mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ben uzunca hoi2 oynadım. Hoi3ü sevemedim hala da arada hoi2 oynuyorum. Değer mi 4ü almaya şimdi yoksa yaz indiriminde vs biraz ucuzlar mı? 40€ vermek istemiyorum daha yeni çıkan buglı balanssız oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 40 euro değil 60 lira. 15-16 saat oynadım ama hala crash, bug vs. olmadı. kesinlikle değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 almanyadayım ve malesef 40€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Yazın indirime kesinlikle girmez ama ben olsam 40 avroya almazdım yani. 1-2 gün daha yorumlara bakın en azından, daha herşeyini oynayamadı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paradox oyunları ilk dlc'yle adam oluyor, olabilirse. Bir aceleniz yoksa ilk büyük dlc'yi bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 kendi aramızda multi çevirsek güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 moriQ said: tr ile başladım nuke e yürüyorum anasını ağlatıcam dünyanın Şunu denemek için aldım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bütün japon ordusu 2-3 gün bakmayınca yokoldu, düzinelerce division. bug mıdır nedir anlamadım ama almayın oyunu henüz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Law said: moriQ said: tr ile başladım nuke e yürüyorum anasını ağlatıcam dünyanın Şunu denemek için aldım :). ben 3. bombayı yaptım, yakında baslıcam nukelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Promenader said: kendi aramızda multi çevirsek güzel olur aslında. [hr] yarın akşam mini-multi yapmayı düşünüyoruz arkadaşlarla isteyenler gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 çok çok çok iğrenç naval invasion. HERYERDEN HERYERE yapılabiliyor, paradox 15 yıllık deneyimini unutmuş belli ki. ne beachhead lazım ne de liman, öyle out of supply çıkarma yaptılar şimdi. ya da HER kıyı provuna adam koyacaksınız. yarabbi adamlar sanki hafıza dumuruna uğramış, taa hoi2'de düzeltilmişti bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 1 - Tüm kıyıları beton duvar ile garantiye alırız 2 - Rommel taktiği kullanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 sorun şu ki kendi kıyılarınızı tamamen yalıtsanız bile, müttefikleriniz yapmıyor ve savaşın üç ayında ingilizler sicilya ve milano'da filandı. BÜTÜN avrupa kıyılarını garnizonla kapamak lazım. haliyle inanılmaz saçma birşey, taaa fizandan çıkarma nasıl yapıyorsun. amerika yıllar harcadı adadan adaya tek tek geçerek, bu oyundaki gibi binlerce km öteye tek hamlede (ve bedava tamamen, masraf yok) çıkarma yapılabilse ww2 1942'de bitmişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Steam yorumlarına bakındım, olumsuz yorumlar hep serinin diğer oyunlarını oynayanlardan gelmiş. Sam'in dediği kolay çıkarma olayı da aynı şekilde eleştirilmiş. Tarihin akışını değiştirip, aa Amerika'yı faşist yaptım, Türkiye'yle Berlin'e yürüdüm falan demek hoş olsa da, 2. Dünya savaşında geçen bir oyun için absürd bir durum. Eu 4'de onun ayarını iyi tutturmuşlardı. Ayrıca Paradox'un dlc politikası iyice oyunu eksik çıkarmaya doğru evrildi, 2 yıl sonra bu oyuna 1 trade dlc'si gelecek, 1 diplomasi dlc'si gelecek, 1 teknoloji dlc's, 1 savaş derken grand strategy ünvanının hakkını verebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ben arcade havasını seviyorum paradox oyunlarının ama bi realism mod gibi birşey gelebilir ironman gibi henüz almadım biraz bekliycem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 black ice geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Stellarisden bayana kadar nadasa yatırayım bari hiç kurmim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Promenader said: black ice geliyormuş. black ice nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 eldar said: Steam yorumlarına bakındım, olumsuz yorumlar hep serinin diğer oyunlarını