Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 6950 hiyerarside cok iyi bir yerde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bright said: Namessar said: bende 780gtx sli var, toplam 6gb vram oluyor. Yetmiyor. Abi hayır sdsfsf. 3+3 değil mimari, 3 GB RAM kullanabiliyorsun efektif olarak, iki kartın üstündeki RAM'lere de aynı şeyler yazılıyor, mirror'lanıyor. Merhaba, evet bunu biliyorum. SLI ın calısma mantıgı mirroring zaten. beni yanıltan oyunun kendi arabirimi. hatta zaten eski gta V postlarıma bakarsan bu duruma sasirdigimi boyle olmaması gerektigini belirtmistim. Sasırma nedenim de, cunku GTA V iki VRAM i toplayarak raporluyor ve mem ihtiyacını da toplayarak oyle hesaplıyor(muş). Bu nedenle GTA ya ozel bu konuda bir şeyler yaptıklarını dusunmustum. Motor uzerinde bir seyler hallettiklerini zannettim yani. Ancak kanuni nin cevabından da anladım ki durum oyle degil. 2X carparak raporluyor oyun. niye oyle bir halt yemisler anlamadım ama. bana da 4718 raporlasa ve max 3000 gosterse, bu zaten bekledigim dogal olandı. 2x gorunce acaba dedim. tek kartı iptal ederek aynı olaya bir daha bakmak da aklıma gelmedi. etseydim 4718 gorecektim ben de ve durumu anlayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Kanuni said: 3778mb. hersey full full sadece msaax2 iki yerde eger msaa lari 8x yaparsam 4718mb. 980gtx .. 10gb vs ucuk bende de 2k cozunurluk. tum degerleri 2x le carpıyormus o zaman SLI gordumu. bunu anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Aha simdi oldu ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gigabyte g1 gtx 970, 8 gig ram ve i5 3570k cpu var. şehir içinde araba ile dolaşırken özellikle kamerayı döndürürsem anlık takılma benzeri şeyler oluyor. FPS genelde 60 civarı ve en az 45 fpsye düşüyor. Sanırım stutter deniyor bu olaya. Ayar olarak ekran kartının kendi optimize ayarlarını kullanıyorum. view distanceı 0 yapsam da aynı tam yapsam da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Namessar said: Kanuni said: hersey acik 3,5gb ? 10 gb vram ne icin ? 4k??? advanced kısmını max lamadın dimi sen? advanced i de maxladım 3.5 istiyor bende de? çözünürlük 1920x1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Aiko said: Silphatos said: bunlar da evli adamın IRL GTA tecrübesi işte hep, hep entrikalar hep aksiyon heyecannn hf hf http://i.imgur.com/GSvxjIe.png ya bonec invit atmis halbuki gta5 yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 barbu said: ya şu sitede herkesin mi high end ekran kartı var 1-2 senelik. Bütün paticik oynuyor oyunu. yeter :(bende gtx760 var ayarlara soyle bi baktim cogu sey acik sonda falan, fazla ellesmedim gayet guzel oynatiyor iste. kalkip da 980'e para vermem o kadar su an. aradaki fark kadar parayi barbekuye harcadim zaten dun dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Valla bir benim boktan bir ekran kartım vardı. Ben de bu hafta gtx 960 alıyorum bir tane. Akmasa da damlar. Makine wiçır kaldıracak moda girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 michaelin ufo sahnesi ne ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gleoddyn said: gigabyte g1 gtx 970, 8 gig ram ve i5 3570k cpu var. şehir içinde araba ile dolaşırken özellikle kamerayı döndürürsem anlık takılma benzeri şeyler oluyor. FPS genelde 60 civarı ve en az 45 fpsye düşüyor. Sanırım stutter deniyor bu olaya. Ayar olarak ekran kartının kendi optimize ayarlarını kullanıyorum. view distanceı 0 yapsam da aynı tam yapsam da oluyor. şunun nedenini bende merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 i5 2450, geforce 630m 2gb, 6gb da ram var. Min specleri karşılıyormuş ama cesaret edip alamadım, çalıştırır mı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ramden kaynaklanıyor o olay sanırım. 8gb ram yetmiyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 toplansak ya? mal bebelerden bıktım ilerleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ramle alakasi olmamasi lazim bende de 8gb var. hic sikintisi olmadi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bi dakka yaw benim gtx 690 hiyerarşide baya iyi yerdeymiş ki o zaman? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 GONDARCENGIZ said: gleoddyn said: gigabyte g1 gtx 970, 8 gig ram ve i5 3570k cpu var. şehir içinde araba ile dolaşırken özellikle kamerayı döndürürsem anlık takılma benzeri şeyler oluyor. FPS genelde 60 civarı ve en az 45 fpsye düşüyor. Sanırım stutter deniyor bu olaya. Ayar olarak ekran kartının kendi optimize ayarlarını kullanıyorum. view distanceı 0 yapsam da aynı tam yapsam da oluyor. şunun nedenini bende merak ettim bana bu en yüksek ayarda 4k shadow of mordor da oluyordu. ram kapasitesini geçince oluyordu. 3.5 gb ı geçmemeye dikkat et (Vram) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 VRAM 2.8 gb civarı. Şöyle bir çözüm gördüm ama ben de pek faydası olmadı, fps arttı ama stutter hala duruyor. Çözüm olarak; Nvidia control panel>3D Settings>Manage 3D settings>Power management mode "Prefer maximum performance" bir de Treaded optimisation "On" yapın demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=G8WDPbvYbgg Su cok guzel bir video olmus. settings de ne nedir neye etki eder etkisi ne kadardir vs. herseyi ultra ya da maxlamanin pek bir manasi yok gibi duruyor.. en sonunda settingsde vermis pc ler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 very high ile ultra arasinda hic bir fark gormuyorum ben bu video da. gercekten mi yok yoksa video kalitesinden dolayi youtube un malligi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bazi yerlerde var ama ahim sahim fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Accountum hacklendi. Hadi buyur. The email address for your account DA2019 has been updated. You will no longer receive email for this account at [email protected]. Email will now be sent to [email protected] instead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bu işin fıtratında var hacklemek hacklenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 .ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar