Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

oyun bende normal çalışıyor. sorunsuz başlıyor, etrafta takılıyorsun ediyorsun hiçbir problem yok. ne zaman görev veya görevli alakalı bir şeye başlasan 2-3 dk sonra crash yiyor ve "you were logged in from another location" diyor launcher. baktım forumda 100 kişi falan aynı problemi yapıyor. bazılarında rpf dosyalarında hata olduğu için oluyormuş, ben dosyaları da kontrol ettim herhangi bir sorun yok, redditeki ile paralel içerikleri. bazılar uninstall edip yeniden kurmuş falan. tabii ki öyle bir şey yapmıycam. rockstar bu arada support vermiyor. 1 tane mesaj yok.

rafa kaldırdım kısaca gta'ı. rockstar'dan aldığım son oyundur.

bir yapımcı düşünün ki size oyunu satıyor ve sattıktan sonra 30 gün support vermiyor. bir yapımcı düşünün ki support'u forumlarda yazılan konulara "size kişisel olarak yanıt vereceğiz, lütfen ticket oluşturun" diyor, o kişi aldığı yardımı gelip foruma yazmazsa kimse ne olduğunu çözemiyor. adamlar public olarak kusur dile getirmemek için müşterinin anasını ağlatmayı göze almış.

akıl fikir diliyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm kaymak gibi yapmışlar oyunu akıyor resmen , nvdia control panelden optimum bidi bidi ayarını yaptım gta 5 için, MSAA ile tessellation kapalı diğer ayarlar full , 1080p de akıp gidiyor valla bi kere fps düşüşü yaşamadım , 2-3 saat sorunsuz oynadım sonra uykum geldi direk pc yi düğmeden kapadım yattım,save dosyası yamulmamıştır umarım asdadaf
Sosyal ağlarda paylaş

Bingildak kendisi kasindi ona mustahak :P Master race icin konusmuyorum ben artik gorunen koy kilavuz istemiyor ayni gun iki oyun cikti ikisi de fail oldu.

Edit: Sunu demeden duramayacagim PS4 de hicbir oyun 720p degil o giflere inanip tuhaf yanilgilara dusmeyesiniz. 3 tane oyun 900p kalani 1080p.
Sosyal ağlarda paylaş

küsme değil ya, zaten gta öyle ilgimi geçen bir IP değil, denemek için almıştım, beklerim 1 hafta patch gelmesini sorun değil, içime dert olmadı yani

bu arada twitter hesabında "support ticket için burayı kullanın" postunu gördüm, girdim ticket açtım, teşekkürler ticket oluşturuldu, ticket oluşturulduğuna dair mail tarafınıza gönderilecektir dedi, 2 saattir ne mail var ne bir şey asdasd.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada benim de yaşadığım 2 sorun oldu,

1) bir ara socialclub dan attı beni ve online dan da attı, niyeyse. sonra bağlan dedim bağlandı

2) bir de "az daha takılayım" dediğim bir ara crash etti oyun tam error u hatırlamıyorum, "meh ya" diyip yattım zaten.

nVidia driverını çekmediydim tam bilmiyorum tabii. herşeyi de full açtım fln. du bakalım biraz daha oynayalım da illa fix vs gelir daha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...