oynayanlardan gelmiş. Sam'in dediği kolay çıkarma olayı da aynı şekilde eleştirilmiş. Tarihin akışını değiştirip, aa Amerika'yı faşist yaptım, Türkiye'yle Berlin'e yürüdüm falan demek hoş olsa da, 2. Dünya savaşında geçen bir oyun için absürd bir durum. Eu 4'de onun ayarını iyi tutturmuşlardı. Ayrıca Paradox'un dlc politikası iyice oyunu eksik çıkarmaya doğru evrildi, 2 yıl sonra bu oyuna 1 trade dlc'si gelecek, 1 diplomasi dlc'si gelecek, 1 teknoloji dlc's, 1 savaş derken grand strategy ünvanının hakkını verebilecek. Fakat bu dediğin alanlarda içerik olarak bir eksiklik yok. Elbette denge ve yapay zeka ile ilgili geliştirmeler yapılabilir, ama onlar dlc'lik iş değil. Şu anda bana göre dlc ile geliştirilebilecek en önemli şey espionage. Onun haricinde minor ülkelere event, özel focus tree, portre(Sabiha Gökçen erkek) ve sprite eklenebilir. Ülkelerin national focuslarını tarihe uygun yönlendirmeleri için historical focus seçeneği var. Yapay zekanın ABD'yi faşist veya Fransa'yı komünist yapmaması için bunu açmak yeterli. Ama nereye çıkartma yapacakları türünde savaş stratejileri buna baglı değil ve olmasın da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 hacibekirlokumu said: Promenader said: black ice geliyormuş. black ice nedir ? HoI3e yapılmış en iyi modlardan biri. Hardcore sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bir de popup yok, uyarı yok. log bile yok. adam doomsday gibi bir çıkarma yapıp ve kazara harita gezdirirken görmesem berlin'e gideceklerdi yani. paradox demiş ki "bizim sattığımız insanlar zaten alacak, biz almayanlara yönelik hazırlayalım oyunu". yani çok başarılı şeyler var ekipmanlar konusunda acayip detaylı. avusturya ve çeklerden ele geçirdiğim malzemeleri kullandığını görebiliyorum ordumun filan. o konularda çok tatmin oldum. hava savaşları evet basitleştirilmiş, biraz da doomstack ama rahat. deniz savaşları da rahat ama doomstack. stellaris gibi coordination penalty filan görmedim daha. oyunu oynaması serinin en rahat oyunu ama sorunlar var işte. battle planner'ı şahsen yetersiz buldum ya da henüz keşfetmediğim bir kısmı var. çünkü planı çizip ediyorum, arada paketler kalıyor ve bunlara dokunmyor ai öyle solo, out of supply 2-3 düşman tümeni at koşturuyor ülkenin ortasında. çevreletiyorum ama işgal ettiremiyorum. manuel yapıyorum filan da ne anladık o zaman yani. hoi3'te "zaptet şurayı" dedin mi alıyordu paket bırakmadan arkada. bir de factory retention penalty inanılmaz büyük. yanılıp yenilip de fighter uçak üretmeyi filan bırakmamak lazım nasılsa binlerce yaptım diye. 3 ayda hepsi eridi. eski püskü olsa bile üretmeye devam edip, yeni modele geçirtmek lazım çünkü sıfırdan başlatınca tam verimle üretime ulaşmak yarım yılı filan buluyor ki savaş bir kere başladı mı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 çıkarma planlanıyorsa sag tarafta uyarı veriyor naval invasion diye uzerine gelince brittany normandy diye nerden olacağını soyluyor. amerikayı nasıl alacam almanyayla hiç bi sekilde ulasamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 uyarı veriyor da "limanın yanına çıkıp out of supply halde limanına karadan saldıracaklar" demiyor. garrison ettirdim 40 tane tümene bütün limanları, gene çıkmışlar ve haberim olmadı yani. event uyarı pencerelerini kaldırmaları bayağı aptallık olmuş. gene gemi savaşı başlıyor haberim yok, gemileri gözümle takip etmesem 5 yıllık build-up batacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 italyayla, ben guney amerikaya cıakrdım o sırada venezuellayı kafaladım oda axis oldu ordan yuakrı yürüdüm. east coasttan cıkıyorum yukarı ama supply sıkıntısı cekiyorum ciddi. circle ede ede eastcoastu bi hal oldum. 3,5m kayıbı var amerikanın hala azalmadı. o kadar cok adam yığdıki battleline'a o bolgelerde o kadar orduyla ugrasacak supply yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar