-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Yabgu said: Sağa sola salça olmaktan oyunun senaryosundan ilerleyemiyorum. Bu hastalıktan nasıl kurtulacağım :P çok zor kurtulman. oyunun nature'u o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 crew de çok online olan var mı? ben online a bir daldım story mode yalan oldu anında çıkamıyorum lkjsadlkjsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 o nature yüzünden gta1-gta2 dahil olmak üzere tüm gta oyunlarını oynamışımdır, sadece 3 ve vice city bitirebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Diger turlusu yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 oyun bende normal çalışıyor. sorunsuz başlıyor, etrafta takılıyorsun ediyorsun hiçbir problem yok. ne zaman görev veya görevli alakalı bir şeye başlasan 2-3 dk sonra crash yiyor ve "you were logged in from another location" diyor launcher. baktım forumda 100 kişi falan aynı problemi yapıyor. bazılarında rpf dosyalarında hata olduğu için oluyormuş, ben dosyaları da kontrol ettim herhangi bir sorun yok, redditeki ile paralel içerikleri. bazılar uninstall edip yeniden kurmuş falan. tabii ki öyle bir şey yapmıycam. rockstar bu arada support vermiyor. 1 tane mesaj yok. rafa kaldırdım kısaca gta'ı. rockstar'dan aldığım son oyundur. bir yapımcı düşünün ki size oyunu satıyor ve sattıktan sonra 30 gün support vermiyor. bir yapımcı düşünün ki support'u forumlarda yazılan konulara "size kişisel olarak yanıt vereceğiz, lütfen ticket oluşturun" diyor, o kişi aldığı yardımı gelip foruma yazmazsa kimse ne olduğunu çözemiyor. adamlar public olarak kusur dile getirmemek için müşterinin anasını ağlatmayı göze almış. akıl fikir diliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 download haricinde hic bir problem yasamadim ben, gerci downloadi da insanlar downloaderdan yakiniyo diye megadan yaptim custom client ile. tikir tikir mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bende de 0 problem ya hiç bir sıkıntı yok oyunda. bıngıl sil 0 dan kur oyunu bence :p story mode a kaptırdım ben de kendimi. online modeta napacağımı çözemedim pek job falan seçmemiz lazım galiba değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 benim oyuna girme sürecindeki tek şikayetim release geldiğinde indirdiği 56.7 mb'dı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Olm kaymak gibi yapmışlar oyunu akıyor resmen , nvdia control panelden optimum bidi bidi ayarını yaptım gta 5 için, MSAA ile tessellation kapalı diğer ayarlar full , 1080p de akıp gidiyor valla bi kere fps düşüşü yaşamadım , 2-3 saat sorunsuz oynadım sonra uykum geldi direk pc yi düğmeden kapadım yattım,save dosyası yamulmamıştır umarım asdadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 arkadaşlar zenginlik nasıl bişey anlatsanıza biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bingildak dream alpha beta tester. Bug magnet oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 60gb yeniden kurmam abi, launcher'a file integrity checker falan koymaları gerekirdi, 60gb data çünkü. niye ben tekrar 60gb indireyim onların yetersizliğinden dolayı. gta diye ölüp bitmiyorum ondan üzülmedim asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Şimdi "master race Zaaaaa xDxDxD" ciler da gelir sadadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 O değilde ben bunu zaten story mode için oynuyorum , keşke 180 lira basıp almasaymışım dedirtti harbiden sırf yükleme kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sadece launcher ı sil yükle bi ihtimal düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 totemic said: i7, 8gb ram, gtx 675m (notebook) ile oynayabilir miyim bunu? bir fikri olan var mı? alıcam valla öyle birşey varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Axedice nerden buluyorsun sunlari ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bingildak kendisi kasindi ona mustahak :P Master race icin konusmuyorum ben artik gorunen koy kilavuz istemiyor ayni gun iki oyun cikti ikisi de fail oldu. Edit: Sunu demeden duramayacagim PS4 de hicbir oyun 720p degil o giflere inanip tuhaf yanilgilara dusmeyesiniz. 3 tane oyun 900p kalani 1080p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Gizli konsey toplantılarımızda bunları paylaşıyoruz kanuni Gerçi rockstar şu faillarıyla masterrace e biraz gölge düşürmedi değil. İcabına bakmamız gerekecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: 60gb yeniden kurmam abi, launcher'a file integrity checker falan koymaları gerekirdi, 60gb data çünkü. niye ben tekrar 60gb indireyim onların yetersizliğinden dolayı. gta diye ölüp bitmiyorum ondan üzülmedim asdsad sen oyuna mi kustun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bingeldak oynamayacaksan bana yolla, bi bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 küsme değil ya, zaten gta öyle ilgimi geçen bir IP değil, denemek için almıştım, beklerim 1 hafta patch gelmesini sorun değil, içime dert olmadı yani bu arada twitter hesabında "support ticket için burayı kullanın" postunu gördüm, girdim ticket açtım, teşekkürler ticket oluşturuldu, ticket oluşturulduğuna dair mail tarafınıza gönderilecektir dedi, 2 saattir ne mail var ne bir şey asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ha bu arada benim de yaşadığım 2 sorun oldu, 1) bir ara socialclub dan attı beni ve online dan da attı, niyeyse. sonra bağlan dedim bağlandı 2) bir de "az daha takılayım" dediğim bir ara crash etti oyun tam error u hatırlamıyorum, "meh ya" diyip yattım zaten. nVidia driverını çekmediydim tam bilmiyorum tabii. herşeyi de full açtım fln. du bakalım biraz daha oynayalım da illa fix vs gelir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar