Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Anelor said: 130 liraya alici cikarsa ise gircem yoksa kendime alir gecerim ugrasmam kaca aliyordunuz ordan ucuza? 78 liraya alabiliyoruz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ya ben tatava yapmayıp basıp geçeyim, rockstar accountu ile oynayayım diyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 nerden alıyosunuz abi onu bende ordan alayım bari fiyat netmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 greenmangaming. %23 mü ne indirimi var 38,5 usd gelio şu an. ama steam a eklenmiyor işte rockstar hesabıyla oynuosun (hesap açmak beleş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 GONDARCENGIZ said: şu gemsler ne işe yarıyor 600tane varmış bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 BalisticGel said: Tamam işte, araç çalıyorsun, araç çalmak suç. Oyun suç üzerine. abi tek tek okuyodum postları yarıldım buna ya niyeyse bilmiyorum. gece gece fena güldüm.sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Dworgian said: ya ben tatava yapmayıp basıp geçeyim, rockstar accountu ile oynayayım diyorum :| Rockstar accountuyla oynamama şansın yok zaten. Steam keyi bulsan bile steam bir tek rockstar arayüzünü açmana yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 çok şekil seviyosanız. steam'e gösterin oyunu yazsın işte gta 5 oynuyor şu an he bi library'de gözükmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 he o zaman alıp geçelim ya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 steamde derli toplu duraydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 benim 2 3 origin 2 3 uplay 2 3 blizzort oyunum olduğu için dağıldı zaten iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Azıcık gog'a bakim falan dersen iyice boku çıkıyor zaten. Greenman'den, gog'dan gelen tonla beleş oyunum var benim. Origin iki ayda bir eski klasiklerden bişe beleş veriyor. Öyle libraryi tek yerde tutmak zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 aldım valla gg artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 NolaxThensbane said: GONDARCENGIZ said: şu gemsler ne işe yarıyor 600tane varmış bende kart falan yapılıyo booster pack diye,her oyununki ayrı gem sayısı istiyo,pazardan almaya veya trade yapmaya kasmasın millet diye yapmışlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 21 csgo keyine buldum ama alamıyorum adama güvenip. bide 2 ay var daha sanki daha ucuza bulabilirim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 valla güvenme olayı risk de,bu item takaslanabilir hale gelince daha pahalı olcak 1 ay sonraya sdgs şimdiden 27 keye cıkarmış bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 noelide geçtik yazada çok var paskalya falan indirimi gelir mi ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 çıkmamış oyuna ne indirimi abi, 300 tl olsa o fiyattan alacak n00blar varken bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Oyun çıkmadan almaya niyetim yok. Optimizasyonun ne durumda olduğu belli değil. Çok büyük risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 o değil de, gmg den aldığında hediye gelen san andreas ın steam a eklenmesi ama gta v in other drm olması ne komik askldjsakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 BalisticGel said: Oyun çıkmadan almaya niyetim yok. Optimizasyonun ne durumda olduğu belli değil. Çok büyük risk. GTA IV de böyle bir yıl sonra falan anca çıkmıştı, sebebi de doğru düzgün uyarlama ve optimizasyon yapabilmekti zaten, bence iyiydi de. Buna güvenerek aldım ben biraz. Port edip geçince Unity gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gta4 en kötü port oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hatırladığım kadarıyla gta 4 te pc ye sorunlu çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Optimizasyon rezaletti GTA4te o yüzden çıkmadan almıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gta 4 pc portlanırken hiç bir fark eklememişlerdi, gta 5 daha yenilikçi geliyor pc için. o yıllar ps3 ile iyi seviye bilgisayarın bile arasıdna cok fark vardı. şu an pc optimizasyonları ps4 ün daha önünde. port sorunu ile karşılaşılmayacaktır benim fikrim. ama şu da var avarage bir pc içinde tad verirmi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar