatun her şekilde daha iyi bana göre. Niye uzun seviliyor anlamıyorum. bacak kadar boyunla konuşuyorsun o yüzden. hani uzunum falan diyorsundur diye söylüyorum, ortalamasın ^^
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Longshanks said: "roket adam" said: daha büyük bir domineyşın hissi yarattığı için egosal anlamda bünyeye getirisi çok daha yüksek oluyor. sokakta yanınızda şahane durması da cabası. ne yazık ki hem güzel hem uzun boylu hem de bana bakan hatunlar kümelerinin kesişim noktası an itibariyle boş denebilir. +1 ama minyonlar ayrı bi tatlı be :) dominion>minion
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lectre said: paradoksalkedi said: Bence güzel değil. 1.85im. kısa hatun her şekilde daha iyi bana göre. Niye uzun seviliyor anlamıyorum. bacak kadar boyunla konuşuyorsun o yüzden. hani uzunum falan diyorsundur diye söylüyorum, ortalamasın ^^ olm ne alaka. 2 mi olayım aq. yeter bu boy kısa hatunun işlevi daha güzel abi. hareket kabiliyetin artıyor. daha açılmayayım. uzunda o sıkıntı mesela.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 2. sayfaya gelmişiz hala temsili uzun hatun fotosu yok?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 synthesizer said: 2. sayfaya gelmişiz hala temsili uzun hatun fotosu yok? al videosu geldi http://www.youtube.com/watch?v=cbJKHx8NHHU aasfsfasfafs
Soris Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Jaegerjaquez said: ben de minyon severim de at gibi karıda bi güzel oluyo ya denemek lazım hepsinden haha tam benim yazacağımı yazmış
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bu uzun hatun beni duvardan duvara vursun ya
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Şöyle kalitesiz, avam işleri gördükçe karikatürün bir kısmından çok fena soğuyorum.
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 zaptı zor oluyor uzun hatunun, askerde tüfek talimi gibi bacakları ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Doggy i hiç sormayın...
Öne çıkan mesajlar