Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

Namessar said:

bende 780gtx sli var, toplam 6gb vram oluyor. Yetmiyor.

Abi hayır sdsfsf. 3+3 değil mimari, 3 GB RAM kullanabiliyorsun efektif olarak, iki kartın üstündeki RAM'lere de aynı şeyler yazılıyor, mirror'lanıyor.

Merhaba,

evet bunu biliyorum. SLI ın calısma mantıgı mirroring zaten. beni yanıltan oyunun kendi arabirimi. hatta zaten eski gta V postlarıma bakarsan bu duruma sasirdigimi boyle olmaması gerektigini belirtmistim. Sasırma nedenim de, cunku GTA V iki VRAM i toplayarak raporluyor ve mem ihtiyacını da toplayarak oyle hesaplıyor(muş). Bu nedenle GTA ya ozel bu konuda bir şeyler yaptıklarını dusunmustum. Motor uzerinde bir seyler hallettiklerini zannettim yani.

Ancak kanuni nin cevabından da anladım ki durum oyle degil. 2X carparak raporluyor oyun. niye oyle bir halt yemisler anlamadım ama.

bana da 4718 raporlasa ve max 3000 gosterse, bu zaten bekledigim dogal olandı. 2x gorunce acaba dedim. tek kartı iptal ederek aynı olaya bir daha bakmak da aklıma gelmedi. etseydim 4718 gorecektim ben de ve durumu anlayacaktım.
Sosyal ağlarda paylaş

gigabyte g1 gtx 970, 8 gig ram ve i5 3570k cpu var. şehir içinde araba ile dolaşırken özellikle kamerayı döndürürsem anlık takılma benzeri şeyler oluyor. FPS genelde 60 civarı ve en az 45 fpsye düşüyor. Sanırım stutter deniyor bu olaya.
Ayar olarak ekran kartının kendi optimize ayarlarını kullanıyorum. view distanceı 0 yapsam da aynı tam yapsam da oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya şu sitede herkesin mi high end ekran kartı var 1-2 senelik.

Bütün paticik oynuyor oyunu. yeter :(
bende gtx760 var ayarlara soyle bi baktim cogu sey acik sonda falan, fazla ellesmedim gayet guzel oynatiyor iste.

kalkip da 980'e para vermem o kadar su an. aradaki fark kadar parayi barbekuye harcadim zaten dun dsf
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

gigabyte g1 gtx 970, 8 gig ram ve i5 3570k cpu var. şehir içinde araba ile dolaşırken özellikle kamerayı döndürürsem anlık takılma benzeri şeyler oluyor. FPS genelde 60 civarı ve en az 45 fpsye düşüyor. Sanırım stutter deniyor bu olaya.
Ayar olarak ekran kartının kendi optimize ayarlarını kullanıyorum. view distanceı 0 yapsam da aynı tam yapsam da oluyor.

şunun nedenini bende merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

gleoddyn said:

şunun nedenini bende merak ettim

bana bu en yüksek ayarda 4k shadow of mordor da oluyordu.
ram kapasitesini geçince oluyordu.
3.5 gb ı geçmemeye dikkat et (Vram)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...