mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 adfasdfsadfsa o ne ya toshack mı geçiyolar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Hadi len :) Bende yazayim bi tane bari .., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 aaa çıldırmışlar hakikaten biz de yazalım versinler dişört birer tane XXXL yapıyorlar mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203741777-For-those-affected-by-the-hacks-PLEASE-READ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 indirime girdiği zaman alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 mail degistirme onaysız nasıl olabilir. ya nasıl bir aptallık bu. hakkaten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 lesterin ilk görevde dükkana girmiyor karakter kaldık ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Yoruldum, online oynamıyorum, kaç heist, yarış gitti tam ortasında oyun kasmaya başladığı için. Task managera bakıyorum, değişen bir şey yok, oyun bilgisayarı zorlamıyor bile ama FPS dibe vuruyor. İnternette yazılanların hepsini de yaptım. Böyle online oyuna....Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 352mblık şeyi indiriyor bitince unavailable çıldıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 başlık hala master race version sdkjhfsfkj. konsolcular garajlarına bütün lüks arabaları doldurdular bile online'da sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Doldurmak ne kelime biz oyunu sileli aylar oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 silmek mi? yeriniz mi yetmiyor ki hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 online da 2-3 map var, aynı şeyi yapıp duruyorsun. kısa bir süre sonra sıkar gibi geliyor bana. kafa dengi adamlara da pek denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Yok yer sikintisi yok cok sukur 2tb gayet yeterli + 3tblik sistem yedegi icin external var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 tatlı su gamer'ları toplanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 madcow said: hakkaten online kimse yok. sayfalarca yazılınca heycanlandım dedim beraber gorevden goreve akar insanlar. bi tek catze davet etti suana kadar. o da ucmus gitmis adam yuk oldum level 10 halimle sadece. ne yükü abi ya :) gelin oynayalım ben oynuyorum hep heist yapcak adam arıyoruz sürekli, normalde 7 kişiyiz ama 4 ü toplayamadık bir türlü. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 steam'in son patchinden sonra oyun bir tek bende mi bozuldu? ne güzel oynuyordum abv rockstar ya safe mode'da giriyor allah allah biosu resetledim, gpu overclocklarını kapattım alakası yok. bi setting ile mala bağlıyor herhalde patchten. gerçi ilk defa trevor'un karavana gelmiştim dün orada bıraktım. her patchte böyle eziyet yaşayacağız anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ekleyin beni /waspom heist meist akıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 oynayan varsa, ben de katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Xenocide said: silmek mi? yeriniz mi yetmiyor ki hihihi offff fena gol olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 madcow said: hakkaten online kimse yok. sayfalarca yazılınca heycanlandım dedim beraber gorevden goreve akar insanlar. bi tek catze davet etti suana kadar. o da ucmus gitmis adam yuk oldum level 10 halimle sadece. single daha iyi de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Xenus said: steam'in son patchinden sonra oyun bir tek bende mi bozuldu? ne güzel oynuyordum abv rockstar ya safe mode'da giriyor allah allah biosu resetledim, gpu overclocklarını kapattım alakası yok. bi setting ile mala bağlıyor herhalde patchten. gerçi ilk defa trevor'un karavana gelmiştim dün orada bıraktım. her patchte böyle eziyet yaşayacağız anlaşılan. https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203458387-GTA-V-PC-Crash-on-loading-save-game-if-Grass-Quality-is-not-set-to-Normal- ucuz etin yahnisi AMD yüzünden oluyormuş. crossfire sorunu. 1 saattir deli etti debugging kastım resmen. grass quality'i normal'e çekince düzeliyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bu arada single ın daha iyi olduguna ben de katılıyorum yıllar sonra ilk kez single bi oyunu 5 saatten fazla oynadım durmadan. ama online ın tadı da farklı ya. ben takılarak oynuyorum fena degil. Valla yuk olmuyorsam her davette her fırsatta gelirim zaten Catze oldum falan ama iyi eglendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 online ı zaten takım halinde oynayacaksın abi single online da tutunamazsın mesela bugun arkadaşla bizim eve gidiyorduk heist kurmak için 3 kişi çıktı karşımıza işte bizi öldürdüler falan ordan deathmatch başlattık yolun ortada tam bi kaos ortalı oluştu biz vs onlar vs polisler baya iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 öyle, ben maalesef online da takım oyununa pek denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar