Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Yoruldum, online oynamıyorum, kaç heist, yarış gitti tam ortasında oyun kasmaya başladığı için. Task managera bakıyorum, değişen bir şey yok, oyun bilgisayarı zorlamıyor bile ama FPS dibe vuruyor. İnternette yazılanların hepsini de yaptım. Böyle online oyuna....Neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

hakkaten online kimse yok. sayfalarca yazılınca heycanlandım dedim beraber gorevden goreve akar insanlar. bi tek catze davet etti suana kadar. o da ucmus gitmis adam yuk oldum level 10 halimle sadece.

ne yükü abi ya :) gelin oynayalım ben oynuyorum hep heist yapcak adam arıyoruz sürekli, normalde 7 kişiyiz ama 4 ü toplayamadık bir türlü. :D
Sosyal ağlarda paylaş

steam'in son patchinden sonra oyun bir tek bende mi bozuldu? ne güzel oynuyordum abv rockstar ya

safe mode'da giriyor allah allah

biosu resetledim, gpu overclocklarını kapattım alakası yok. bi setting ile mala bağlıyor herhalde patchten. gerçi ilk defa trevor'un karavana gelmiştim dün orada bıraktım. her patchte böyle eziyet yaşayacağız anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

steam'in son patchinden sonra oyun bir tek bende mi bozuldu? ne güzel oynuyordum abv rockstar ya

safe mode'da giriyor allah allah

biosu resetledim, gpu overclocklarını kapattım alakası yok. bi setting ile mala bağlıyor herhalde patchten. gerçi ilk defa trevor'un karavana gelmiştim dün orada bıraktım. her patchte böyle eziyet yaşayacağız anlaşılan.

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203458387-GTA-V-PC-Crash-on-loading-save-game-if-Grass-Quality-is-not-set-to-Normal-

ucuz etin yahnisi AMD yüzünden oluyormuş. crossfire sorunu. 1 saattir deli etti debugging kastım resmen. grass quality'i normal'e çekince düzeliyor meh
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada single ın daha iyi olduguna ben de katılıyorum yıllar sonra ilk kez single bi oyunu 5 saatten fazla oynadım durmadan. ama online ın tadı da farklı ya. ben takılarak oynuyorum fena degil.

Valla yuk olmuyorsam her davette her fırsatta gelirim zaten Catze oldum falan ama iyi eglendim.
Sosyal ağlarda paylaş

online ı zaten takım halinde oynayacaksın abi single online da tutunamazsın

mesela bugun arkadaşla bizim eve gidiyorduk heist kurmak için 3 kişi çıktı karşımıza işte bizi öldürdüler falan ordan deathmatch başlattık yolun ortada tam bi kaos ortalı oluştu biz vs onlar vs polisler baya iyiydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...